Kalp atışlarını duydunuz mu canımGittim canim rapor icin gitmistim lekelenme devam ediyo dedim sonra igne yazalim dedi bide bol.bol dinlen dedi gerisi Takdiri ilahi canimyumiti
Yok canm cuma gunu insalllah Allahim nasio eder hayirlosi ile duyariz sadece bi haftadaki gelisimi iyi dedi okadar dusuk tehlikesi devam ediyo dedi lekelenmem azaldi progestan etki mi etti acaba ? ama bebis buyuyomu bilmiyorimKalp atışlarını duydunuz mu canım
Büyüyor dur canım progestan etki etmiştir mutlaka içini ferah tutYok canm cuma gunu insalllah Allahim nasio eder hayirlosi ile duyariz sadece bi haftadaki gelisimi iyi dedi okadar dusuk tehlikesi devam ediyo dedi lekelenmem azaldi progestan etki mi etti acaba ? ama bebis buyuyomu bilmiyorim
İnsallah Rabbim.hepimizin gonlune gore versin ama hamile kalmakla bitmiyomus bi kez daha anldm Allah sagliklisiyla nasip etsin hepimize insallah canm kimselere diyemiyorm daha zatenBüyüyor dur canım progestan etki etmiştir mutlaAlçini ferah tut
Ne güzel ne kadar zaman sonra hamile kaldinizBnde 2 dusuk yaptım. 3. Gebeliğim şuan. Rabbim bağışlasın innşllh
ilk hamileliğime evlendiğim 5. Ayı o duştu zaten hiç korunmadım 6 ay sonra gebe kaldım o da duştu yine hiç korunmadım o surede kayıpların sebebini faln oğrendim. Bu 3. Gebeliğimede tam 1 yıl sonra gebe kaldımNe güzel ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz
rBen sebebini ogrenmedim doktorlarim gerek yok demisti tam arastirealim dedik hamile oldugumu ogrendim smdi dusuk tehlilem.var insallah bende bu bebegimi saglikla kucagima alabilirimilk hamileliğime evlendiğim 5. Ayı o duştu zaten hiç korunmadım 6 ay sonra gebe kaldım o da duştu yine hiç korunmadım o surede kayıpların sebebini faln oğrendim. Bu 3. Gebeliğimede tam 1 yıl sonra gebe kaldım
kalp atışlarını duydunuz mu canm. İnşllh bi skntınız olmaz. Bnmde araştrmama izin vermediler 2.den sonra zorla araştırdım ve yuksek pıhtılşma olduğu ortaya çıktı. Şuan iğne kjllanıorum hergunBen og
rBen sebebini ogrenmedim doktorlarim gerek yok demisti tam arastirealim dedik hamile oldugumu ogrendim smdi dusuk tehlilem.var insallah bende bu bebegimi saglikla kucagima alabilirim
Canim insallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahilk hamileliğime evlendiğim 5. Ayı o duştu zaten hiç korunmadım 6 ay sonra gebe kaldım o da duştu yine hiç korunmadım o surede kayıpların sebebini faln oğrendim. Bu 3. Gebeliğimede tam 1 yıl sonra gebe kaldım
aminn canmm. Rabbim hepimize nasib etsin innşllhCanim insallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Canim bende 31 yaşındayım korunmayı bırakınca 5 ay sonra hamile kaldım Klomrn çatlatma iğnesi kullandım tabi hep o da 8 haftalık kurtaj oldum allahim tez zamanda hamile olurum inşallahaminn canmm. Rabbim hepimize nasib etsin innşllh
kurtaj ustunden kç ay geçti. Canm bnce ilk once duşuğunun sebebini oğren. Yoksa Allah korusun gebe kalsanda dusebılırCanim bende 31 yaşındayım korunmayı bırakınca 5 ay sonra hamile kaldım Klomrn çatlatma iğnesi kullandım tabi hep o da 8 haftalık kurtaj oldum allahim tez zamanda hamile olurum inşallah
