mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.332 2.058 21 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #21 dlphsm .!.: Öyle yapmayı düşünüyorum. Bu lekelenme bitecek gibi ama gene başlarsa sormalıyım. Bir de sanırım günlük tempomu biraz hızlı artırdım azıcık yavaşlamalıyım o da etkiledi gibi Genişletmek için tıkla... Yeni kürtaj olmuşsanız dinlenmenizi tavsiye ederim
dlphsm .!.: Öyle yapmayı düşünüyorum. Bu lekelenme bitecek gibi ama gene başlarsa sormalıyım. Bir de sanırım günlük tempomu biraz hızlı artırdım azıcık yavaşlamalıyım o da etkiledi gibi Genişletmek için tıkla... Yeni kürtaj olmuşsanız dinlenmenizi tavsiye ederim
D dlphsm Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 208 63 39 21 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #22 mavibaloncuk .!.: Yeni kürtaj olmuşsanız dinlenmenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kesinlikle öyle yapacağım
mavibaloncuk .!.: Yeni kürtaj olmuşsanız dinlenmenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kesinlikle öyle yapacağım
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.037 212 23 21 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #23 dlphsm .!.: Ne kadar sürdü peki bugün gün boyu kan geldi benden Genişletmek için tıkla... Kısa sürdü parça düştü gün sonunda az bir kan sonra bitmişti
dlphsm .!.: Ne kadar sürdü peki bugün gün boyu kan geldi benden Genişletmek için tıkla... Kısa sürdü parça düştü gün sonunda az bir kan sonra bitmişti
D dlphsm Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 208 63 39 21 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #24 sevimmmli .!.: Kısa sürdü parça düştü gün sonunda az bir kan sonra bitmişti Genişletmek için tıkla... Normal demek ki benimki de teşekkür ederim
sevimmmli .!.: Kısa sürdü parça düştü gün sonunda az bir kan sonra bitmişti Genişletmek için tıkla... Normal demek ki benimki de teşekkür ederim
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.037 212 23 21 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #25 dlphsm .!.: Normal demek ki benimki de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Evet sonra yine kontrolünde gidin aksatmayın
dlphsm .!.: Normal demek ki benimki de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Evet sonra yine kontrolünde gidin aksatmayın
D dlphsm Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 208 63 39 22 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #26 sevimmmli .!.: Evet sonra yine kontrolünde gidin aksatmayın Genişletmek için tıkla... Bugün hiç olmadı mesela 1 gün oldu bitti
sevimmmli .!.: Evet sonra yine kontrolünde gidin aksatmayın Genişletmek için tıkla... Bugün hiç olmadı mesela 1 gün oldu bitti
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.037 212 23 22 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #27 dlphsm .!.: Bugün hiç olmadı mesela 1 gün oldu bitti Genişletmek için tıkla... Normal.ben kurtajdan 2 hafta sonra kadar kontrole gitmiştim
dlphsm .!.: Bugün hiç olmadı mesela 1 gün oldu bitti Genişletmek için tıkla... Normal.ben kurtajdan 2 hafta sonra kadar kontrole gitmiştim
L Lilith3452 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2020 34 28 30 27 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #28 dlphsm .!.: Doktor ne demişti tekrar olan kanama için? Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu soylemiş bir sıkıntıda olmadı sonrasında zaten
dlphsm .!.: Doktor ne demişti tekrar olan kanama için? Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu soylemiş bir sıkıntıda olmadı sonrasında zaten
D dlphsm Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 208 63 39 28 Ekim 2024 Konu Sahibi dlphsm #29 Lilith3452 .!.: Normal olduğunu soylemiş bir sıkıntıda olmadı sonrasında zaten Genişletmek için tıkla... Benim de öyle biraz kanama oldu bitti. Sanırım sürecin doğal bir sonucu. Zaman zaman az miktarda gelebilir bir süre kadar daha
Lilith3452 .!.: Normal olduğunu soylemiş bir sıkıntıda olmadı sonrasında zaten Genişletmek için tıkla... Benim de öyle biraz kanama oldu bitti. Sanırım sürecin doğal bir sonucu. Zaman zaman az miktarda gelebilir bir süre kadar daha