Herşey nasip kısmet gönlünce olsun herşeyAlmak ıstedımden de emın deılım canım pıhtılaşma sonuçlarım daha cıkmadı ona gore tedavıye fılanda başlayayım derdım bakalım kısmet
İnşallah Hakkı'nda hayırlısı olur hamileysen bile bu illa yine aynı şeyleri yaşıycaksın anlamına da gelmez kiAlmak ıstedımden de emın deılım canım pıhtılaşma sonuçlarım daha cıkmadı ona gore tedavıye fılanda başlayayım derdım bakalım kısmet
Çok karamsarım eşim hep kızıyor bu konuda bana ama elımde degıl sankı bırdaha aynı şeylerı yaşayacağım gibi hiç pozıtıf düşünemıyorum canım yaİnşallah Hakkı'nda hayırlısı olur hamileysen bile bu illa yine aynı şeyleri yaşıycaksın anlamına da gelmez ki
Can'ım ben daha birinciyi olmadım 36 gün biticekÇok karamsarım eşim hep kızıyor bu konuda bana ama elımde degıl sankı bırdaha aynı şeylerı yaşayacağım gibi hiç pozıtıf düşünemıyorum canım yasen nezaman oldun ıkıncı adetın ne zaman geldı?_
Anladım canım ılkı geç gelıo bayağı hadı ınşallah gonlunden nasıl geçıosaCan'ım ben daha birinciyi olmadım 36 gün biticek
Ben korunma düşünmüyorum herşeyin hayırlısı ilki böyle oldu diye hep böyle olcak değil çevremde bir sürü örneği de varAnladım canım ılkı geç gelıo bayağı hadı ınşallah gonlunden nasıl geçıosa
ay keşke bnde senın kadar pozıtıf olabılsem cnaım ya umarım sağlıkla alırızBen korunma düşünmüyorum herşeyin hayırlısı ilki böyle oldu diye hep böyle olcak değil çevremde bir sürü örneği de var
Bence herşeyin başı iyi düşünmekay keşke bnde senın kadar pozıtıf olabılsem cnaım ya umarım sağlıkla alırız
Ovulasyon testi falan kullandın mı?bat ını tam biliyor musun yani?bana korunma vermedi Can'ım kürtajdan bi hafta sonra gittim rahim kendini toplamış hazır hissettiğinde korunmayı bırak dedi bende hiç korunmadım 35. Günümdeyim hala adet olmadım
Canım bende kürtaj oldum bebek karnimda oldu bu testleri ne kadara yapuyorlar nerde yapturdinMerhaba canım. Ben neden öldüğünü araştırdım normal devlet hastaneleri ilk düşükte bakmıyordu ben özelde baktırdım bi problem yokmş pıhtılaşma da normalmiş. Devlet hastanesindeki doktor 6 ay önermiyoruz dedi. Ama gebelikte gittiğim özeldeki doktorum beklemene gerek yok sadece regl olmayı bekle rahim yenilensin ondan sonra hamile kalabilirsin dedi. Bilgin olsun canım
Kürtaj dan ònce tekrar aynı sorunlar olmusmuydu devlet ilk gebelikte bakmıyor diye duydum siz hangi hastaneye gittiniz acabaBen de ilk bebeğimi kalbi atmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım...
2 ay korunma süreci vermişti doktorum dinledim bekledim..
O arada da araştırma hastanelerinde tüm bölümlerde her tahlilimi testimi yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı...
Korunmadan sonra hemen gebe kaldım..
Tabi kontrollere hep elim yüreğimde gittim geldim..
Şükür ki bebeğimi kucağıma aldım...
Şimdi 15 aylık oğlum...
Rahmimde perde varmış doğum sırasında öğrendik...
Sebebi o değildir dese de doktorum bilmiyorum...
İkinci bebiş isterken önce doktora gidip emin olmadan tekrar gebe kalmam sanırım...
geldımı canım ılk adetınBence herşeyin başı iyi düşünmek
Kürtaj dan ònce tekrar aynı sorunlar olmusmuydu devlet ilk gebelikte bakmıyor diye duydum siz hangi hastaneye gittiniz acaba
pıhtılaşma testı yaptrdınmı canımİlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım...
Ama bir sıkıntı varsa neden 2-3 kayıp vereyim yazık günah değil mi..
Üniversite araştırma hastanesine gittim... Önce hematoloji bölümüne dedim ki iki düşüğüm var bir de kürtajım var dedim yalan söyledim gerekli her şeyi yaptı sonra tıbbi genetiğe yönlendirdi orda da testlerim yapıldı...
Pembe yalan söyleyeceksiniz biraz
Istanbuldamı hangisine gittiniz yani bi belge falan bisey istemiorlarsa giderimİlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım...
Üniversite araştırma hastanesine gittim... Önce hematoloji bölümüne dedim ki iki düşüğüm var bir de kürtajım var dedim yalan söyledim gerekli her şeyi yaptı sonra tıbbi genetiğe yönlendirdi orda da testlerim yapıldı...
Hemotoloji hemen ogün testi yapıyormu arastırıyorum suan istanbulda hic bir hastane hemotolojiye gun vermiyor bulunamadi tarih diyor hepİlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım...
pıhtılaşma testı yaptrdınmı canım
Istanbuldamı hangisine gittiniz yani bi belge falan bisey istemiorlarsa giderim
Hemotoloji hemen ogün testi yapıyormu arastırıyorum suan istanbulda hic bir hastane hemotolojiye gun vermiyor bulunamadi tarih diyor hep
Cok tesekkür ederimEvet.. Sonradan kazanılan pıhtılaşma için hematoloji bölümü testleri yapıyor genetik pıhtılaşma var mı yok mu ona da tıbbi genetik bakıyor
Ben Erzurumdayım canım.. Üniversite araştırma hastanesinin hematoloji bölümünden randevu almıştım...
Hiçbir belge sormadı bana istenmiyor sanırım ki ben öylesine gittim öyle söyledim dedim iki düşük bi kürtajım var gerekli ne varsa yapar mısınız dedim yapmıştı sonra da tıbbi genetiğe yönlendirmişti..
Belki direk gidiliyordur bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?