Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

slm kızlar 6 ay arayla 2 kez kürtaj olmuş biri olarak yazıyorum lütfen doktorunuzu dinleyin ne kadar diyorsa o kadar bekleyin 1 ay derse bir ay 6 ay derse 6 ay bekleyin, her rahim her kürtaj aynı olmuyor maalesef kürtaj sonrası hormonların yenilenmesi rahmin eski sağlıklı haline gelmesi hepsi bir süreç ve bu süreçler herkesde farklı olabiliyor , Allah daha büyük acılar vermesin , isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve bebek versin inşallah
Geçmiş olsun test fln yaptırdınız mı bi sorundan dolayımı düşüyo bebekleriniz benim kemdiliğinden düştü 7 haftalık temizlemek için kürtaj oldum ve kan uyuşmazlığı varmış

Merhaba kızlar..Ben 3gün önce bebegimin kalbinin karnimdayken durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım..11haftalık olması gerekirken 7+4te kalbi durmuş meğer bebegimin.
.
Yaşadığım acı tarifsiz..Bu durumu yada buna benzer durum yaşayıp da tekrar hamile kalan ve kalmak isteyen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..Şimdiden teşekkürler..
Canım öncelikle geçmiş olsun çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bende kürtaj oldum ve kürtaj dan 10 ay sonra ancak hamile kalabildim zaten 3 ay korunmuştum neden geç hamile kalabildim bilmiyorum artık umudu kesmiştim aman ya olursa olur olmazsa olmaz yazın iyi bir tatil yaparım rahat rahat sonra tedavi filan görürüm dedim folik asit filan bıraktım hiç bir şey içmeyeceğim dedim bıkmıştım artık o ay hamile kaldım. kürtaj olduğum hamilelikte hemen istediğim ilk ay hamile kalmıştım belli olmuyor yani sen kafanı rahat tutmaya çalış zor oluyor ama çabala zaman cabuk geciyor bak şimdi neredeyse 7 aylik hamileyim sağlıklı bebek olsunda gerisi mühim değil

Canım öncelikle geçmiş olsun çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bende kürtaj oldum ve kürtaj dan 10 ay sonra ancak hamile kalabildim zaten 3 ay korunmuştum neden geç hamile kalabildim bilmiyorum artık umudu kesmiştim aman ya olursa olur olmazsa olmaz yazın iyi bir tatil yaparım rahat rahat sonra tedavi filan görürüm dedim folik asit filan bıraktım hiç bir şey içmeyeceğim dedim bıkmıştım artık o ay hamile kaldım. kürtaj olduğum hamilelikte hemen istediğim ilk ay hamile kalmıştım belli olmuyor yani sen kafanı rahat tutmaya çalış zor oluyor ama çabala zaman cabuk geciyor bak şimdi neredeyse 7 aylik hamileyim sağlıklı bebek olsunda gerisi mühim değil
.
Merhaba canım.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al İnşaAllah yavrunu..Test yaptirdim.Bende pihtilasma varmış kanimda..Sanırım ondan ölmüş bebek..Allah seninkine ömür versin

.
Merhaba canım.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al İnşaAllah yavrunu..Test yaptirdim.Bende pihtilasma varmış kanimda..Sanırım ondan ölmüş bebek..Allah seninkine ömür versin
Amin canım Sağol darısı başına bana da yaptılar o testi şimdi iğne ve asprin kullanıyorum aslında genetik doktoru gerek yok dedi ama kadın doğum doktoru kullanman lazım dedi yinede önlem olsun dedi ama çok gıcık bir şey her gün asprin ve iğne boş yere ama yapacak bir şey yok alışıyor sun bu seferde insan kullanmamaya korkuyor mecbur kalıyorsun

Amin canım Sağol darısı başına bana da yaptılar o testi şimdi iğne ve asprin kullanıyorum aslında genetik doktoru gerek yok dedi ama kadın doğum doktoru kullanman lazım dedi yinede önlem olsun dedi ama çok gıcık bir şey her gün asprin ve iğne boş yere ama yapacak bir şey yok alışıyor sun bu seferde insan kullanmamaya korkuyor mecbur kalıyorsun
.
Bebegin sagsalim dünyaya gelsin de sen yap elinden geleni ..Hem senin için de gerekli hamilelikte o ilaçlar...Çok çeşitleri var pihtilasmanin.Allah beterinden korusun.Ben de yaptirdim bakalim ne çıkacak tam olarak.Şimdilik çıkan sonuçlara göre Pihtilasma var ama daha hepsi çıkmadan gitmedim doktora.

