• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası hamile kalanlar

huzurm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
51
3
98
34
İzmir
13 kasım hayatımın dönüm noktası bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuş RABBİM yanına aldı meleğimi.şimdi 5 aralık idrar testi pozitif hemşire arkadaşıma sordum hamilesin dedi.ama inanmıyorum inşallah vardır ama sadece 20 gün geçmişti.kürtaj düşük sonrası hamile kalma şansı %50 artıyo dedi arkadaşım.sizce ne olabilir hcg hormonu düşmeye biliyomuş bazen 4 haftaya kadar ama belirtilerde var kürtaj sonrası hiç hissetmemiştim hayalci biri değilim belirti var diye kendimi kandırmam,kafayı yemek üzereyim eşim çok mutlu oldu,kürtaj günü eşim asansör kapısından ayrılmadı, birgün karnıma eli yanlışlıkla dokundu gözleri doldu belli etmesede anladım sarıldı baba olmayı özledim dedi.onun baba olmasını istiyorum.böyle bir sevgi yok inanın oğlum gibidir <3

Son düzenleme:
canım bende 20 Eylülde kürtaj olmuştum.8 Haftalık boş gebelikti maalesef:(( Kürtaj sonrası ilk adetimi 16 Ekimde oldum ve bir danada olmadım.Yani hamileyim şuan 7 haftalık..Kalp atışını duyduk herşey normal olmasına rağmen ben diğerinin psikolojisini atamamışım daha.Buna da bişey olacak aksi bişey duyacam diye ödüm kopuyor..Umarım sende hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bitanem Beta Hcg kaç çıktı yaptırdınmı

canım bende 20 Eylülde kürtaj olmuştum.8 Haftalık boş gebelikti maalesef:(( Kürtaj sonrası ilk adetimi 16 Ekimde oldum ve bir danada olmadım.Yani hamileyim şuan 7 haftalık..Kalp atışını duyduk herşey normal olmasına rağmen ben diğerinin psikolojisini atamamışım daha.Buna da bişey olacak aksi bişey duyacam diye ödüm kopuyor..Umarım sende hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bitanem Beta Hcg kaç çıktı yaptırdınmı

yaptırmadım canım bekliyorum. daha doğrusu utanıyorum hemşire daha çok gençsn ne güzel anne olacaksın demişti gidip bebeğimi kaybettim diyebilirmiyim ? pisikoloji denen şey kalmadı zaten düzelmesini de beklemiyorum düzelmez.bazen düşünüyorum bebeğime ihanet mi olur başka bebek onu o kadar benimsedim yerini doldurabilir miyim

tabiki daha hayırlı ama düşünmeden edilmiyor git gide daha çok koyuyo
Prolaktin denen hormonun yüksek olması nedeniyle bebeğimiz olmuyordu. İlaçla düşürdük klomen kullandım akabinde hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg testleri sonucunda gelişimin yavaş olduğunu söyledi doktorum ve 13 nisanda kürtaj oldum. Tabiki berbat bi his. Rahim filmi istendi moralimin de bozuk olması sebebiyle 1 ay erteledim filmi. Ve şu anda 20 haftalık hamileyim. İnan bende şu haftalara kadar hep bi sorun çıkacakmış gibi davrandım sevinemedim bile. Ama işte Allah nasıl isterse onu yaşıyoruz çok şükür. Bence hemen beta testi yaptır. 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer iki katı oranla yükselmişse %100 hamilesin :) Kürtaj sonrası hızla düşüşe geçer çünkü.. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.

canım bende 20 eylülde kürtaj olmuştum.8 haftalık boş gebelikti maalesef:(( kürtaj sonrası ilk adetimi 16 ekimde oldum ve bir danada olmadım.yani hamileyim şuan 7 haftalık..kalp atışını duyduk herşey normal olmasına rağmen ben diğerinin psikolojisini atamamışım daha.buna da bişey olacak aksi bişey duyacam diye ödüm kopuyor..umarım sende hamilesindir canım allah gönlüne göre versin bitanem beta hcg kaç çıktı yaptırdınmı

canım ya yeni kürtaj oldum bende hiç beklemesem mi dersin

Prolaktin denen hormonun yüksek olması nedeniyle bebeğimiz olmuyordu. İlaçla düşürdük klomen kullandım akabinde hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg testleri sonucunda gelişimin yavaş olduğunu söyledi doktorum ve 13 nisanda kürtaj oldum. Tabiki berbat bi his. Rahim filmi istendi moralimin de bozuk olması sebebiyle 1 ay erteledim filmi. Ve şu anda 20 haftalık hamileyim. İnan bende şu haftalara kadar hep bi sorun çıkacakmış gibi davrandım sevinemedim bile. Ama işte Allah nasıl isterse onu yaşıyoruz çok şükür. Bence hemen beta testi yaptır. 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer iki katı oranla yükselmişse %100 hamilesin :) Kürtaj sonrası hızla düşüşe geçer çünkü.. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.

