KÜRTAJ SONRASI GEÇMEYEN BOŞLUK

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Merhaba Hanımlar
Bundan 10 gün öncesine kadar ikizlere hamileydim.. Tek yumurta.
Doktorum ilk söylediği andan beri hep olumsuz konuşuyordu.. aslında hazırlıklı sayılırdık :) 10 gün önce kontrole gittiğimde iki bebeğiminde kalbinin durduğunu öğrendim. 1 gün sonra hemen kürtaja alındım.. 5 ay boyunca uğraştık 10 dakika da bebeklerimi benden aldılar..
10 gün oldu olmasına ama, içimdeki acı hiç geçmeyecek gibi.. henüz 12 haftalıklardı ama ben onların varlığına alışmıştım. onların ellerini ayaklarını gördüm biliyordum yani tekmelerine vs vs gerek yoktu :)
hissediyordum ben onları.. hiç geçmiyor acım, hiç dinmiyor. kocaman bir boşluk var sanki içimde.. dolmayan, dolmayacak bir boşluk gibi.
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini söyledi fakat 3 değil daha fazla sürecek sanırım bu.. kendimi buna hiç hazır hissetmeyecekmişim gibi, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor. 10 gündür 15 gündür her gece rüyamda kürtaja girip girip çıktığımı görüyorum..
aklıma geldikçe ağlıyorum. bebek gördükçe ağlıyorum. nasıl olacak, nasıl unutucam hiç bilmiyorum..

* sadece içimi dökmek için yazdım, teşekkürler

Canım senı o kadar iyi anlıyorum ki 1 bucuk yıl bekleyışten sonra 4 ay önce bebeğime hamıle kalmıştım oyle bır sevınmıstım kı yerlere göklere sıgamamıştım doktor ilk keseyı gördüğü an olumsuz konuşmuştu kese yanında keseden daha büyük bir kanama alanı oldugunu ve riskli oldugunu söyledi kalp atısını duymuştum yavrumun ama 1 gun sonra durmuş ve ben 2 hafta boyunca içimde ölü olarak bebeğimle yasamışim heyecanlı heyecanlı tam kontrole gıdecegım bebek ex olmuş dediler öldüm nefes alamadım kürtaja alındım benım bebegım öldüğünde ablam kuzenlerim cocujlarını doguruyordu ben üzüntüden ölürken onlar mutluluktan ölüyordu hiç birinin bebeğini görmeye gidemedim hep ağladım hala da aglıyorum ama tekrardan deniyorum cunku ikinci bir bebek bana umut olacak benı ayağa kaldıracak inan bu şey cok zor cok acı dualara sarıl sabret tevekkül et canım rabbim sabredenlerle beraberdir ,

Çok üzüldüm...
Acıyı yaşayan bilir.. Allah düşmanıma dahi vermesin berbat bir duygu.. hiç yaşanmasa, keşke hiçbiri ölmese..
İsyan etmiyorum vardır Allahın bir bildiği diyorum.. ama onlara o kısacık zaman da öyle alışmıştık ki biz. Doktorum bana 1ini sonlandıralım diğeri gelişebilsin dedi yapamadım. kalbi atan bir çocuğun yaşamına son veremezdim. Doktor bana onu söyledikten sonra günlerce yalvardım Rabbime, allahım bunun kararını ne olur bana bırakma en hayırlısı neyse bana onu yaşat diye..
buymuş demekki hayırlısı böyle oldu diyorum ama dilim diyor.. yüreğim demiyor, diyemiyor.
sanki hiç geçmeyecek gibi, hep içimde kalacakmış gibi bir yara.
eski enerjim keyfim hiç birşeyim yok, kalmadı. 1 allahın kuluna tahammülüm kalmadı.

Benım de canım yasama sevincim hevesım hıc bır seyım kalmadı hep ölmek için dualar edıyorum cunku benım bu hayata bu insanlara eşime verebılecegım hic bir mutluluk yok eger Allahın verdıgı canı almak günah olmasaydı canıma bıle kıyardım ama Allahtan korkuyorum Allah en iyisini bilir

Bende en çok eşimi hıçkıra hıçkıra ağlattığım için üzülüyorum..
kendime hiç üzülmüyorum sadece bebeklerime ve eşime üzülüyorum..
Rabbim büyüktür..
inşallah en hayırlı zzamanda, rabbim en güzellerine en sağlıklılarına kavuşturur bizi canımm..

İnşâllah canım bol bol dua et yalvar Allaha Allah kırıp kalpleri sever Allah caresız kulların yanında olur her zaman sabret canım adın ne dualarımda hep sana da dua edeyim

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Bende 5 haftalık hamileydim ve geçen hafta pazartesi kürtaj oldum.
''Bir parçası kopmuş rahimi tıkamış,kürtaj yapmamız gerekiyor'' dedi doktor.

O kadar korktum o kadar üzüldüm ki,doktor 1 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz tekrar dedi ama benim ne gücüm ne de takatim yok buna.

Rabbim hepimize sabır versin inşallah.
Sizin melekleriniz daha büyükmüş,bebek büyüdükçe acısı da büyür derler.

İnşallah tez zamanda kalbinize ferahlık verir Rabbim.

Teşekkür ederim, çok sağolun..
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim tez zaman da en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah..
Benim 20 gün oldu ama sanki hala daha dünmüş gibi hiç geçmiyor sanki acısı..
Sadece alışıyorsun hepsi o.. Bize de 3 ay sonra dediler ama dediğiniz gibi ne gücüm ne de takatim var. Nasıl olur, olursa birdaha aynı şeyleri yaşarım korkusunu bir türlü atamıyorum..

Cennete kavuşucaz ama inanıyorum sizde içinizi rahat tutun.. biliyorum çok zor. ama alışmak şart .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…