- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
-
canım benim ilk tüplerim kapalıydı.yaşımda 35 olunca direk tüp bebek yaptırdım. tuttu hemde ikiz önce biri düştü sonra diğeri. 10 ay sonra istanbula gidip rahim filmi çektirip tüplerimi açtırdım çok şükür o ay hamile kalmıştım ama oda 9. haftada kalbi durdu. önümüzdeki ay tekrar istanbula gidip rahim filmi çektiricem bimiyorum belki diyorum kürtajdan dolayı yapışıklık olmuştur belki tıkanmıştır baktırayım ki içim rahatlasın diyorum. Biz elimizden geleni yapalımda taktir Allahtan
Senin yaş kaçtı ? Umut etmek ve hayal kırıklığı çok kötü .umarım bu sene bizim senemiz olur
Bence yarın tekrar baktır..
Amin....Bazı şeyler açıklanamıyor...doktorum da söylüyor ben sende anlam veremiyorum diye...Nasip mi diyeceğiz kader mi diyeceğiz bilmiyorum..
Denemedim canım...Ben bitkisel kürler hormonlari bozar diye çok korkuyorum,çörekotu bal tarçın hormonlari etkiler mi?? Eşime çakşır denemeyi düşünüyorumAynen canım nasip kesinlikle Allah'ın takdiri
Bende tahlil yaptırmaktan yoruldum
Çok şükür sonuçlarım iyi ama bunun bilimle bi açıklaması yok iştekeçiboynuzu kürü denedinmi eşine? Ben ona başladım
1,5 aydır çoban çökerten içiriyodum 2 aya tamamlamadım bunu içsin dedim
Bide çakşır diyolar onu denemedim
Ha bide bu ay Saraçoğlu'nun sitesinden soğuk sıkım çörekotu yağı aldım onunda inanılmaz faydaları varmış
Bu ay ben zaten çörekotu bal tarçın kürü yemiştim gerçekten işe yarıyor
amin canım cümlemize inşallah. testler yapıldı canım bende çok az pıhtılaşma çıktı iğneye bile gerek yok dedi doktor zaten sonki gebelikte kan sulandırıcı kullanmıştım ama yine olmadı. eşimde geçen yıl test yaptırmış hızlı ileri 15 çıktı bilmiyorum şuan son durum ne dna hasar testi nerede yapılıyor acabaÇok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın canımpıhtılaşma ve genetik test yaptırdınmı? Onada bi baktır bide hacamatı tavsiye ediyolar onu bi yaptırmadım işin ehli birini bulmak lazım
Ben İstanbul'dayım ama sormadan bilmedende bişey yapılmıyor
Benimkininde gelişimi durmuştu pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım son olarak
Sonucu geç çıkıyomuş ama beklicez napalım
Eşlerimize de dna hasar testi yapılmalı benimki kan verecek fırsat bulamadı
Bizimkide sebepsiz ama aslında sebepsiz bişey olmaz sebebi bilinmeyen diyelim
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize amin
Bende de hafif pıhtılaşma eğilimi var benzer durumu yaşamışız...Bizim durum için genelde sağlıksız gebelik diyorlar..Dna hasar testi yaptirmadik biz istemedi ama takviye başladı eşimle bana,herkesin kullandıklarından,onlar yumurta ve sperm kalitesini arttıracakmış.Testlerimiz normal çıkıyordu bu aradaamin canım cümlemize inşallah. testler yapıldı canım bende çok az pıhtılaşma çıktı iğneye bile gerek yok dedi doktor zaten sonki gebelikte kan sulandırıcı kullanmıştım ama yine olmadı. eşimde geçen yıl test yaptırmış hızlı ileri 15 çıktı bilmiyorum şuan son durum ne dna hasar testi nerede yapılıyor acaba
aynen öyle diyolar canım sağlıksız yaşamadı dediler ki zaten ben aspinde iğnede kullanmıştım ama olmadı. benim testlerimdede hiç bir sıkıntı yok eşimede hiç bu aralar baktırmadık son durum ne hiç bilmiyorum sadece keçi boynuzu pekmezi içiriyorum. önümüzdeki ay rahim filmi çektirip eşimede baktırırız bakalım ne çıkacak. sonrada oluruna bırakıcam artık çünki çabalasakda elimizden bişey gelmiyor insan yıpranıyorBende de hafif pıhtılaşma eğilimi var benzer durumu yaşamışız...Bizim durum için genelde sağlıksız gebelik diyorlar..Dna hasar testi yaptirmadik biz istemedi ama takviye başladı eşimle bana,herkesin kullandıklarından,onlar yumurta ve sperm kalitesini arttıracakmış.Testlerimiz normal çıkıyordu bu arada
Folik asitle beraber kullanmanin zarari olmaz.Neden 5 ay bekle dedi acaba,gebelik büyük müydü?Benımde kurtaj olalı 2,5 ay oldu doktor bes ay bekle dedı ama ben bekleme konusunda sabırsızlanmaya basldım dogum kontrol ılacı kullanıyorum ne zaman bıraksam folık asıtle bır sure beraber kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu sızce ?
Amiin inşallah ama bende polip varmış patoloji sonucum yeni çıktıBenim arkadaş kürtajdan 2 ay sonra hamile kalmıştı ☺ Darısı basınıza
Tedavinizi olun allah Kerim inşallah nasip olacaktırAmiin inşallah ama bende polip varmış patoloji sonucum yeni çıktı
Amin inşallah hepimizin gönlünce olsun herşey inşallahTedavinizi olun allah Kerim inşallah nasip olacaktır
Folik asitle beraber kullanmanin zarari olmaz.Neden 5 ay bekle dedi acaba,gebelik büyük müydü?
15 haftalıktı rahmının toplasın dedı ama bakıyorım cogu ınsan beklemıyor cok sabırsızlanyrm neyapcgmı bılemedımFolik asitle beraber kullanmanin zarari olmaz.Neden 5 ay bekle dedi acaba,gebelik büyük müydü?
Beklemeyenlerin gebeliği küçük ama genelde, benimkisi de küçüktü 6 haftalikti 2 ay sure verdi bana15 haftalıktı rahmının toplasın dedı ama bakıyorım cogu ınsan beklemıyor cok sabırsızlanyrm neyapcgmı bılemedım
Cok gecmis olsun...Kurtaj sonrasi 30-40gun içinde adet olunuyor genelde, 40 günü geçerse muayeneye gel demişti ve 2 adet korunma önermişti rahimin toparlamasi için,benim de 6 haftalikti,maalesef 2 kere oldum..Merhaba kızlar benim için mucizeydi hamile oldugu öğrenmiştim ayın 13unde çünkü 2 kere tüp denemiştik 1aşılama denemişttik olumsuz olmustu eşim spermigram testinde değeri düşüktü morfoloji 0 idi 2ay ilaç kullandı bahcecide bülent hocadaydık test yaptığımızda eşimin değerleri düzelmemişti ama meğerse hamileymişyim öyle şokmyaşadık ki 6 hahtalıkken malesef kesenvardı bebek olusmamıstı kürtaj oldum kananam var hala 1hafta oldu acaba ne kadar zaman sonra adet olurum inş bu mucizeyi tekrar yaşarım
Benimdoktorum da vermediTekrarlayan kayıplara veriyorlar genelde
Hangi genlerde sorun vardı sizin?Benimdoktorum da vermedi
1298 heterzigot 677 heterzigot tu gunaydinHangi genlerde sorun vardı sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?