.
Bebegin sagsalim dünyaya gelsin de sen yap elinden geleni ..Hem senin için de gerekli hamilelikte o ilaçlar...Çok çeşitleri var pihtilasmanin.Allah beterinden korusun.Ben de yaptirdim bakalim ne çıkacak tam olarak.Şimdilik çıkan sonuçlara göre Pihtilasma var ama daha hepsi çıkmadan gitmedim doktora.
Evet canım elimizden geleni yapmak zorundayız allah yardımcın olsun seninde. inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Geçmiş olsun test fln yaptırdınız mı bi sorundan dolayımı düşüyo bebekleriniz benim kemdiliğinden düştü 7 haftalık temizlemek için kürtaj oldum ve kan uyuşmazlığı varmış
ilkinde kromozom anomalisi oluştu 2. için onlarca test yaptırdık ama tam olarak nedeni şudur diyemedi Dr'lar rahmimde perde var birde ameliyatla perdeyi alıp hamile kalmayı denicem bakalım hayırlısı

İyi aksamlar kızlar bende 2 buçuk hafta önce düşük yaptım kan tahliliyle belli oldu bebeğimin düştüğü ultrasonda keseyi göremedi doktor çok zor allah birdaha yaşatmasın hepimize geçmiş olsun... Ama bi sorun var kanamam dinmiyo bir türlü. azalıyor 1 gün sonra tekrar geliyor sizin kaç hafta sürdü bilgilendirirmisiniz doktora gitmelimiyim ki

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyken düşük yaptım 13 kasımda kürtaj oldum doktor 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum 1 adetten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum 2 gün sonra yumurtlama günüm denesemmi diyede düşünüyorum ama hala daha kahverengi akıntım oluyo böyle şey başına gelip sağlıklı Doğum yapan YADA kahve akıntı varken hamile kalan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Bende 7 haftalık düşük yaptım doktor bana da 3 ay gebe kalma dedi her ihtimale karşı biraz sabret bence çünkü kvdem hastanede çalışıyor orda doktora sormuş doktor demişki düşükten sonra hemen hamile kalınırsa tekrar düşme riski yüksek olur demiş allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun bence acele etmeyin her ihtimale karşı tedbirli olun..

Merhaba kızlar bende kasım 22 de kürtaj oldum kahve rengi lekenmeler var hala doktorum 20 gün cinsel ilişki yasak dedi ilk adetten sonra bebek tekrar deneyebilirsiniz hiç bir sakoncası yok dedi kahve rengi lekenmeler olduğu için bir de 15 gün olduğu için daha eşimle birlikte olmadım lekelwnme devam edene kadar da birlikte olamayacam dini açıdan ilk adet ne zaman olurum ve bu lekelenme daha ne kadar devam eder bilginiz var mı

Merhaba kızlar bende kasım 22 de kürtaj oldum kahve rengi lekenmeler var hala doktorum 20 gün cinsel ilişki yasak dedi ilk adetten sonra bebek tekrar deneyebilirsiniz hiç bir sakoncası yok dedi kahve rengi lekenmeler olduğu için bir de 15 gün olduğu için daha eşimle birlikte olmadım lekelwnme devam edene kadar da birlikte olamayacam dini açıdan ilk adet ne zaman olurum ve bu lekelenme daha ne kadar devam eder bilginiz var mı
.
Merhaba canım ben 21kasımda kürtaj oldum.12.gün lekelenmem bitti şükür.Yumurtlama Kurtajdan 15gün sonra olurmuş.30-40 gün içinde adet başlarmış.Baslamazsa doktora git mutlaka.Allah korusun yapisiklik olmasın rahimde

.
Merhaba canım ben 21kasımda kürtaj oldum.12.gün lekelenmem bitti şükür.Yumurtlama Kurtajdan 15gün sonra olurmuş.30-40 gün içinde adet başlarmış.Baslamazsa doktora git mutlaka.Allah korusun yapisiklik olmasın rahimde
Geçmiş olsun sanada sağol cnım doktoruma güveniyorum şuan sadece sitresim var zaman çabuk geçsede ilk adetimi olsam korunmadan gircem ilişkiye ama şuan birlikte olamıyorum lekelenme var diye daha 20 gün olmadıda şuan en büyük sitresin takıldığım ilk adetimi olmak nezaman falan

X