Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası ne Zaman hamile kaldiniz
- Konu Sahibi Hillly
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kurtaj gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Canım korunma bence rahimde sıkıntı yoksa vajinalultrasonla anlaşılıyor zaten.Kürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.
Dr. değiştirmeyi düşündüğüm için hem de durumu merak ettiğim için 1.5 ay sonra (kurtaj sonrası ilk adetim bittikten sonra) muayene oldum. Rahim kendini toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi. Ultrason ile anlaşılıyor.
bende kürtaj oldum ve hiç korunmadım 4. Aydayım ama halen hamile kalamadım inşallah hamile olurum artık
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Dr korunmayı bırakabilirsin dediğinden beri korunmuyorum. Ben de 4. Aydayım inşallah sağlıkla gelir bekletmez bizi evlatlarımız.Canım korunma bence rahimde sıkıntı yoksa vajinalultrasonla anlaşılıyor zaten.
bende kürtaj oldum ve hiç korunmadım 4. Aydayım ama halen hamile kalamadım inşallah hamile olurum artık
- 26 Şubat 2018
- 5
- 0
- 16
- 39
Kurtajdan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama vucutun kendini toparlamasini bekle 6 ay kadar cunkü kurtaj oldun icin tekrar düsuk yapiyosun kendimden biliyorum birde stres yapma sakimKürtajdan sonra üç ay deniliyor lakin bazilari da gereksiz diyor. Rahim kendini toparlanmış mi bunu doktorlar anlayabiliyor mu en azından ikinci ayda filan gidip test yaptırmakta fayda var
- 26 Şubat 2018
- 5
- 0
- 16
- 39
Kurtajdan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama vucutun kendini toparlamasini bekle 6 ay kadar cunkü kurtaj oldun icin tekrar düsuk yapiyosun kendimden biliyorum birde stres .tekrar hamile kalabirsin alahin izniylee alahim dualarini kabul etsin
Bunu bütün doktorlar yapabilir o zaman ilk regl sonrası doktora gitsek değil mi bende araştırdığımda ilk regli sonrasi herşey sıfırlanıyor hamiel kalabilirsin diyorlar düşük olacaksa zaten olurmuş ekstra üç ay bekleyince olmama yada olma ihtimali yokmuşKürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.
Dr. değiştirmeyi düşündüğüm için hem de durumu merak ettiğim için 1.5 ay sonra (kurtaj sonrası ilk adetim bittikten sonra) muayene oldum. Rahim kendini toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi. Ultrason ile anlaşılıyor.
İnşallah canım ya ennkisa zamanda nasip olurDr korunmayı bırakabilirsin dediğinden beri korunmuyorum. Ben de 4. Aydayım inşallah sağlıkla gelir bekletmez bizi evlatlarımız.
İste doktorlar üç ay diyor lakin nette arastirmalarin o bilginin yanlış olduğunu savunuyorlarBence de fazla beklemeyin 1 ay sonra başlayın ben kürtaj olalı 1 seneyi geçiyor hamile kalamadım bir tanıdığım korunmadı kürtaj olduktan sonraki ay hamile kaldı şu an maşallah bir yaşında kızı var
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Bana doktor kürtajdan sonraki adette korun sonra korunma dedi 1 yıldır olmadıİste doktorlar üç ay diyor lakin nette arastirmalarin o bilginin yanlış olduğunu savunuyorlar
İste doktorlarBence de fazla beklemeyin 1 ay sonra başlayın ben kürtaj olalı 1 seneyi geçiyor hamile kalamadım bir tanıdığım korunmadı kürtaj olduktan sonraki ay hamile kaldı şu an maşallah bir yaşında kızı var
İnşallah hemen olur bol dya et benimde kafam karışık birisi üç ay diyor birisi bir adet dönemi sonrasıBana doktor kürtajdan sonraki adette korun sonra korunma dedi 1 yıldır olmadı
Benim kalbi durmuştu bebeğin hani kendi düşmedi ama oda düşük oluyormuş tıpta snairim farklı şeyler bunlar
Kurtajdan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama vucutun kendini toparlamasini bekle 6 ay kadar cunkü kurtaj oldun icin tekrar düsuk yapiyosun kendimden biliyorum birde stres yapma sakim
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Valla benim çevremde 2 kürtaj olan var ertesi ay hamile kaldılar hemen yani korunmadılar bu nasip işi ya kürtajdan sonraki adette git rahim temiz derse korunma valla korunmayan hamile kalıyo rahim çabuk toparlanıyor bence yumurtlama oluyo rahim gebeliğe hazır hale geliyo korunma hiç boşverİste doktorlar
İnşallah hemen olur bol dya et benimde kafam karışık birisi üç ay diyor birisi bir adet dönemi sonrası
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Ben de aynısını yaşadım.. kalbi durmuştu malesef. Inşallah yakın zamanda yüzümüz gülerBenim kalbi durmuştu bebeğin hani kendi düşmedi ama oda düşük oluyormuş tıpta snairim farklı şeyler bunlar
Amin inşallahBen de aynısını yaşadım.. kalbi durmuştu malesef. Inşallah yakın zamanda yüzümüz güler
İşte hemşireler öyle diyor bakalım kontrole gittiğim de ne diceknolamdi ilk adetten sonra kontrole giderim toparlanmış derse olur inşallahValla benim çevremde 2 kürtaj olan var ertesi ay hamile kaldılar hemen yani korunmadılar bu nasip işi ya kürtajdan sonraki adette git rahim temiz derse korunma valla korunmayan hamile kalıyo rahim çabuk toparlanıyor bence yumurtlama oluyo rahim gebeliğe hazır hale geliyo korunma hiç boşver
- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
İnşallah canım ya çok dua ediyorum Anne olmayı herşeyden çok istiyorum şu hayattaDr korunmayı bırakabilirsin dediğinden beri korunmuyorum. Ben de 4. Aydayım inşallah sağlıkla gelir bekletmez bizi evlatlarımız.