Bir ay arayla iki kürtaj oldum ve şuan adetlerim düzenli ama kanama olayı yol. 2-3 gün kahve sıvımsı bişey 4. Gün biraz kan ve 5-6. Gün yine kahvemsi sıvı geliyor ve bitiyor. Östrojen hormonu kullandım. Bir faydası olmadı. Rahim filmimde, hormonlarımda sıkıntı yok. Böyle olup adeti düzene girem varmı. 10 aydır bu durumdayım
Bir ay arayla iki kürtaj oldum ve şuan adetlerim düzenli ama kanama olayı yol. 2-3 gün kahve sıvımsı bişey 4. Gün biraz kan ve 5-6. Gün yine kahvemsi sıvı geliyor ve bitiyor. Östrojen hormonu kullandım. Bir faydası olmadı. Rahim filmimde, hormonlarımda sıkıntı yok. Böyle olup adeti düzene girem varmı. 10 aydır bu durumdayım
Ee Rahim filminde sıkıntı yoksa sıkıntı ne peki benimde kürtaj sonrası adet azalması var bende çekilcem Rahim filmi peki tekrardan hamile kalmaya çalıştınız mı olmadı mı? Benim 6 gün sürüyor 2 ped dolduruyorum afedersin ama kan genelde tuvalette geliyor
Ee Rahim filminde sıkıntı yoksa sıkıntı ne peki benimde kürtaj sonrası adet azalması var bende çekilcem Rahim filmi peki tekrardan hamile kalmaya çalıştınız mı olmadı mı? Benim 6 gün sürüyor 2 ped dolduruyorum afedersin ama kan genelde tuvalette geliyor
Rahim filminde sıkıntı yok, hormonlar normal ama rahimde incelme var. 4 aydır hormon ilacı alıyorum ama düzelmedi. Böyle hamilelik zormuş. Nasıl çözülcek bilmiyorum. Umarım kalıcı olmaz
Kızlar selam 2018 temmuz ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum (vakumlu değil) 6 ay kadar korunduk sonra 3 ay kadar daha korunmak zorunda kaldık derken buralara kadar geldik bir daha gebelik elde edemedim aşılama oldum olumsuz sonuçlandı okurken yazdıklarınızı bende yazmak istedim benimde regl kanamalarım da azalma var kahverengi başlıyor sonra biraz yoğunlaşıyor ama eski yoğunluğu yok lavaboda gelirse geliyor sonra yine kahverengi lekelenmeyle bitiyor regl düzensizliği yok ancak kanamalarda azalma var 2019 aralıkta hsg çekildim ve sağ tüpüm tikaliydi açıldı aşılamayı sonrasında oldum tabi. Sadece anlayamıyorum neden böylesi azaldığını histeroskopi de cekelim demediler yapışıklık durumu olma ihtimali olabilir mi?