Kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz??

38 gun sonra oldum.
umut vermek adina degil ama tekrar gebelik olabilir mi? ilactan once biraz daha beklesen.
bildigim kadariyla tup bebekti senin. eger yapisiklik falan soz konusu degilse ki iki kez gitmissin belli olurdu strese bagli hormonel bir degisiklik olabilir.
Ne yazıkkı cnm gebelik falan yok adet oldum.
Dogal yolla olmuyor zaten tedavı ılede dusuk oldu hıc umıdım kalmadı zaten tesekkur ederım bılgılendrme için

sana ozel mesaj atamiyorum. keske atabilsem. lutfen umutsuz olma. inan hayat cok buyuk suprizlere gebe. 0.01 amh ile oldu ikinci gun embriyosu. olacak olduktan sonra Rabbimin ol demesi onemli olan. cok bekleme ikinci tedavi icin kuretaj sonrasi tutunma bence daha iyi oluyor. tabi drunla da gorus. hersey gonlunce olsun.

Merhaba kızlar burda yeniyim tek gek konuları okudum ama benim yaşadıgım sıkıntıyı kimsede göremedim yaklaşık 26 gün önce kürtaj oldum dünden beri sancım var adet sancısı ama bir gün geçti sancım hala devam ederken ufacık leke oldu sadece skıntı mı

Merhaba. Ben de 6.haftda gebelik kaybı yaşamıştım. Kürtaj sonrası 40 gun belki biraz daha fazla sürdü ilk adetimi görmem. O da eski kanama miktarında olmadı. Ufak lekelenmeler oldu. Hatta ben halen adet olmadığımı düşünüyordum o sırada. Bir sonraki ay yani küreraj sonrası 2. regl döneminde tamamen eskisi gibi -belki biraz daha fazla- kanamalı tam bir adet gördüm.

Merhaba aynı şeyi yaşıyorum suan ama çok endişeliyim bende kürtajdan 30 gün sonra adet olduğumu sandım adet gibi mi bilmiyorum az az leke leke kanama ve sökülmedi çok korkuyorum yapışıklik fln okudum sitede de inşaallah öyle değildir ama ızun sürdü 15 gün leke leke siz dede böyle mi oldu az olunca doktora gitmediniz mi ?

X