Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 31 gün önce kürtaj oldum hala regli olmadım ve gebeliğimde yaşadıgım bel bacak agrısını yaşıyorum aşırı şiddetli ve geçmiyor 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor sizce hamile miyim tekrar beya sıfırlanmışmıdır kafam cok karıştı bayada uzun süre oldu
böyle tekrar hamile kalanları görüyorum burda canım birde kimisi kürtajdan 10 gün sonra betam sıfırlandı felan diyoe oyüzden aklıma takıldı cok kan vereceğim bikaç güne
Kızlar 31 gün önce kürtaj oldum hala regli olmadım ve gebeliğimde yaşadıgım bel bacak agrısını yaşıyorum aşırı şiddetli ve geçmiyor 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor sizce hamile miyim tekrar beya sıfırlanmışmıdır kafam cok karıştı bayada uzun süre oldu
Bende 15 aralıkta kürtaj oldum hala regl olmadın bekliyorum bende kan verdim bu sabah korunuyordum zaten hamilelik çıkacağını zannetmiyorum ama yinede baktırdım bakalım benm kaç çıkacak