Kürtaj sonrası

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
29
Artvin
merhaba arkadaşlar
Geçen sene temmuzda düşük sebebiyle kürtaj oldum. O günden beri hamile kalamıyorum. 10 haftalıkken boş gebelik olduğu için düşük yaşamıştım. Kürtaj zarar vermiş. Hormonlarım altüst oldu o günden sonra östrojen yani e2 çok düşüktü doktorum onu düzeltti ilaçlar ile. Ama şimdide adet düzensizliğim başladı. Normalde hep düzenli olurdum. Kürtajdan 3-4 ay sonra bozuldu. Cyclo prognova,folbiol, corasprin ve estrofem kullanıyorum düzenli olarak 3-4 aydır. Çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama hep bir engel çıkıyor. Psikolojik olarakta artık çok kötü durumdayım. Ağlamaktan, düşünmekten yoruldum. Etrafımda düşük yapan bir sürü insan var hemen hamile kaldılar niye ben kalamıyorum diye için içimi yiyor. İlk gebeliğime evlendikten 2 ay sonra hamile oldğumu öğrendim yani çok kolay hamile kalmıştım. Birde kanımda şimdi enfeksiyon çıktı crp 17 şuan idrarda da iltihap çıkmıştı doktor ilaç verdi ama tekrar ediyor sürekli. Bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim nolur yardımcı olun ne önerirsiniz

İltihap bende de van bende şubat 24 te 5 aylık bebeğimi şiddetle kanama sonucunda kürtaj olarak kaybettim o zamandır bekliyorum benimde şimdi sitres falan derken 10 kilo almışım bide hasta olmadım mayısa kadar şimdide hem istiyorum hem istemiyorum hamileliği ne yapacak bilmiyorum. Korkuyorum sanırım . bakalım herhalde önce diyet sonra niyet edip ya allah diyip bebek isteyecem neyse ben çok yazdım benim doktorum ilk kürtaj olduğunda 2 ayı bulabilir hasta olmak ve adet düzensizliğin ilk altı ay olması normal demişti faydası ömürlü sana bilmiyorum

Bendede hormon ilaçlarından kaynaklı kilo artışı oldu. 82 ile hamile kalmıştım.1.72 boyum vardı. Şuan 95 kiloyum. Kilodan kaynaklı mı hormon ilaçlarımdan dolayı mı adet düzensizliği yaşıyorum gerçekten bilemiyorum bebek sahibi olmayı çok istiyorum tek düşündüğüm o o mu etkiliyor stresten mi bu durumdayım onuda bilmiyorum

işte ben de o kilo problemini düşündüğüm için önce kilo vermeliyim diyorum cünkü sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…