- 28 Haziran 2022
- 776
- 166
- 33
- 28
- Konu Sahibi Meyremasya
-
Evet benimde 2 kürtajım var genetiğe gittik bizde eşimle yeni sonuçlarımız çıktı pıhtılaşma taşıyıcılığı varmış sadece kromozomlarımızda problem yokmuş dedi doktor. Kendi doktoruma göstermedim henüz sonucu ona da göstereceğimİki gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş bu ikinci düştüğüm kürtajda bebeği patolojiğe göndermek istedim bebek 6 haftalık diye bakmadılar genetik teste gitmen dendi on gün sonraya aldım benim gibi durumu yaşayan var mı?
Taşıyıcı ne oluyor acabaEvet benimde 2 kürtajım var genetiğe gittik bizde eşimle yeni sonuçlarımız çıktı pıhtılaşma taşıyıcılığı varmış sadece kromozomlarımızda problem yokmuş dedi doktor. Kendi doktoruma göstermedim henüz sonucu ona da göstereceğim
Merhaba ne kadar sürede çıktı sonucunuz acaba bende iki kez sağlıksız gebelik yaşadım iki kez kürtaj oldum hemde üst üste bakalım me zaman çıkacakEvet benimde 2 kürtajım var genetiğe gittik bizde eşimle yeni sonuçlarımız çıktı pıhtılaşma taşıyıcılığı varmış sadece kromozomlarımızda problem yokmuş dedi doktor. Kendi doktoruma göstermedim henüz sonucu ona da göstereceğim
Merhaba ne kadar sürede çıktı sonucunuz acaba bende iki kez sağlıksız gebelik yaşadım iki kez kürtaj oldum hemde üst üste bakalım me zaman çıkacak
İyikide ilkten yapmışsınızMerhaba bende ilk kez düşük yapmama rağmen (6+5 günlüktü) doktorumun istediği üzerine pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırdım 1 buçuk ay oldu yaptıralı 1 ay sonra pıhtılaşmanın sonucu çıktı ama kromozomun sonucu çıkmadığı için hala bekliyorum 1.5 2 ayı bulur demişti genetik doktoru
Bende öyle düşünüyorum bi sorun varsa ki inşallah yoktur baştan tedbir almak daha doğru olacak çünkü aynı şeyi bi daha yaşamak hiç istemiyorum ilkinde bu kadar yıprandıysam ikinci bi durumda psikolojim ne olur hiç kestiremiyorumİyikide ilkten yapmışsınız
İkincisi daha çok yoruyor inşallah bişey yokturBende öyle düşünüyorum bi sorun varsa ki inşallah yoktur baştan tedbir almak daha doğru olacak çünkü aynı şeyi bi daha yaşamak hiç istemiyorum ilkinde bu kadar yıprandıysam ikinci bi durumda psikolojim ne olur hiç kestiremiyorum
Taşıyıcı yani tam pıhtılaşma olmasa da pıhtılaşmaya meyilli oluyor kan . Doktorum öyle söylediTaşıyıcı ne oluyor acaba
Merhaba 1 ay 5 gün sonra çıktı bizim iki sonucumuzda. Çok geçmiş olsun sizede aynı durumdayız maalesefMerhaba ne kadar sürede çıktı sonucunuz acaba bende iki kez sağlıksız gebelik yaşadım iki kez kürtaj oldum hemde üst üste bakalım me zaman çıkacak
Aynen kader arkadaşıyızMerhaba 1 ay 5 gün sonra çıktı bizim iki sonucumuzda. Çok geçmiş olsun sizede aynı durumdayız maalesefEn azından bir şey öğrenmiş olduk dedik biz bundan sonrasını tedaviye göre planlayacağız inşallah
Yoktu canımKızlar kan uyuşmazlığı var mıydı sizde
İnşallah inşallah tek temennim duam öyleAynen kader arkadaşıyızöyle tabi testler en azından yolunu belirliyor inşallah 3. Gebeliklerimiz sorunsuz kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?