• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik

gencgelin235

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
131
26
98
Kızlar 32 gün önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim,kürtaj yapıldı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde parça kalmadığını gayet iyi durumda olduğumu söyledi doktorum. Yaklaşık 30 gün içinde regl olursun belkide bir hafta sonra belli olmaz dedi. Bugün 32 gün oldu regl olmadım ayrıca 3 gündür uykuya meyil ve bulantı var. Açıkcası biz bir an önce çocuk düşündüğümüz için korunmadık hiç. Dün ve bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Sizce Hamile olabilir miyim??

Eklentiler

• 16393173893911121072815472793126.jpg
    16393173893911121072815472793126.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 293
Kızlar 32 gün önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim,kürtaj yapıldı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde parça kalmadığını gayet iyi durumda olduğumu söyledi doktorum. Yaklaşık 30 gün içinde regl olursun belkide bir hafta sonra belli olmaz dedi. Bugün 32 gün oldu regl olmadım ayrıca 3 gündür uykuya meyil ve bulantı var. Açıkcası biz bir an önce çocuk düşündüğümüz için korunmadık hiç. Dün ve bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Sizce Hamile olabilir miyim??
Ben 7 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum 2 ayı buldu beta 0 lanması. Sizin 0 lanmışmıydı. Ben de test yapmıştım sizinkinden daha koyuydu ama betam 0 lanmadıgı için çıkmışti

Betanın sıfırlanmamış olma ihtimali de var hamile olma ihtimaliniz de.
Test yapmaya devam ederek koyulaşma takip edebilirsiniz.
Ben 35. Günde adet olmuştum ama 45. Gün adet olan da oluyor.

Gidip kan versem belli olur mu yeni mi yoksa eski gebelikten kalan bir durum mu olduğu?

Canim martta kurtaj oldum mayista gebelik testi yaomistim hic içini açmadan 3 dk içinde çıkmıştı kanda.baktirdim negatifti idrardan geç gidiyor beta sanırım

Biraz umutlanmıştım bu çizgiyi gördüğümde ama durum pek iç açıcı değil sanırım benim için. 😪
Canim martta kurtaj oldum mayista gebelik testi yaomistim hic içini açmadan 3 dk içinde çıkmıştı kanda.baktirdim negatifti idrardan geç gidiyor beta sanırım

İki gündür hiç uyuyamıyorum acaba derken.. Eşimede söyleyip umutlandırmak istemiyorum... Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın😪
Olabilir de içinizi hic karartmayın ama çokta bel bağlama canim uzulmemen icin cok zor durumlar ya

Ben de 8 ekimde kurtaj oldum, 12 kasimda da ilk reglim geldi. Regl olana kadar betayi takip amacli ara ara gebelik testi yapmistim, silik cizgi cikiyordu. Regl olma ihtimaliniz var, isterseniz 2 gun arayla 2 defa kan verin, durum ortaya cikar. Gonlunuze gore olsun insallah.

Kızlarrr bugün kanda baktırdım değer 5 çıktı... 2 gün sonra tekrar kan vereceğim.Doktor sıfırlanıyorda olabilir, yükselişede geçebilir dedi. Ama sabah tekrar test yaptığımda çizgi diğerlerinden daha koyuydu..

Back