• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrasi hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Kürtajdan sonra ilk regl den sonra hamile kalabilir miyim bunun riski var mı

Merhaba hanımlar bende şubat ayında hamile kalmıştım kalp atışını normal devlet hastanesine gittiğimde doktorum göstermişti görüntü olarak pıt pıt atıyordu benim çok kusmalarım oldu doktorum bana prilam vermişti o zamanlar 5 haftalıktım eğer iyi gelmezse gel 1 hafta yatış yapalım gelişim ayları çünkü demişti. Hap bana iyi geldi 2 hafta sonra gitmem gerekiyordu ben gitmedim virüsten dolayı 3 hafta sonra başka özel doktora randevu aldım bir baktık 3 aylık kesem var ama içinde bebek yok gelişemediği için almak zorunda kaldılar. Doktorum ilk gebelik olduğu için alttan ve üsten ilk olarak hap verdi sancı ile kanamanın gelip daha sonra kürtajla aldılar. 1 hafta sonra kontrole gittim kan pıhtısı kalmış bu sefer vakumla tekrar aldılar anestezi yaparak doktorum 3 ay korunmamı söyledi. Acaba 3 ay sonrası hemen hamile kalabilir miyim bilgisi olan paylaşabilir mii 1. 5 ayım geçtii

Back