• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası sorularım var???

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
slm arkadaşlar. malesef dün en baştan beri sorunlar yaşadığım ve son 2 haftadır kalp atışlarını duyamadığım 9 haftalık hamileliğime kürtajla son verildi :( çokşükür bitane kızım var. kardeş istemiştik ve tam 10 ay sonra hamile kalabilmiştim. ( kızımı emzirmeyi bırakır bırakmaz kaldım bilmiyorum süt korumaz derler ama etkisi varmıdır) şimdi dr 3 ay korunun diyo. tamam beklerim ama korkuyorum yine uzun süre hamile kalamamaktan.çünkü çok çok çok istiyorum yeniden bebeğim olsun. (ama allah önce olmayanlara nasip etsin.)siz ne zaman hamile kaldınız?
birde benim hiç kanamam yok. sizlerin de kürtajdan sonra kanamanız olmadı mı? acaba aradan zaman geçecek direkt adet mi olucam ? benimle aynı durumları yaşamış olanlardan cvp bekliyorum.

ÇOK geçmiş olsun canım .ben seni anlıyrum her evli kadının başına gelecek bir durum takdir.allaha şükür biz kız çocuga sahipsin .fromda bir çok arkadaşım defalarca düşük yaşayanlar var ve benim gibi hiç çocukları yok .olur inşallah tekrardan allaha dua et .vardır herşeyde bir hayır.

slm arkadaşlar. malesef dün en baştan beri sorunlar yaşadığım ve son 2 haftadır kalp atışlarını duyamadığım 9 haftalık hamileliğime kürtajla son verildi :KK43: çokşükür bitane kızım var. kardeş istemiştik ve tam 10 ay sonra hamile kalabilmiştim. ( kızımı emzirmeyi bırakır bırakmaz kaldım bilmiyorum süt korumaz derler ama etkisi varmıdır) şimdi dr 3 ay korunun diyo. tamam beklerim ama korkuyorum yine uzun süre hamile kalamamaktan.çünkü çok çok çok istiyorum yeniden bebeğim olsun. (ama allah önce olmayanlara nasip etsin.)siz ne zaman hamile kaldınız?
birde benim hiç kanamam yok. sizlerin de kürtajdan sonra kanamanız olmadı mı? acaba aradan zaman geçecek direkt adet mi olucam ? benimle aynı durumları yaşamış olanlardan cvp bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun 2015 mayıs anneleri grubundaydın dimi canım :( maalesef bende bebeğimi kaybettim kalp atımını hiç alamadılar geçen pazartesi 8+4 te kürtaj oldum:(( Seni çok iyi anlıyorum ama nasip işte seninle aynı sorular var benimde kafamda Allah yardımcımız olsun bu dönemi atlatalım ve bebişlerimiz yakında zamanda gelsin inş

Canım çok geçmiş olsun 2015 mayıs anneleri grubundaydın dimi canım :KK43: maalesef bende bebeğimi kaybettim kalp atımını hiç alamadılar geçen pazartesi 8+4 te kürtaj oldum:KK43:( Seni çok iyi anlıyorum ama nasip işte seninle aynı sorular var benimde kafamda Allah yardımcımız olsun bu dönemi atlatalım ve bebişlerimiz yakında zamanda gelsin inş
evet canım artık 2015 mayıs anneleri sayfasını görmekten bile korkuyorum içim acıyo çünkü. çok zor bişey gerçekten yaşadığımız. bi heves beklerken büyümesini kürtaj oluyosun. bana da en baştan beri düşüreceksin diyolardı sonra o ara kalp atımını duyduk yavrumun umutlandık ama bi daha hiç duyamadık. o sesi hatırladıkça içim parçalanıyo. minik kalbi attı ama yaşamadı yaavrum tutunamadı hayata :( bu acı hep içimde kalacak biliyorum. senin de hiç kanaman olmadı mı? bide sen ne kadar sürede hamile kalmıştın ve şimdi dr un ne kadar bekle dedi? bana 3 ay dedi ama ilk adeti olduktan sonra yeniden istiyorum açıkçası. sen ne düşünüyosun?

evet canım artık 2015 mayıs anneleri sayfasını görmekten bile korkuyorum içim acıyo çünkü. çok zor bişey gerçekten yaşadığımız. bi heves beklerken büyümesini kürtaj oluyosun. bana da en baştan beri düşüreceksin diyolardı sonra o ara kalp atımını duyduk yavrumun umutlandık ama bi daha hiç duyamadık. o sesi hatırladıkça içim parçalanıyo. minik kalbi attı ama yaşamadı yaavrum tutunamadı hayata :KK43: bu acı hep içimde kalacak biliyorum. senin de hiç kanaman olmadı mı? bide sen ne kadar sürede hamile kalmıştın ve şimdi dr un ne kadar bekle dedi? bana 3 ay dedi ama ilk adeti olduktan sonra yeniden istiyorum açıkçası. sen ne düşünüyosun?
Canım inş bu zamanlarıda atlatıp bebişlerimize kavuşcaz benim korunmayı bıraktıktan 2 sonra olmuştu canım benim hiçbir rahatsızlığımda yoktu kanama ağrı filan ama kalp atımını alamadık işte herşeyin hayırlısı tabi ama zor bi durum bi daha böyle bi üzüntü yaşamayız inş banada doktorum 2-3 ay korun dedi ama bende bi adetim geçince hemen denemek istiyorum kafam çok karışık canımacaba adetimiz ne zaman gelir bazılarında geç geliyomuş

kürtajdan 1 ay sonra geliyomuş genelde. ben de öyle düşünüyorum yani ilk adet geçtikten sonra.. allah sağlıklı evlatlar versin inşallah. umarım bi daha yaşamayız.

kürtajdan 1 ay sonra geliyomuş genelde. ben de öyle düşünüyorum yani ilk adet geçtikten sonra.. allah sağlıklı evlatlar versin inşallah. umarım bi daha yaşamayız.
İnş hormonlarınız çabucak düzene girer canım bende bi adet olayım sonra deniycem canım zaten hemen olmayabilir o yüzden beklemicem

İnş hormonlarınız çabucak düzene girer canım bende bi adet olayım sonra deniycem canım zaten hemen olmayabilir o yüzden beklemicem
ben de beklemeyi düşünmüyorum. zaten 10 ayda olmuştu bu hamilelik o yüzden bir de bunun acısıyla hemen hamile kalmak istiyorum ama sağlıklı olsun Allahtan tek istediğim bu

Back