• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası ne Zaman hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtajdan sonra üç ay deniliyor lakin bazilari da gereksiz diyor. Rahim kendini toparlanmış mi bunu doktorlar anlayabiliyor mu en azından ikinci ayda filan gidip test yaptırmakta fayda var
Eylül'de kürtaj oldum Aralık'ta hamile kaldım. Kürtajda parça kaldığı için 3 ay bekledim yoksa 2 ay demişti doktor

Ben salak gibi düşükten sonra depo provera 3 aylık iğne vurundum 1 sene olmaz dıyorlar düzensiz adet durmayan kanamalar
Ben doğumdan sonra kırkım çıkar çıkmaz yaptırdım onu lanet gelsin o iğneye. 18 ay çektim. Bazen hiç adet olmadım bazen sürekli oldum 2-3 gün arayla olduğumu biliyorum bu süreçte de yumurtlama olmadı korunmayı bıraktım ama doktor yumurtlaman olmaz boşuna uğraşma dedi, 18 ayı doldurunca yumurtlama başladı hamile kaldım

Ben doğumdan sonra kırkım çıkar çıkmaz yaptırdım onu lanet gelsin o iğneye. 18 ay çektim. Bazen hiç adet olmadım bazen sürekli oldum 2-3 gün arayla olduğumu biliyorum bu süreçte de yumurtlama olmadı korunmayı bıraktım ama doktor yumurtlaman olmaz boşuna uğraşma dedi, 18 ayı doldurunca yumurtlama başladı hamile kaldım
Korunmak için mi oluyorsunuz o iğneyi

Korunmak için mi oluyorsunuz o iğneyi
Evet. Ben spiral istemiştim ama kansızlık var olmaz dediler iğne yapalım dediler. Herşeyi araştıran ben onu araştırmadım hiç gözüme perde indi. İnternette herkes ağlıyor bu iğneden

Bende aynı durumdayım şuan hayatımı maffetti inş 18 ay sürmez benimde çok yoruldum 7 ayda durmayan kanama ve bi tedavisi yok

1 buçuk sene oldu kürtaj olalı hyla olmadım 😟

Çok sıkıntılı süreçler ya kişiden kişiye değişiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben salak gibi düşükten sonra depo provera 3 aylık iğne vurundum 1 sene olmaz dıyorlar düzensiz adet durmayan kanamalar
O ilaç beter bişe beni mahfetti saçlarım okadar çok döküldü ki bu hızla giderse 2 aya saçım kalmicak:((sizde böyle bişe oldu mu

Back