Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salı günü kürtaj oldum kürtaj olduğum gün kanamalarım vardı ikinci gün yok denecek kadar azdı bugünse koyu kahverengi kan geliyor sanki içinde parçalar varmış gibi hala daha devam ediyor. Başınıza geldi mi normal mi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Salı günü kürtaj oldum kürtaj olduğum gün kanamalarım vardı ikinci gün yok denecek kadar azdı bugünse koyu kahverengi kan geliyor sanki içinde parçalar varmış gibi hala daha devam ediyor. Başınıza geldi mi normal mi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Benim öyleydi. Kürtaj günü kanamam vardı ama baya az ikinci gün lekelenme tarzında ve sonraki 4 5 gün sadece kahverengi lekelenme şeklinde oldu daha sonra da bitti. 43 gün sonra da regl oldum. Kürtaj sonrası herkeste kanama olacak diye birşey yok ki ben burada okumuştum başarılı geçen kürtajdan sonra kanama olmaz diye yazılmıştı yani korkulacak bir durum değil aslında kişiden kişiye de değişiyor. Korkma o gelen parça değil içeride biriken kanın pıhtılaşma haline gelmesinden kaynaklı muhtemelen kürtajda doktorun rahmi parça kalmayacak şekilde temizlemiştir zaten parça olsa yoğun ağrı, lekelenmede ağır bir koku olur genelde ha zaten kontrole gittiğinde doktorun parça kalmışsa bir ilaç verir sana kanamayla onu da düşürürsün ama muhtemelen kalmamıştır