Kürtaj sonrası hiç adet olmadım, hamile değilim ama adet görmeden hamile kalınır mı

asolsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
8
2
1
27
Arkadaşlar selam. 30 kasımda kürtaj oldum. O zamandan beri yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktor yasmin iç demişti ama yan etkileri bana fazla oluyor diye bildiğim yazzı kullandım. Kürtajdan sonra 65 gün geçti, hiç adet olmadım. Doktor parça kalmadığını ama yazz kullandığım için hormonu hafif olduğj için adet olmadığımı söyledi. İlacı 5 gün önce bıraktım, adet olabilmek için olamadım. Bugün yanlışlıkla rahim bölgeme sperm sıçradı. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? İstemiyorum çünkü aylardır adet görmüyorum bilgis olan paylaşabilir mi

Zaten çocuğun olması için adet olman gerekli ki yumurtaların çatlasın bi de sperm nasıl sıçradı fjfnrjfjjdjdkf

Zaten çocuğun olması için adet olman gerekli ki yumurtaların çatlasın bi de sperm nasıl sıçradı fjfnrjfjjdjdkf
Hiç sorma anlatsam da anlatamam teşekkür ederim şimdi ertesi gün hapı falan kullansam iyice şaşıcal hormonlar zaten regli
Olamıyorum((

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…