Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Almak ıstedımden de emın deılım canım pıhtılaşma sonuçlarım daha cıkmadı ona gore tedavıye fılanda başlayayım derdım bakalım kısmet
İnşallah Hakkı'nda hayırlısı olur hamileysen bile bu illa yine aynı şeyleri yaşıycaksın anlamına da gelmez ki

İnşallah Hakkı'nda hayırlısı olur hamileysen bile bu illa yine aynı şeyleri yaşıycaksın anlamına da gelmez ki
Çok karamsarım eşim hep kızıyor bu konuda bana ama elımde degıl sankı bırdaha aynı şeylerı yaşayacağım gibi hiç pozıtıf düşünemıyorum canım ya sen nezaman oldun ıkıncı adetın ne zaman geldı?_

Can'ım ben daha birinciyi olmadım 36 gün biticek

Anladım canım ılkı geç gelıo bayağı hadı ınşallah gonlunden nasıl geçıosa
Ben korunma düşünmüyorum herşeyin hayırlısı ilki böyle oldu diye hep böyle olcak değil çevremde bir sürü örneği de var

bana korunma vermedi Can'ım kürtajdan bi hafta sonra gittim rahim kendini toplamış hazır hissettiğinde korunmayı bırak dedi bende hiç korunmadım 35. Günümdeyim hala adet olmadım
Ovulasyon testi falan kullandın mı?bat ını tam biliyor musun yani?

Kızlar kürtaj sonrası yumurtlama düzeni değişir mi acaba?ovu yestimde hiç pozitif görmedim de acaba mı diye düşündüm.

Canım bende kürtaj oldum bebek karnimda oldu bu testleri ne kadara yapuyorlar nerde yapturdin

Kürtaj dan ònce tekrar aynı sorunlar olmusmuydu devlet ilk gebelikte bakmıyor diye duydum siz hangi hastaneye gittiniz acaba

Kürtaj dan ònce tekrar aynı sorunlar olmusmuydu devlet ilk gebelikte bakmıyor diye duydum siz hangi hastaneye gittiniz acaba

İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım...
Ama bir sıkıntı varsa neden 2-3 kayıp vereyim yazık günah değil mi..
Üniversite araştırma hastanesine gittim... Önce hematoloji bölümüne dedim ki iki düşüğüm var bir de kürtajım var dedim yalan söyledim gerekli her şeyi yaptı sonra tıbbi genetiğe yönlendirdi orda da testlerim yapıldı...
Pembe yalan söyleyeceksiniz biraz

pıhtılaşma testı yaptrdınmı canım

Istanbuldamı hangisine gittiniz yani bi belge falan bisey istemiorlarsa giderim

Kizlar kurtajdan sonra 2 3 ay sonra sizinde adetlerinizde azalma oldumu miktarda

Hemotoloji hemen ogün testi yapıyormu arastırıyorum suan istanbulda hic bir hastane hemotolojiye gun vermiyor bulunamadi tarih diyor hep

pıhtılaşma testı yaptrdınmı canım

Evet.. Sonradan kazanılan pıhtılaşma için hematoloji bölümü testleri yapıyor genetik pıhtılaşma var mı yok mu ona da tıbbi genetik bakıyor

Istanbuldamı hangisine gittiniz yani bi belge falan bisey istemiorlarsa giderim

Hemotoloji hemen ogün testi yapıyormu arastırıyorum suan istanbulda hic bir hastane hemotolojiye gun vermiyor bulunamadi tarih diyor hep

Ben Erzurumdayım canım.. Üniversite araştırma hastanesinin hematoloji bölümünden randevu almıştım...
Hiçbir belge sormadı bana istenmiyor sanırım ki ben öylesine gittim öyle söyledim dedim iki düşük bi kürtajım var gerekli ne varsa yapar mısınız dedim yapmıştı sonra da tıbbi genetiğe yönlendirmişti..
Belki direk gidiliyordur bi sor istersen

Cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…