Kürtajdan sonra üç ay deniliyor lakin bazilari da gereksiz diyor. Rahim kendini toparlanmış mi bunu doktorlar anlayabiliyor mu en azından ikinci ayda filan gidip test yaptırmakta fayda var
Ben doğumdan sonra kırkım çıkar çıkmaz yaptırdım onu lanet gelsin o iğneye. 18 ay çektim. Bazen hiç adet olmadım bazen sürekli oldum 2-3 gün arayla olduğumu biliyorum bu süreçte de yumurtlama olmadı korunmayı bıraktım ama doktor yumurtlaman olmaz boşuna uğraşma dedi, 18 ayı doldurunca yumurtlama başladı hamile kaldım
Ben doğumdan sonra kırkım çıkar çıkmaz yaptırdım onu lanet gelsin o iğneye. 18 ay çektim. Bazen hiç adet olmadım bazen sürekli oldum 2-3 gün arayla olduğumu biliyorum bu süreçte de yumurtlama olmadı korunmayı bıraktım ama doktor yumurtlaman olmaz boşuna uğraşma dedi, 18 ayı doldurunca yumurtlama başladı hamile kaldım
Evet. Ben spiral istemiştim ama kansızlık var olmaz dediler iğne yapalım dediler. Herşeyi araştıran ben onu araştırmadım hiç gözüme perde indi. İnternette herkes ağlıyor bu iğneden