Canim değerin çok güzel kafanı takma inşallah hersey çok güzel gidecek bu seferBugun gittim saliya kadar bekkicez kuzum ssadece folikasit verdi sigarayi birak dedi sali kese bi sonraki hafta kalp atisi duymamiz gerek dedi.ama sanki bende tum belirtiler gitti
Bencede yaptır kendi kendine Edition olacağına değer yükseldikçe rahatliyacaksin canmAmin canim insallah bende oyle dusunuyorum saliya kadar tedirgin olacagima yaptirayim daha iyi Allah hepimize saglikli hhamilelikler hayitli evlatlar nasip etsin dua edelim birbrimze
Yumiti sen ne yaptın ne durumdasın ?[/QUOTE
Çok kötü günler canım şimdi durumun neBen de 2013 2 aralıkta kürtaj olmuştum...
Ne kötü günlerdi...
Çok kötü günler canım şimdi durumun ne
HAYIRLISI OLSUN CANM RABBIM DUYSUN SESIMIIZIBEn beklemedeyim 9 gün var adetime
COK GECMIS OLSUN AMA BI YANDANDA GOZUNUZ AYDIN .BI KURTAJ YASAYAN BIRI OLARAKDA BENIMSonra 2 ay korunma süreci yaşadık...
Sonra yine gebe kaldım şükürler olsun...
Tabi her kontrole elim yüreğimde gittim...
20. haftaya varana kadar 24 saat mide bulantıları çektim 8 kilo verdim o haftaya kadar..
Ama Allah'a hamdolsun oğlum şimdi 13 aylık..
COK GECMIS OLSUN AMA BI YANDANDA GOZUNUZ AYDIN .BI KURTAJ YASAYAN BIRI OLARAKDA BENIMINSALLAH BIZDE SENIN GIBI KUCAGIMIZA ALIRIZ
Ne güzel canım inşallah tez zamanda allah bize de nasip eder inşallah kaç ay sonra hamile kaldınSonra 2 ay korunma süreci yaşadık...
Sonra yine gebe kaldım şükürler olsun...
Tabi her kontrole elim yüreğimde gittim...
20. haftaya varana kadar 24 saat mide bulantıları çektim 8 kilo verdim o haftaya kadar..
Ama Allah'a hamdolsun oğlum şimdi 13 aylık..
Ne güzel canım inşallah tez zamanda allah bize de nasip eder inşallah kaç ay sonra hamile kaldın
Banada 3ay verdi sonra 4.ayda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim ama korku doluyum belirtilerim kayboldu ve adet olcakmosim gibi agri var yarin kontrole gidecgimKürtajdan sonra 2 ay korunma süreci verdi doktor..
İki ay korunma sürecinden sonra gebe kaldım canım...
İnşallah arkadaşlar dualariniza ihtiyacım varBanada 3ay verdi sonra 4.ayda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim ama korku doluyum belirtilerim kayboldu ve adet olcakmosim gibi agri var yarin kontrole gidecgimyumiti senin batini bekliyorum canim bendr.merakla insallah bebis gelir
Dualarimiz bir olsun Rabbim hepimize nasip etsin arkadasim hayilisiyla kucaklarimza aliriz insallahİnşallah arkadaşlar dualariniza ihtiyacım varumutluhatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?