Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası yasmin kullananlar 2.bebek özlemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ckrckr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
23
18
8
30
Herkese merhaba yeni uyeyim inşallah konuyu dogru yere aciyorumdur 4yasinda bir oğlum var ve kardeşi olmasını çok istiyor korunmayi biraktigimizin 7.ayinda hamile kaldim ama bebegimin kalbi 9+5gunlukken durmuş ve gecen hafta kurtaj oldum bugun dr konturolunde normalde büyük gebeliklerde kanama cok olur ama senin cok guzel dedi ve bi ilac yazicam dedi rahim toparlaması icin o ara ben ne kadar sure korunmamiz gerekiyo dedim ve yasmin yazıyım bi ay kullan dedi diger ilacı iptal etti ve adetin üçüncü günü hormon testleri yapmak için cagirdi ama yasmini kullanirsam tekrar kisa surede hamile kalamazsam diye korkuyorum yasmin rahmide toparliyomuki dr diger ilacı iptal etti dogum konturol hapı kullanip birakinca iki ay icinde hamile kalinirsa düşük riski dahada arıyormuş galiba İnternetten okuduguma göre yarin saglik ocağı hemsiresini arayip soruyim diyorum lutfen yardimci olurmusunuz kullansam mi kullanmasammi

Geçmiş olsun canım bende senin gibi kürtaj oldum bir ay gecti adet oldum kistlerim var diye doktor bana yasmin verdi kistleri küçültmek için rahim toparlanması için vermez diye biliyorum

Geçmiş olsun canım bende senin gibi kürtaj oldum bir ay gecti adet oldum kistlerim var diye doktor bana yasmin verdi kistleri küçültmek için rahim toparlanması için vermez diye biliyorum
Teşekkür ederim canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…