hemen yaptırıcam çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

ben de 2 aralıkta kürtaj oldum... Bebeğimin kalbi hiç atmadı gelişmedi.. 9. haftada gittiğimde hala 6+2 de duruyordu.. Kürtaj oldum :(.. İlkti insan o kadar sarsılıyor ki.. 1 ayım o kadar berbat geçti ki kendimi toparlamaya çalışıyorum inşallah tekrardan yaşamayız bvöyle şeyleri.. Doktorum baa 2 adet dönemi bekle yeter dedi rahim kendini toparlamış dedi ama ödüm kopuyo benim aynısı olmasın Rabimm..

ben de 2 aralıkta kürtaj oldum... Bebeğimin kalbi hiç atmadı gelişmedi.. 9. haftada gittiğimde hala 6+2 de duruyordu.. Kürtaj oldum :(.. İlkti insan o kadar sarsılıyor ki.. 1 ayım o kadar berbat geçti ki kendimi toparlamaya çalışıyorum inşallah tekrardan yaşamayız bvöyle şeyleri.. Doktorum baa 2 adet dönemi bekle yeter dedi rahim kendini toparlamış dedi ama ödüm kopuyo benim aynısı olmasın Rabimm..

Geçmiş olsn canm bende ağustosta oldm çok zor günlerdi kendimi kaybetmiştm doktor 6 ay korun dedi ama ben başka bi doktor gittiğimde o eski kürtaj yöntemlerinden dolayı iyilrşme zamn alıyodu ama şimdi küçük çubuklarla alıyorz dedi bende ilk adetimi oldm zaten 20 yada 25. Günde oluyosun sonra düzenszlik oluyo ikinci adetinide ol oda bitsn öle başla acele etme ben öle yaptm şükür bebeğim sağlıklı şimdilik inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın

13 kasım hayatımın dönüm noktası bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuş rabbim yanına aldı meleğimi.şimdi 5 aralık idrar testi pozitif hemşire arkadaşıma sordum hamilesin dedi.ama inanmıyorum inşallah vardır ama sadece 20 gün geçmişti.kürtaj düşük sonrası hamile kalma şansı %50 artıyo dedi arkadaşım.sizce ne olabilir hcg hormonu düşmeye biliyomuş bazen 4 haftaya kadar ama belirtilerde var kürtaj sonrası hiç hissetmemiştim hayalci biri değilim belirti var diye kendimi kandırmam,kafayı yemek üzereyim eşim çok mutlu oldu,kürtaj günü eşim asansör kapısından ayrılmadı, birgün karnıma eli yanlışlıkla dokundu gözleri doldu belli etmesede anladım sarıldı baba olmayı özledim dedi.onun baba olmasını istiyorum.böyle bir sevgi yok inanın oğlum gibidir <3

canım netleşti mi durumun

canım netleşti mi durumun

üstünden bu kadar geçerde hala görünce ağlar mı insan :( hamile değilim şükür diyorum çünkü kaldıramam birdahaki kaybı. Allah kimseye karnında kalbini duyduğu evladının karnında ölü durmasını yaşatmasın 3 gün ölü taşıdım karnımda babam torununu benden çok sevdi yanına aldı tek tesellim bu bebeğim babamla beraber

ben de 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. O zamandan beri de eşim korunuyordu. Sadece ve sadece, o da en risksiz dönemde 1 kere korunmadık. Adetim 5 gün gecikince strestendir deyip hiç ihtimal vermedim. İş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum çünkü. Sonra şeytan dürttü, bir önceki gebelikten kalma idrar testini denedim ve hemen ikinci çizgi oluştu. Daha çok erkendi, doktor 3 ay düşünmeyin demişti. Allah'ım, her şey sen ol deyince olur. İnşallah bu sefer aksilik çıkmaz, sağlıkla kucağıma alırım..

Back