- 12 Temmuz 2020
- 49
- 22
- 38
- Konu Sahibi Umutlugebecik
-
Ben yaşadım ilk adetm 2 ay sonra oldu. İkinci adetimi 20 gün gecikmeli oldum. Üçüncü adetime 3 gün varKürtaj sonrası ;
Arkadaşlar ben kürtaj oldum 25.gün 1.regl oldum 6 gün sürdü diğer adet dönemim gibi şuan adet olmam lazım olmadım gebelik testi yaptım negatif bu tarz şeyler oluyormu çocuğum yok ilk gebeliğim düşük ?
yapışıklık olabilir cnm. doktora git muhakkakBenim hala az geliyor bir sıkıntı var sanırım bende
Aneztezili canim. Zaten ruhen cok kotu bir surec. Bir de aneztesi olmasak iyice deliririz sanirimKızlar kürtajı anestezisi olarak mi oldunuz yoksa diğer türlü mü
Ben yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyoAneztezili canim. Zaten ruhen cok kotu bir surec. Bir de aneztesi olmasak iyice deliririz sanirim
Anestezili yaptırmak için özele gitmen gerekiyo cnm devlette normal kürtaj yapıyorlarBen yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyo
Ben araştırma Hastanesi'nde anestezili oldum. Ama evde düşük yapanları anestezisiz yapıyorlar. Benim bütün işlemin hastanede olmuştu kendi dusemeyecegi için.Ben yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyo
Anladım canım peki normal kürtaj acısı felaket bişey mi oluyo onuda merak ediyorum takribi ne kadar alıyolar bilginiz var mıAnestezili yaptırmak için özele gitmen gerekiyo cnm devlette normal kürtaj yapıyorlar
Kimi durumlarda bebek büyükse dogum yapririp dusuk yaptırılıyor. Cunku cok buyuk oldugunda kurtaj ile alındığında rshime zarar veriyor olabiliyormus. Ama 3 aydan kucuk kurtajlarda genelde dusuk de başlamasıyla anestezi kullanıyorlar. Ama buyuk kismi dusukle gittiyse aneztesiye gerek duymuyorlar. Hatta bir ilac gerip düşürülmesi sağlanıyor.Ben yine burda okudum sanırım bazıları anestezili yapmıyormuş hatta tepkiler vardı zaten üzgün olunuşo bide böyle anestezisis daha zor olur diye acaba devlet hastaneleride mi anestesi li yapiyo
Anladım canım geçmiş olsunBen araştırma Hastanesi'nde anestezili oldum. Ama evde düşük yapanları anestezisiz yapıyorlar. Benim bütün işlemin hastanede olmuştu kendi dusemeyecegi için.
Hic acılı degil. Hatta islem sonrasi bile acı yok. Ama bir iki hafta kamama sürebilir.Anladım canım peki normal kürtaj acısı felaket bişey mi oluyo onuda merak ediyorum takribi ne kadar alıyolar bilginiz var mı
Normal kürtaj anormal kürtaj diye bir şey yok. Devlette anesteziyle(hafif uyku modunda) yapıyorlar.Anestezili yaptırmak için özele gitmen gerekiyo cnm devlette normal kürtaj yapıyorlar
Sanada geçmiş olsun kaçıncı haftadasinAnladım canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?