Canim 4 ay geçti ilk kürtaj da araştırma yapmıyorlar ama pıhtılaşma baktılar negatif çıktıkurtaj ustunden kç ay geçti. Canm bnce ilk once duşuğunun sebebini oğren. Yoksa Allah korusun gebe kalsanda dusebılır
canm bendede ilk dusukte bişi olmaz herkesin başına gelir şu bu dediler tmm dedim. 2 duşukte bile bişi olmaz dediler ama bn kendi çabalarımla gittim araştırttım bnde pıhtılşma çıktı. Haa bide pıhtılşmanın birçok faktoru var sana hepsi bakıldı mı.. Çunku bana ilkin yarısı bakılmıştı pıhtılşma yok dendi. Aylar sonra bi dr tesadufen farketti geri kalan faktorlerede baktrdı onlarda çıktı.. Zaten pıhtı dışında birçok sorun da olabilir.. Bn senin yerinde olsam bi dr,a gider 3 dusuk yaptım drrim. Araştırtırım.. Bnde 2 dusukken 3 demiştim oyle baktılarCanim 4 ay geçti ilk kürtaj da araştırma yapmıyorlar ama pıhtılaşma baktılar negatif çıktı
Hepsine değil senin dediğin gibi birine baktilarcanm bendede ilk dusukte bişi olmaz herkesin başına gelir şu bu dediler tmm dedim. 2 duşukte bile bişi olmaz dediler ama bn kendi çabalarımla gittim araştırttım bnde pıhtılşma çıktı. Haa bide pıhtılşmanın birçok faktoru var sana hepsi bakıldı mı.. Çunku bana ilkin yarısı bakılmıştı pıhtılşma yok dendi. Aylar sonra bi dr tesadufen farketti geri kalan faktorlerede baktrdı onlarda çıktı.. Zaten pıhtı dışında birçok sorun da olabilir.. Bn senin yerinde olsam bi dr,a gider 3 dusuk yaptım drrim. Araştırtırım.. Bnde 2 dusukken 3 demiştim oyle baktılar
Anti trombin 3 aktive protein c Lüpüs antikogulan bakmislarcanm bendede ilk dusukte bişi olmaz herkesin başına gelir şu bu dediler tmm dedim. 2 duşukte bile bişi olmaz dediler ama bn kendi çabalarımla gittim araştırttım bnde pıhtılşma çıktı. Haa bide pıhtılşmanın birçok faktoru var sana hepsi bakıldı mı.. Çunku bana ilkin yarısı bakılmıştı pıhtılşma yok dendi. Aylar sonra bi dr tesadufen farketti geri kalan faktorlerede baktrdı onlarda çıktı.. Zaten pıhtı dışında birçok sorun da olabilir.. Bn senin yerinde olsam bi dr,a gider 3 dusuk yaptım drrim. Araştırtırım.. Bnde 2 dusukken 3 demiştim oyle baktılar
Canm banada ilkin sadece uç faktore baktılar hic iseyin yok dediler. Bi KC ay sonra bi Dr tesadüfen görünce başka faktörlerde var hepsine bakilmamis dedi başka bi araştırmala hastanesine gittim ve 2 benimde birden çıktı pihti.. Bnce sende git bi araştırma hastanesine elindeki sonucuda goster. Tum faktörlere bakilmamis bn ayrıntılı bakmk istiyorum de yardımcı olurlar.,,,Hepsine değil senin dediğin gibi birine baktilar
Sonucunda başka faktor yazmio mu. Bile bn sana hangi faktörler var sonuçlarından bakıp yaziyimAnti trombin 3 aktive protein c Lüpüs antikogulan bakmislar
Bak normalde bakılması gereken faktörleri yazıyorum...Anti trombin 3 aktive protein c Lüpüs antikogulan bakmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?