• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik hamilelik olabilir mi

gokce1818

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
19
3
1
27
Kızlar 31 gün önce kürtaj oldum hala regli olmadım ve gebeliğimde yaşadıgım bel bacak agrısını yaşıyorum aşırı şiddetli ve geçmiyor 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor sizce hamile miyim tekrar beya sıfırlanmışmıdır kafam cok karıştı bayada uzun süre oldu

Beta sıfırlanmamış olabilir. Kan verin bence takip edin şüpheniz olmasın.

Beta sıfırlanmamış olabilir. Kan verin bence takip edin şüpheniz olmasın
Beta sıfırlanmamış olabilir. Kan verin bence takip edin şüpheniz olmasın.
böyle tekrar hamile kalanları görüyorum burda canım birde kimisi kürtajdan 10 gün sonra betam sıfırlandı felan diyoe oyüzden aklıma takıldı cok kan vereceğim bikaç güne

Evet kalanlarda var her iki ihtimalde var yani ☺️ belirsizlik kötü öyle mi böyle mi diye düşünmek

Kızlar 31 gün önce kürtaj oldum hala regli olmadım ve gebeliğimde yaşadıgım bel bacak agrısını yaşıyorum aşırı şiddetli ve geçmiyor 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor sizce hamile miyim tekrar beya sıfırlanmışmıdır kafam cok karıştı bayada uzun süre oldu
canım regl olacak olabilirsin belki. Hamilelik de olabilir tabiki kaç haftalık kürtaj oldun acaba.

Evet kalanlarda var her iki ihtimalde var yani ☺️ belirsizlik kötü öyle mi böyle mi diye düşünmek
Canım beta 8 çıktı doktor her ikiside olabılır dedi bilemedim bide idrar yolu enfeksiyonun cıktı kürtajdan solayı olmuş enfeksiyon

Bende 15 aralıkta kürtaj oldum hala regl olmadın bekliyorum bende kan verdim bu sabah korunuyordum zaten hamilelik çıkacağını zannetmiyorum ama yinede baktırdım bakalım benm kaç çıkacak

Back