• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kürtaj sonrası yeniden hamile kalmak isteyenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O genleri ciddiye almıyorlar hiç 🤷‍♀️ Benimkisi de mthfr ve pai, tamamen benim isteğimle veriyor, çevreden de genlerle ilgisiz olarak tekrarlayan kayıplara sulandirici verdiklerini duyuyorum..
Bndr duydum kac doktora gitti isem vermedi kayipalarim kimyasallarim oldu diyorum buklar birsey ifade etmez tasiyicilik dedi ilaclik degil diyorlar bnde istedim gebe kaldigini ogrendigimiz an baslayalim madrm dedi

At canim. Benim de C677T ve Paı heterozigot. Kurtaj olali 2. Adetimi gordum doktorum korunmayi birakin dedi ve kan sulandirici igne ve hap verdi bir gun hap bir gun igne oluyorum. Buna ek olarak devit3,b12 ve folikasit kullaniyorum.

Kızlar bende dün kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bebeği ondan dusurmusum çok üzüldüm c677t sorun varms sanırım banada B12 zinko ve bir iki tane daha vitamin ilacı yazdı hamile kalınca da iğne ve coraspirin kullanicakmisim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içinde bizlere de inşallah

At canim. Benim de C677T ve Paı heterozigot. Kurtaj olali 2. Adetimi gordum doktorum korunmayi birakin dedi ve kan sulandirici igne ve hap verdi bir gun hap bir gun igne oluyorum. Buna ek olarak devit3,b12 ve folikasit kullaniyorum.
IMG_20200901_173822.webp
IMG_20200901_173835.webp
IMG_20200901_173846.webp

Kızlar bende dün kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bebeği ondan dusurmusum çok üzüldüm c677t sorun varms sanırım banada B12 zinko ve bir iki tane daha vitamin ilacı yazdı hamile kalınca da iğne ve coraspirin kullanicakmisim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içinde bizlere de inşallah
Canim bana doktorum simdiden basladi kan sulandirici igne ve ecopirin kullandirmaya. Grbe olmami beklemeden

Temmuz 21 de kürtaj oldum hiç beklemek istemedım ki dr um 1regl gör sonra demisti🙈 yumurtlama donemını degerlendırdım 27 gün geçti kürtajdan bu yana henüz ne regl ne de gebelik var sanırsam .beta hcg baktırdım 2.20çıktı dün
Benim de düşükten 1 regli sonra 2bucuk çıkmıştı beta hamileyim sandım iki gün sonra 0.01 e düşmüştü çok üzülmüştüm ama ertesi ay hamile kaldım yani 3. Regliyi görmedim bu arada 4 yıldır olmuyordu

Back
X