• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası

Muhtemelen rahimde perde olduğu icin saglikli gebelik olmuyor sende. Rahimde perde icin operasyon olman gerekiyor
kürtaj esnasında fark edilmiş ben bulunduğum yerden 3 saatlik ile araştırmaya gittim amaliyat için doktor yasakladı normal yollardan gebeliği

Siz kürtajmi olacaksınız 😔
Aslında yok 3 4 haftalık hamileyim yani daha ilk bi doktor dış gebelik dedi yatırıp alacaktı sonra başka doktora gittiğimde gayet sağlıklı bi gebelik geçirdiğimi öğrendim öylelikle bi psikolojim hafiften bozuldu şimdi her doktora gittiğimde korkarak gidiyorum bide dış gebelik le boş gebeliği aynı sanıyodum dış gebelik geçti şimdi boş gebelik korkusu sardı içimi yaşayanlardan bilgi almak istedim

Aslında yok 3 4 haftalık hamileyim yani daha ilk bi doktor dış gebelik dedi yatırıp alacaktı sonra başka doktora gittiğimde gayet sağlıklı bi gebelik geçirdiğimi öğrendim öylelikle bi psikolojim hafiften bozuldu şimdi her doktora gittiğimde korkarak gidiyorum bide dış gebelik le boş gebeliği aynı sanıyodum dış gebelik geçti şimdi boş gebelik korkusu sardı içimi yaşayanlardan bilgi almak istedim
Allah korusun cnm daha erken zaten bazı kendini bilmez doktorlar var maalesef hiç stres yapma rahat ol hamileliğin keyfini çıkar stresden uzak dur sağ salim kucağına da almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🙏

Canını sıkma olumlu düşün bi kaç doktor görsün dış gebelik hemen belli olmuyor kan değerin düzensiz artış gösterirse dış gebelik deniyor benim kuzenim 15 sene bebek istedi sonra nasip olmuş özele gitmişti boş gebelik hemen kürtaj yapalım dendi oda devlete gitti orda sağlıklı olduğunu soyledi şimdi sağ salim kucağına aldi hemde 2 tane 😍

Allah korusun cnm daha erken zaten bazı kendini bilmez doktorlar var maalesef hiç stres yapma rahat ol hamileliğin keyfini çıkar stresden uzak dur sağ salim kucağına da almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🙏
İnşallah canım benim elimden geleni yapıyorum amiinnnn ❤

Canını sıkma olumlu düşün bi kaç doktor görsün dış gebelik hemen belli olmuyor kan değerin düzensiz artış gösterirse dış gebelik deniyor benim kuzenim 15 sene bebek istedi sonra nasip olmuş özele gitmişti boş gebelik hemen kürtaj yapalım dendi oda devlete gitti orda sağlıklı olduğunu soyledi şimdi sağ salim kucağına aldi hemde 2 tane 😍
Hay maşallah ne kadar güzel yaa benim kan değerim 3 katı olarak arttı 2 günde ona rağmen dış gebelik dediler acile yolladılar alttan ağır muayene yaptılar baya korkuttular gözümü ama başka doktıra bunları anlatınca kadın şok geçirmişti. İnşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ❤

Bende rahim filmi falan da çekildi. Yani kalp atisi olmayan bebeklerin kromozomlari da saglikli cikti. Sorun rahimle mi ilgili acaba diye dusunuyorum.
Ben ilk kayıp dan 1 ay sonra miyom amaliyati geçirdim açık yaptılar ne amaliyattan sonra nede Mr ve Rahim filmi de çekilmiştim hiç bir şekilde bana perde oldugu söylenmedi cnm bu düşüktü fark etti doktor perde olduğunu hemde ultrason dan gördü

Ben ilk kayıp dan 1 ay sonra miyom amaliyati geçirdim açık yaptılar ne amaliyattan sonra nede Mr ve Rahim filmi de çekilmiştim hiç bir şekilde bana perde oldugu söylenmedi cnm bu düşüktü fark etti doktor perde olduğunu hemde ultrason dan gördü
Cok ilginc degil mi? Ameliyatta sonucta rahimin ici gozukmuyor mu anlayamadim

Evet cnm bana çift rahim demişti o da gebeliğe engel değil demişti açık amaliyatta bile fark edememiş 10 gün önce yine bebeğin kalp atışı durmuş du doktor ultrason da fark edip söyledi bebek kayıpların perdeden kaynaklı dedi daha önce nasıl fark edememişler dedi

Adana kaç doktora gittim cnm Mr ve Rahim filmi de profa götürdüm gösterdim amaliyatimi yapanda prof du başkent de yaptirmistim ama maalesef hepsi çift rahim demişti

Back
X