• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik belirtisi

Benim dr korunmana gerek Yok dedi zaten vücut hazır olunca kalıyorsun hamile ilk ay tabi enfeksiyon kapmamak için dikkat etmek gerekiyor en azından 1 ay adet döngünü geçir
Bende şuan 17 gün Oldu kürtaj olalı bi ay sonra falan demişti adet olursun ama adet olucam adet belirtilerim başladı bugün doktoruma sordum olabilir erken dedi bakalım inşallah kötü bişey olmaz bu kadar erken olmam da

Tabiki bi bildiği vardır ama insan bu dönemde hemen hamile kalınca bütün üzüntülerini dindireceğini düşünüyor şuan tam o durumdayım oturup düşündüğümde evet bekle pişmanlık yaşama sonra diyorum ama tekrar o hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar aklıma geliyor şuan bebeğimin olmadığını düşününce aklım gidiyor mantıklı düşünemiyorum daha kendimi hamileliğe bile alıştıramadan bebeğimi kaybettim belki hemen yerine koymak istiyorum bilmiyorum belki zaman herşeyin ilacıdır.
Canım biliyorsun ki hepimiz seninle aynı yollardan gectik. Bence kendine ve bedenine biraz zaman tanı. Kurtaj olali 4 ay oldu. 3 aydir tekrar deniyoruz( doktor bana bir korunma suresi vermemisti) olmuyor. Ama soyle diyim kurtaj sonrasi ilk 2 ay kendime bile gelemedim. Çok uzgundum. Agir depresyon gecirdim. Demekki vucudum hazir degilmis ki de 3 aydirda olmuyor. Anne olma isteği tavan yaptı bende o yuzden seni çok iyi anliyorum. Demem şu ki tekrar ayni aciyi yasamamak icin lutfen doktorunu dinle olur mu? En kisa zamanda insallah saglikla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz. Hakkimizda hayirlisi olsun...

Canım biliyorsun ki hepimiz seninle aynı yollardan gectik. Bence kendine ve bedenine biraz zaman tanı. Kurtaj olali 4 ay oldu. 3 aydir tekrar deniyoruz( doktor bana bir korunma suresi vermemisti) olmuyor. Ama soyle diyim kurtaj sonrasi ilk 2 ay kendime bile gelemedim. Çok uzgundum. Agir depresyon gecirdim. Demekki vucudum hazir degilmis ki de 3 aydirda olmuyor. Anne olma isteği tavan yaptı bende o yuzden seni çok iyi anliyorum. Demem şu ki tekrar ayni aciyi yasamamak icin lutfen doktorunu dinle olur mu? En kisa zamanda insallah saglikla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Olmuyorsa allahın bi bildiği vardır şuan evet çok istiyorum olsun ama beklemeden kalırsam bişey olursa kendimi hiç affetmem beklemek en iyisi inanıyorum birgün benim de bebeğim olacak allahım vakti zamanını biliyor 3 ay gelip gidecek inşallah sizinde olucaktır bebeğiniz allah dua etmekten başka çaremiz yok

Back
X