Kürtaj sonrası

Umutlugebecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
49
22
38
Kürtaj sonrası ;
Arkadaşlar ben kürtaj oldum 25.gün 1.regl oldum 6 gün sürdü diğer adet dönemim gibi şuan adet olmam lazım olmadım gebelik testi yaptım negatif bu tarz şeyler oluyormu çocuğum yok ilk gebeliğim düşük ?

Ben yaşadım ilk adetm 2 ay sonra oldu. İkinci adetimi 20 gün gecikmeli oldum. Üçüncü adetime 3 gün var

Aneztezili canim. Zaten ruhen cok kotu bir surec. Bir de aneztesi olmasak iyice deliririz sanirim
Ben yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyo

Ben yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyo
Anestezili yaptırmak için özele gitmen gerekiyo cnm devlette normal kürtaj yapıyorlar

Reactions: H M
Ben araştırma Hastanesi'nde anestezili oldum. Ama evde düşük yapanları anestezisiz yapıyorlar. Benim bütün işlemin hastanede olmuştu kendi dusemeyecegi için.

Kimi durumlarda bebek büyükse dogum yapririp dusuk yaptırılıyor. Cunku cok buyuk oldugunda kurtaj ile alındığında rshime zarar veriyor olabiliyormus. Ama 3 aydan kucuk kurtajlarda genelde dusuk de başlamasıyla anestezi kullanıyorlar. Ama buyuk kismi dusukle gittiyse aneztesiye gerek duymuyorlar. Hatta bir ilac gerip düşürülmesi sağlanıyor.
Kurtaj aslinda başlı başına riski bir islem. Ozellikle yapisiklik olup adet disari cikmayabiliyor. Bu dwfa adet kaji iceride birikip tüpleri iltihaplandiriyor rahime zarar veriuor. Bu nedenle kurtajdan sonra adet kanaması azalırsa ya da adet olmazsanız muhakkak doktora gidin cok cok onemli bir dueum bu. Rahim icerisinde ya da rahim ağzında yapisiklik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…