Kürtaj sonrası kanama süresi??

busracagri

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar,

8 haftalık gebeliğim bebeğimizin kalp atışının durması ve kese etrafındaki kanamadan dolayı kürtaj ile sonuçlandı malesef ve bunun üzerine 15.06.2017 tarihinde kürtaj oldum kanamam oldu sürekli lekelenmelerim vardı 16.gün yani 01.07.2017 tarihinde kanamam kahve renginden kırmızıya döndü ve çoğaldı yaklaşık 3 gündür fazla normal adet görmeye başlamış olabilirmiyim benim yaşadıklarımı yaşayan varmı? ne olur yardımcı olabilirmisiniz?

Geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde bebeğimi kaybettim. Tam durdu derken tekrar kanamaya başladı. 23. Gün kesilde kürtajdan sonra. 30. Gün azıcık kırmızı kan geldi. Adet mi oldum bilmiyorum. Heralde bu ay normalde döner.

Cok gecmis olsun. Benim de bebegimin 8 haftalikken kalbi durmus ve bunu, 14 Haziran'da ikili teste gittigimizde aci bir sekilde ögrendik. Hemen ertesi gun, 15 Haziran'da hap ile dusuk yaptim ancak kanamalarim bes gun icinde azalmayinca doktor acil cagirdi. Bebegin kesesi dusmemis bu nedenle ameliyatla kurtaj olmak zorunda kaldim. Sonrasinda ise kanamalarim hemen kesildi. Sadece birkac gun kahverengi leke geldi. Doktor 2 haftaya kadar cok az kanayabilecegimi ve bunun normal oldugunu ancak ne zaman adet kanamasi gibi fazla olursa hemen onu aramami ustune basa basa tembih etti. Adeti ise operasyondan sonra 30-45 gun icinde beklememi soyledi. Bu nedenle ihmal etme, ne olur olmaz doktora bir gorun derim. Tekrar gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…