- 2 Kasım 2016
- 5.627
- 7.652
- 198
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
O genleri ciddiye almıyorlar hiç1298 heterzigot 677 heterzigot tu gunaydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O genleri ciddiye almıyorlar hiç1298 heterzigot 677 heterzigot tu gunaydin
Bndr duydum kac doktora gitti isem vermedi kayipalarim kimyasallarim oldu diyorum buklar birsey ifade etmez tasiyicilik dedi ilaclik degil diyorlar bnde istedim gebe kaldigini ogrendigimiz an baslayalim madrm dediO genleri ciddiye almıyorlar hiçBenimkisi de mthfr ve pai, tamamen benim isteğimle veriyor, çevreden de genlerle ilgisiz olarak tekrarlayan kayıplara sulandirici verdiklerini duyuyorum..
At canim. Benim de C677T ve Paı heterozigot. Kurtaj olali 2. Adetimi gordum doktorum korunmayi birakin dedi ve kan sulandirici igne ve hap verdi bir gun hap bir gun igne oluyorum. Buna ek olarak devit3,b12 ve folikasit kullaniyorum.
Canim bana doktorum simdiden basladi kan sulandirici igne ve ecopirin kullandirmaya. Grbe olmami beklemedenKızlar bende dün kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bebeği ondan dusurmusum çok üzüldüm c677t sorun varms sanırım banada B12 zinko ve bir iki tane daha vitamin ilacı yazdı hamile kalınca da iğne ve coraspirin kullanicakmisim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içinde bizlere de inşallah
Seninle aynıyız. Şu anda ecopirin kullanıyorum 100 mg, gebelik olunca iğneye başlayacağız. Aslinda gerek yok diyor herkes,ama ben istiyorum o yüzden başlayacağız..
Banada doktorum coraspirin ve iğne dedi gebelikte ecopirin ne canimSeninle aynıyız. Şu anda ecopirin kullanıyorum 100 mg, gebelik olunca iğneye başlayacağız. Aslinda gerek yok diyor herkes,ama ben istiyorum o yüzden başlayacağız..
Allah Allah benimki niye demedi ki ya bilemedim şimdiCanim bana doktorum simdiden basladi kan sulandirici igne ve ecopirin kullandirmaya. Grbe olmami beklemeden
Coraspirin ile aynı şey canımBanada doktorum coraspirin ve iğne dedi gebelikte ecopirin ne canim
Gebe olmadan iğne kullanan duymamıştımAllah Allah benimki niye demedi ki ya bilemedim şimdi
Bir gun hap birgun igne vuruyorum. Korunmayi biraktigimiz ay basladi kan sulandiricilaraAllah Allah benimki niye demedi ki ya bilemedim şimdi
Coraspirin ile aynı şey canım
Gebe olmadan iğne kullanan duymamıştımKaç kaybınız var?? C Cnsnarsist
[/QUOTbi doktora daha gorunsem iyi olur
1 tane kaybim var.Coraspirin ile aynı şey canım
Gebe olmadan iğne kullanan duymamıştımKaç kaybınız var?? C Cnsnarsist
Benim de düşükten 1 regli sonra 2bucuk çıkmıştı beta hamileyim sandım iki gün sonra 0.01 e düşmüştü çok üzülmüştüm ama ertesi ay hamile kaldım yani 3. Regliyi görmedim bu arada 4 yıldır olmuyorduTemmuz 21 de kürtaj oldum hiç beklemek istemedım ki dr um 1regl gör sonra demistiyumurtlama donemını degerlendırdım 27 gün geçti kürtajdan bu yana henüz ne regl ne de gebelik var sanırsam .beta hcg baktırdım 2.20çıktı dün
Benim de aynı sonuçlarım, genelde gebelikte başlıyorlar iğneye de ondan sordum. 0.4 mu dozu?1 tane kaybim var.
C677T heterozigot ve paı heterozigot cikti sonuclarim.
Benim dozumda yuksek aslinda 0,6Benim de aynı sonuçlarım, genelde gebelikte başlıyorlar iğneye de ondan sordum. 0.4 mu dozu?