Merhaba hanımlar
iki tane sıkıntım var. nasıl ihtiyacım var güzel şeyler duymaya birbilseniz...
Bundan 3 ay önce kürtaj oldum. yaklaşık iki yıllık evliyim ve hiç beklemiyordum. Eşimle çoçuk istemiyorduk bir süre ama hepimize sürpriz oldu. Değişen vucuduma anlam veremezken ağır hastalanmam ve daha neyin ne olduğunu anlamazken gebeliğim sonlandı. yaşadığım acıya hiç ama hiç girmek istemiyorum. Bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmüyordum çünkü hiç düşünmüyorduk bebek.... Lakin sonrası... kötü çok kötü.
1 ay sonrasında adet döngüm başladı fakat belirgin azalma oldu. 3. ayımda hep ağrılı geçiren ben ilaç dahi almadım neredeyse iki günde yoğunluğu bitti. aranızda bu şekilde olan var mı cevap arayanlar için yardımcı oluruz belki.
Diğer konu bebek dahi göremiyorum yani başkasının bebeğini seviyorum veya arkadaşımın kucağımdan inmeyen sevimli çocuğunu bağrıma basıyorum müthiş bir şefkat.. ama konu kendime gelince yani tekrardan gebe olma fikri, sinir krizi geçirecek oluyorum. Nefret ediyorum, evet. neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşimde aksi gibi istiyor artık. En sonunda bir çıkış yaptım onu da üzmek istemiyorum. bu duygusal durumlar geçicektir diyor bir arkadaşım.
şimdi tekrar şüphelerim var gebe olduğuma dair. sürekli kasık batması yine yumurtalıklarımda ve gögüslerimde gergin bir his. delirecek oluyorum. kızlar gerçekten şu an hiç istemiyorum. hiç hazır değilim. Psikolojik olabilir mi? Kimseyi ayaklandırmak istemiyorum. Allah hepimize sağlık, mutlu yuva ve zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin
GÜNCELLEME: ARKADAŞLAR İLK BEBEĞİM. DAHA ÖNCEDEN DOĞUM YAŞAMADIM. 2 ARKADAŞIM (BİRİNİN DOĞUMU VAR) VE GÖRÜMCEM DOĞUM YAPMAMIŞ OLMASINA RAĞMEN SPİRAL İLE KORUNDULAR. BİRİ BAKIRLI DİĞERLERİ HORMONLU OLANNDAN.
BENDE KORUMA SAĞLADI İKİ SENE KADAR. VE HİÇBİR SIKINTI YAŞAMADIM. DOKTOR BÜTÜN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI ANLATTI, BU ŞEKİLDE KORUNMAYI UYGUN GÖRDÜM, DOĞUM YAPMAMIŞ KADINLARDA GÜNÜMÜZ RİA LARI ETKİN SONUÇ VERİYOR FAKAT KİLO ALMAYA VE BAZI SEBEPLERE BAĞLI RAHİMDE TUTUNAMIYOR SIK KONTROLE GELİNİZ DEDİ. SON KONTROLÜME GİDEMEDİM.
KOLAY HAMİLE KALIYORSUN (NEREDEN BİLİYORSUN) BEN OKADAR UĞRAŞMAMA HAMİLE KALMADIM/KALDIM DİYENLERE DİLERSENİZ NEDEN GİDEMEDİĞİMİ DE YAZABİLİRİM BEN RAHMİMDEKİ GERGİNLİĞİ HATTA KASIK BATMALARI HEP SPİRALE YORMUŞTUM BİR TECRÜBEM OLMADIĞI İÇİN...