- 25 Ağustos 2024
- 44
- 6
-
- Konu Sahibi lotusciceki
Rahim kendi kendine toparlıyor zaten ama korunduğunuz ay soğan kürü yapabilirsiniz rahmi temizliyor, bence en az iki ay korununKızlar merhaba 8.haftada boş gebelik teşhisiyle dün vakumlu kürtaj oldum doktor üç ay korun dedi ama ben hızlı bir şekilde iyileşip tekrar denemek istiyorum rahmin hızlı toparlanması için verebileceğiniz tavsiyeler kürler vs var mı
Kızlar merhaba 8.haftada boş gebelik teşhisiyle dün vakumlu kürtaj oldum doktor üç ay korun dedi ama ben hızlı bir şekilde iyileşip tekrar denemek istiyorum rahmin hızlı toparlanması için verebileceğiniz tavsiyeler kürler vs var mı
Bu kürtaj nasıl yapılıyor. Çok tedirginim ameliyathaneye mi alacaklar? Anestezi alıp tamamen bayılıyor muyuz ne kadar sürede uyanıyoruz? Çok korkuyorumRahim kendi kendine toparlıyor zaten ama korunduğunuz ay soğan kürü yapabilirsiniz rahmi temizliyor, bence en az iki ay korunun
Öncelikle çok geçmiş olsun evet anestezi altında yapılıyor. Sen hiç bir şey hissetmiyorsun merak etme. Ameliyathane değil daha çok doğumhanede yapıyorlar işlemi ve çok kısa sürüyor. Sana tavsiyem iyi bir hastanede yaptır kesinlikle. Ben çok büyük bir hata yaptım ve bu konuya hiç dikkat etmedim bu yüzden ikinci defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Umarım en kısa sürede toparlasınBu kürtaj nasıl yapılıyor. Çok tedirginim ameliyathaneye mi alacaklar? Anestezi alıp tamamen bayılıyor muyuz ne kadar sürede uyanıyoruz? Çok korkuyorum
Beylikdüzü medicana da yaptıracağım umarım iyi geçer. Peki işlemden 4 saat önce ilaç vereceklerini söylediler ne için veriliyor bu ilaç size de verdiler mi?Öncelikle çok geçmiş olsun evet anestezi altında yapılıyor. Sen hiç bir şey hissetmiyorsun merak etme. Ameliyathane değil daha çok doğumhanede yapıyorlar işlemi ve çok kısa sürüyor. Sana tavsiyem iyi bir hastanede yaptır kesinlikle. Ben çok büyük bir hata yaptım ve bu konuya hiç dikkat etmedim bu yüzden ikinci defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Umarım en kısa sürede toparlasın
Hafızamı zorladım ama pek hatırlayamadım açıkçası bir ilaç verildiğini yanlış yönlendirmek de istemem. Ama bazen hastane prosedürleri veya doktor rutinleri farklı olabiliyor.Beylikdüzü medicana da yaptıracağım umarım iyi geçer. Peki işlemden 4 saat önce ilaç vereceklerini söylediler ne için veriliyor bu ilaç size de verdiler mi?
Teşekkür ederimHafızamı zorladım ama pek hatırlayamadım açıkçası bir ilaç verildiğini yanlış yönlendirmek de istemem. Ama bazen hastane prosedürleri veya doktor rutinleri farklı olabiliyor.
Anestezi altında yapılıyor vakumla alınıyor rahim zarar görmüyor uyandığınızda her şey bitmiş oluyor bir şey hissetmiyorsunuz yaniBu kürtaj nasıl yapılıyor. Çok tedirginim ameliyathaneye mi alacaklar? Anestezi alıp tamamen bayılıyor muyuz ne kadar sürede uyanıyoruz? Çok korkuyorum
Anestezi altında yapılıyor vakumla alınıyor rahim zarar görmüyor uyandığınızda her şey bitmiş oluyor bir şey hissetmiyorsunuz yani
Çok geçmiş olsun canım, ben ilk kürtajımdan sonra regl olmadım çünkü parça kalmıştı. İkinci kürtajımdan 26 gün sonra ilk defa regl oldum. Ancak bu süre kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.
Geçmiş olsun kürtaj sonrası 10 gün kanamam sürdü ilk reglim bir ay sonra oldu
Çok geçmiş olsun canım, ben ilk kürtajımdan sonra regl olmadım çünkü parça kalmıştı. İkinci kürtajımdan 26 gün sonra ilk defa regl oldum. Ancak bu süre kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.
Teşekkürler, benimde şimdi kanamam varda çok az acaba sonra artacakmı, sonradan mı başlıyor asıl kanama diye merak ettimGeçmiş olsun kürtaj sonrası 10 gün kanamam sürdü ilk reglim bir ay sonra oldu
Muhtemelen değişiyordur ben iki kez kürtaj oldum ilkinde çok az kanamam oldu iki üç gün sürdü ikincisinde hem miktar çok fazlaydı hem de uzun süre devam etti değişebiliyor yani ama iki durum da normal merak etmeyin rahim hızla toparlanıp iyileşecektirTeşekkürler, benimde şimdi kanamam varda çok az acaba sonra artacakmı, sonradan mı başlıyor asıl kanama diye merak ettim
Tekrardan teşekkürlerMuhtemelen değişiyordur ben iki kez kürtaj oldum ilkinde çok az kanamam oldu iki üç gün sürdü ikincisinde hem miktar çok fazlaydı hem de uzun süre devam etti değişebiliyor yani ama iki durum da normal merak etmeyin rahim hızla toparlanıp iyileşecektir