• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hemen hamilelik

Neslhn55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
8
0
1
30
Merhaba hanımlar 11 Ocak 2022 de sağlıksız gebelik olduğu için doktor kürtaj yaptı ve 3 ya rahim dinlensin kesinlikle hamile kalma dedi hiçbir sorun problem de çıkmadı ilaç da vermedi fakat korunmamiza rağmen bende hamilelik belirtisi vra 1 kacgindur ve 2 gündür test yapıyorum çift çizgi çıkıyor aynı durumu ysaayanlar var mı çok korkuyorum doktora da gitmeye korkuyorum tekrar yani şey ile karşılaşirim diye birde doktor tepki verir diye korkuyorum🥺

Korunamadim demekki çift çizgi olduğuna göre iyi bir korunma olmamış

Doktor kontrolüne almıştı beni kürtaj sonrası normale döndü ve tmm artık takip etmeye gerek yok dedi

Çekinmenize gerek yok doktora gidin tekrar düşük olmasın diye ilaç falan gerekir belki

Doktor a gittim 1 haftadır evdeki testlerin hepsinde çıkan çift çizgi kanda negatif oldu yani hamilelik yokmuş karsik ağrıları da kürtaj dan dolyai olabilirmiş bende hem korkmuştum hemde tekrar hemileyim diye sevinmiştim neyse artık herşeyin hayırlısı 😊

Back