Banada öyle demişti ama adet oldum yine beta7 çikti adet ztn çok azdı sökulemedim bi türlüDoktorum kürtajdan sonra betanın sıfırlanmasının 30-40 gün sürebileceğini söylemişti.
Olur öyle ilk adetin günahı olmaz bazen çok kanama olur bazen çok azBanada öyle demişti ama adet oldum yine beta7 çikti adet ztn çok azdı sökulemedim bi türlü
Çok geçmiş olsun ben adet olmama rağmen beta 7 çıktı adet dediğimde 2 3 günlük az bi kanama siz adet olduktan sonraki sifirlanmisti ozmnmi baktirmistinizCanım selam bence kişiden kişiye değişiyordur. İki kere bebek kaybım oldu ikisinde de kürtaj oldum. İkisinde de 15-20 gün sonra betam sıfırlanmıştı
Ztn ptesi gitcem ama ben gebelik istemiyorum şuan o yüzden bu kadar stresliyim kurtaj bnm için çok zor oldu psikolojik olarak en azından bi 6 ay zamana ihtiyacım toparlamak içinOlur öyle ilk adetin günahı olmaz bazen çok kanama olur bazen çok az
Kaç defa yaşadım hepsinde farklıydı ne yazık ki tecrubeliyim birazcık
Yine de bir umut içim rahat etsin diyosan tekrar kan ver zaten yükselme varsa gebeliktir
Kalp atışlari yoktuNeden kürtaj olmuştunuz ?
8 haftalardaNeden kürtaj olmuştunuz ?
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayır, kürtajdan 15-20 gün sonra baktırmıştım. Bir de şöyle betanızın 7 çıkması hormonal olabilirÇok geçmiş olsun ben adet olmama rağmen beta 7 çıktı adet dediğimde 2 3 günlük az bi kanama siz adet olduktan sonraki sifirlanmisti ozmnmi baktirmistiniz
Ay inşallah son zamanlarda hiç kendimi iyi hissetmiyorum karın ağrım çok halsizlik baş ağrısı anlamadim şimdi kan verdim bakalım dusmusmu betaÇok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayır, kürtajdan 15-20 gün sonra baktırmıştım. Bir de şöyle betanızın 7 çıkması hormonal olabilir
Sonuç nedir?Ay inşallah son zamanlarda hiç kendimi iyi hissetmiyorum karın ağrım çok halsizlik baş ağrısı anlamadim şimdi kan verdim bakalım dusmusmu beta
Sonuç beta 3.39 çıktı düşmüş geçen haftaya göre ama doktorum ameliyatta olduğu için görüşemedim cuma günü kontrol ama düşüyor beta yavaş yavaşSonuç nedir?
Hangi tarihte olmuştun kürtajı canım?Sonuç beta 3.39 çıktı düşmüş geçen haftaya göre ama doktorum ameliyatta olduğu için görüşemedim cuma günü kontrol ama düşüyor beta yavaş yavaş
13 martta olmuştum kürtaj 14 nisandada adet oldumHangi tarihte olmuştun kürtajı canım?
13 martta olmuştum kürtaj 14 nisandada adet oldum
Aynn geçen hafta 7.27 çıkmış bu hafta 3.59 gebelik yok yani düşüyor çünkü ben ondan korkmuştum acikcasiVe hala beta değerin var.
Çok geçmiş olsun öncelikle rabbim bir daha yaşatmasın maalesef bende sağlıksız bı gebelik geçirdim 3 ay oldu daha atamadım maydanoz suyunu tavsiye ederim baya söktürüyor ağrısız yoksa ilaç içmeyin inşallah istediğimiz zamanlarda Allah sağlıklı evlat nasip ederAynn geçen hafta 7.27 çıkmış bu hafta 3.59 gebelik yok yani düşüyor çünkü ben ondan korkmuştum acikcasi
Merhabalar sizede cok gecmiş olsun kurtajdan sonra ilk ayım azaldı adetim doktora gittim sorun yok ilk aylar olabilir dedi bide beta düşmediği için diye düşündüm bu ay nasıl olcak bekliyorum hayit otu diye bsy duydum onu deniyorum şimdi 15 gündür maydanoz ztn günlük hayatta çok tüketiyorum ama suyunu denerim inş kısa sürede normale döner herseyÇok geçmiş olsun öncelikle rabbim bir daha yaşatmasın maalesef bende sağlıksız bı gebelik geçirdim 3 ay oldu daha atamadım maydanoz suyunu tavsiye ederim baya söktürüyor ağrısız yoksa ilaç içmeyin inşallah istediğimiz zamanlarda Allah sağlıklı evlat nasip eder