1 hafta önce kürtaj oldum doktorum artık korunma hemen hamile kalabilirim dedi. Sizce beklemelimiyim? Regl görmeden hamile kalsam bir problem olur mu sizce ?
1 hafta önce kürtaj oldum doktorum artık korunma hemen hamile kalabilirim dedi. Sizce beklemelimiyim? Regl görmeden hamile kalsam bir problem olur mu sizce ?
Canim zaten rahim kendini hazir hissedince hamile kaliyor ve kurtajdan sonra gebelik sansi artiyor ben kurtajdan iki ay sonra hamile kaldim iki adet gordum ucuncuyu gormeden hamile kaldim ve ben hic korunmamisdim neden kurtaj oldun acaba benimkisi bos gebelikdi
Canim zaten rahim kendini hazir hissedince hamile kaliyor ve kurtajdan sonra gebelik sansi artiyor ben kurtajdan iki ay sonra hamile kaldim iki adet gordum ucuncuyu gormeden hamile kaldim ve ben hic korunmamisdim neden kurtaj oldun acaba benimkisi bos gebelikdi
Benim de sağlıksız gebelikti kalp atışını duyamadık artık gelişmiyor alınması gerek dedi kürtaj oldum, Suan kanamam çok azaldı bir daha ki regl beklemem gerekli mi yani doktor hiç korunma dedi ama merak ettim yine de
Benim de sağlıksız gebelikti kalp atışını duyamadık artık gelişmiyor alınması gerek dedi kürtaj oldum, Suan kanamam çok azaldı bir daha ki regl beklemem gerekli mi yani doktor hiç korunma dedi ama merak ettim yine de
Yok ben korunmadim doktorda korunma demis zaten rahim hazir olunca hamile kaliyor ama kanaman varken iliskiye kesinlikle girme kanama durunca korunmadan devam edebilirsin sonucda doktorun bir sakincada gormemis
Ben aynı durumu yaşadım ilk adette muayene oldum doktor bana da toparlanmış istersen korunma dedi psikolojik olarak iyi hissediyorsan dedi. Zaten bebek 6.haftada kalmıştı küçüktü yani. Ben kromozom ve pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçlarını beklediğim için korunuyorum 2.adeti olucam bu hafta ama sonra korunmak istemiyorum. Siz de muayene gidin bence bi de tekrar bi hormon tahlili vermenizi öneririm.
1 hafta önce kürtaj oldum doktorum artık korunma hemen hamile kalabilirim dedi. Sizce beklemelimiyim? Regl görmeden hamile kalsam bir problem olur mu siz
Öncelikle geçmiş olsun bende kürtaj oldum boş gebelik idi benim de. Kürtajdan sonra minimum 3 maksimum 6 ay beklenmeli deniyor nedeni rahmin kendini toparlamasiymis