• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alisa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
418
349
53
33
Merhaba kızlar, 19 Aralıkta 9 haftalğk gebeyken bebegin kalp durma sebebi ile kürtaj oldum 25 ocakta adet oldum 5 gün sürdü ve bitti normal süremde böyle adet zamanlarımda , sol overimda 3,94-3.12 boyutunda kist görüldü kürtaj zamanında ultrasonla bakıldığında ben şimdi tekrar denemek istiyorum doktorum ilgisiz birşey söylemiyor ne yapmalıyım denemeye başlamalımıyım

Merhaba kızlar, 19 Aralıkta 9 haftalğk gebeyken bebegin kalp durma sebebi ile kürtaj oldum 25 ocakta adet oldum 5 gün sürdü ve bitti normal süremde böyle adet zamanlarımda , sol overimda 3,94-3.12 boyutunda kist görüldü kürtaj zamanında ultrasonla bakıldığında ben şimdi tekrar denemek istiyorum doktorum ilgisiz birşey söylemiyor ne yapmalıyım denemeye başlamalımıyım
Bence doktorunu degistir canim kist ne durumda onu netlestir doktor onerirse basla denemeye. Biz ne desek bos bana hemen deneyebilirsin demisti bi tanidigima 3 ay ara ver dedi burdada farkli zaman dilimlerinde dinlenmeyi tavsiye eden doktorlari okuduk

Aynı şeyleri yaşamışız. Bende Eylül'de 10+5 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sonrasında bi ay sonra felaket ağrılarım oldu böbrekle alakalı sandılar detaylı ultrasona girdim sağ yumurtalıkta 4cmlik kist görüldü. Kürtajımı yapan doktoruma gittim adetle gider gitmezse doğum kontrol hapına başlarız dedi. Bi sonraki ay adet olup gittim 2,5'a düşmüştü. Mecbur dkh başlıyacaz dedi. Aynı zamanda soğan kürü de yaptım. Soğan kürüne başladığımın üçüncü günü lekelenmelerim oldu yine de devam ettim 15 güne tamamladım. Sonra doktora gittim tertemiz olmuş herşey yolunda artık korunmayabilirsin dedi. Ertesi ay hamile kaldım

Canım bende ne normal ne de dıl gebelik oldu ama dr değiştir ben iki tane farkli dr a gittim ek olarak krem ve hap fitil verdi etkisi oldu burada dr da önemli hastanın sağlığı ve psikoloji si için

Dün doktoruma gittim bana ca 125 testi yaptı çikolata kisti çıkmadı 4 cm den 2 cm e düşmüş çikolata kisti olsa gerilemesdi ama görüntü öyle görünüyor dedi doktorum çoçuk düşünüyorsan artık deneyebilirsin dedi yumurtalıklarımı gösterdi adet oldum bir hafta geçmişti yumurtamın biri büyüktü acaba o yumurtlama mı oluyor bana hemen deneyin dedi dün denedik ama bugün eşim nöbetçi yarında ben nöbetçiyim umarım kaçırmayız yumurtlama dönemimi folik asit folibol verdi ama folik asitten emin olamadım öneriniz var mı umarım bende önümüzdeki ay güzel haberler verebilirim kaçırmayız inşallah yumurtlama dönemimi

Bence doktorunu degistir canim kist ne durumda onu netlestir doktor onerirse basla denemeye. Biz ne desek bos bana hemen deneyebilirsin demisti bi tanidigima 3 ay ara ver dedi burdada farkli zaman dilimlerinde dinlenmeyi tavsiye eden doktorlari okuduk
Banada keşke hemen deneyin deseydi boşa beklemişim stres yaşamamışım iki aydır günler geçmedi sanki

Canım bende ne normal ne de dıl gebelik oldu ama dr değiştir ben iki tane farkli dr a gittim ek olarak krem ve hap fitil verdi etkisi oldu burada dr da önemli hastanın sağlığı ve psikoloji si için
Garip olan bana hiç ilaç vermedi iki ay bonra tekrar bakacak sanırım gebelikte oluşan kistle çikolata kist arasında kaldı ama testler de olumsuz çıktı tabi net bişi diyemiyorlar

Bulunduğum yer küçük bu ikinci doktorum bir tane özel hastane var devletidi iş yerimden çok izin alamıyorum doktor degiştirme şansım yok gibi gözüküyor şöyle çok ilgili bi doktor olsa keske yollad kötü olmasa iki saatlik yola gidecek onada göz yemiyor umarım bu sefer yüzümüz güler artık sabrım kalmadı

Bulunduğum yer küçük bu ikinci doktorum bir tane özel hastane var devletidi iş yerimden çok izin alamıyorum doktor degiştirme şansım yok gibi gözüküyor şöyle çok ilgili bi doktor olsa keske yollad kötü olmasa iki saatlik yola gidecek onada göz yemiyor umarım bu sefer yüzümüz güler artık sabrım kalmadı
Amin canım

Back
X