Kürtaj sonrası yeniden hamilelik

HurremSultan

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.435
1.129
333
42
hocam merhaba
8+6 da kalp atışı alınamadığı için gebeliğim kürtaj ile sonlandırıldı. Daha önce iki kez kimyasal gebelik olmuştu 20 aydır korunmuyoruz 3 kez gebelik oldu ikisi kimyasal 1 tanesi de bu şekilde oldu son gebeliğimde kan sulandırıcı iğne de kullandım tedbir Amaçlı ama yine olmadı kürtaj sonrası ne kadar beklemem gerekli yeni gebelikte aynı şeyleri yaşamamak için ne yapabilirim hafif pko tehşisi de var. Bu Yüzden son gebelik tedavi ile olmuştu serophene ve ovitrelle iğne kullanmıştım. Bundan sonrası için riskli gebelik Dr Una mı gitmeliyim aşılama önerir misiniz ? Dr Um 3 ay korun dedi ama hu sürede korunmak istemiyorum yeni gebelik için sorun olur mu beklemezsem ?

Merhabalar:
Tekrar eden olumsuz gebelık durumları olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahım- tup fılmı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.
Adetlı adetsız herhangı bır gunde randevu alarak ; var olan tetkıklerle bırlıkte (yenı bır tetkık yapmaksızın) gelmenız halınde muayene bulgularınıza gore sızın ıcın en dogru tedavı seceneklerı sunulacaktır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…