• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası ne Zaman hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hillly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
88
20
3
31
Kürtajdan sonra üç ay deniliyor lakin bazilari da gereksiz diyor. Rahim kendini toparlanmış mi bunu doktorlar anlayabiliyor mu en azından ikinci ayda filan gidip test yaptırmakta fayda var

Ben salak gibi düşükten sonra depo provera 3 aylık iğne vurundum 1 sene olmaz dıyorlar düzensiz adet durmayan kanamalar

Kürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.

Dr. değiştirmeyi düşündüğüm için hem de durumu merak ettiğim için 1.5 ay sonra (kurtaj sonrası ilk adetim bittikten sonra) muayene oldum. Rahim kendini toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi. Ultrason ile anlaşılıyor.

Dr. değiştirmeyi düşündüğüm için hem de durumu merak ettiğim için 1.5 ay sonra (kurtaj sonrası ilk adetim bittikten sonra) muayene oldum. Rahim kendini toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi. Ultrason ile anlaşılıyor.
Canım korunma bence rahimde sıkıntı yoksa vajinalultrasonla anlaşılıyor zaten.
bende kürtaj oldum ve hiç korunmadım 4. Aydayım ama halen hamile kalamadım inşallah hamile olurum artık

Bence de fazla beklemeyin 1 ay sonra başlayın ben kürtaj olalı 1 seneyi geçiyor hamile kalamadım bir tanıdığım korunmadı kürtaj olduktan sonraki ay hamile kaldı şu an maşallah bir yaşında kızı var🤷🏻‍♀️

Canım korunma bence rahimde sıkıntı yoksa vajinalultrasonla anlaşılıyor zaten.
bende kürtaj oldum ve hiç korunmadım 4. Aydayım ama halen hamile kalamadım inşallah hamile olurum artık
Dr korunmayı bırakabilirsin dediğinden beri korunmuyorum. Ben de 4. Aydayım 😔 inşallah sağlıkla gelir bekletmez bizi evlatlarımız.

Kürtajdan sonra üç ay deniliyor lakin bazilari da gereksiz diyor. Rahim kendini toparlanmış mi bunu doktorlar anlayabiliyor mu en azından ikinci ayda filan gidip test yaptırmakta fayda var
Kurtajdan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama vucutun kendini toparlamasini bekle 6 ay kadar cunkü kurtaj oldun icin tekrar düsuk yapiyosun kendimden biliyorum birde stres yapma sakim

Bunu bütün doktorlar yapabilir o zaman ilk regl sonrası doktora gitsek değil mi bende araştırdığımda ilk regli sonrasi herşey sıfırlanıyor hamiel kalabilirsin diyorlar düşük olacaksa zaten olurmuş ekstra üç ay bekleyince olmama yada olma ihtimali yokmuş

Amin inşallah hepimizin hastanedeki hemşire banada üç ay dedi netten araştırdım regli sorması zaten rahim sıfırlanıyor yani c altı ay eski bir bilgi diye duydum

Bence de fazla beklemeyin 1 ay sonra başlayın ben kürtaj olalı 1 seneyi geçiyor hamile kalamadım bir tanıdığım korunmadı kürtaj olduktan sonraki ay hamile kaldı şu an maşallah bir yaşında kızı var🤷🏻‍♀️
İste doktorlar üç ay diyor lakin nette arastirmalarin o bilginin yanlış olduğunu savunuyorlar

İste doktorlar
Bana doktor kürtajdan sonraki adette korun sonra korunma dedi 1 yıldır olmadı
İnşallah hemen olur bol dya et benimde kafam karışık birisi üç ay diyor birisi bir adet dönemi sonrası

Benim kalbi durmuştu bebeğin hani kendi düşmedi ama oda düşük oluyormuş tıpta snairim farklı şeyler bunlar
Kurtajdan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama vucutun kendini toparlamasini bekle 6 ay kadar cunkü kurtaj oldun icin tekrar düsuk yapiyosun kendimden biliyorum birde stres yapma sakim

İste doktorlar

İnşallah hemen olur bol dya et benimde kafam karışık birisi üç ay diyor birisi bir adet dönemi sonrası
Valla benim çevremde 2 kürtaj olan var ertesi ay hamile kaldılar hemen yani korunmadılar bu nasip işi ya kürtajdan sonraki adette git rahim temiz derse korunma valla korunmayan hamile kalıyo rahim çabuk toparlanıyor bence yumurtlama oluyo rahim gebeliğe hazır hale geliyo korunma hiç boşver 😄

Benim kalbi durmuştu bebeğin hani kendi düşmedi ama oda düşük oluyormuş tıpta snairim farklı şeyler bunlar
Ben de aynısını yaşadım.. kalbi durmuştu malesef. Inşallah yakın zamanda yüzümüz güler 🤍

Valla benim çevremde 2 kürtaj olan var ertesi ay hamile kaldılar hemen yani korunmadılar bu nasip işi ya kürtajdan sonraki adette git rahim temiz derse korunma valla korunmayan hamile kalıyo rahim çabuk toparlanıyor bence yumurtlama oluyo rahim gebeliğe hazır hale geliyo korunma hiç boşver 😄
İşte hemşireler öyle diyor bakalım kontrole gittiğim de ne diceknolamdi ilk adetten sonra kontrole giderim toparlanmış derse olur inşallah

Dr korunmayı bırakabilirsin dediğinden beri korunmuyorum. Ben de 4. Aydayım 😔 inşallah sağlıkla gelir bekletmez bizi evlatlarımız.
İnşallah canım ya çok dua ediyorum Anne olmayı herşeyden çok istiyorum şu hayatta

Back