Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegi anne karninda öldüyse de kurtaj olunuyir bence konu sahibinin derdi oİsteseniz kürtaj olmazsanız demek ki çocuk istemiyorsunuz bi zahmet korunun
Ne alaka ya benimde bebeğimde kalp atışı duyamadık zorunlu kürtaj oldum.İsteseniz kürtaj olmazsanız demek ki çocuk istemiyorsunuz bi zahmet korunun
Bebeğini kaybetmiş konu sahibi zorunlu kürtaj yani eski konusunda yazmışİsteseniz kürtaj olmazsanız demek ki çocuk istemiyorsunuz bi zahmet korunun
Ski konularınızı bilmiyorum kusura bakmayın 24 gün kürtajdan sonra kısa bi süre yine korunmanız gerekiyorNe alaka ya benimde bebeğimde kalp atışı duyamadık zorunlu kürtaj oldum.
24 gün içinde hamile kalması doğru değil kürtajdan sonra her şeklde korunması lazımBebegi anne karninda öldüyse de kurtaj olunuyir bence konu sahibinin derdi o
Boş gebelik geçirdim o yüzden alınması gerektiİsteseniz kürtaj olmazsanız demek ki çocuk istemiyorsunuz bi zahmet korunun
Dr gerek olmadığını söyledi vakumlu kürtaj yöntemi ile alındı rahim toparlanmıştı kazıma yöntemide olmadı enfeksiyon riski oluşturacak yara da olmadıgından sanırım sakınca bulmadı.denedik bu ay haftaya felan belli olur herhalde ya da en fazla haziran sonuE
Ski konularınızı bilmiyorum kusura bakmayın 24 gün kürtajdan sonra kısa bi süre yine korunmanız gerekiyor
Test yapsam pozitif çıkıyormuş kürtajdan dolayı bu zaman zarfında beklemekden başka birşey yapamıcam sanırımGöğüs hassasiyetine bakarak nasıl anlayacaksınız ki, Burada bin üye evet hamilesin dese de test yapmadan belli olmayacak..
Kürtaj sonrası ilk ay olma olasılığı yok denecek kadar azmış bence yoktur ama inş ilk adet sonrası hemen olur inşallahTest yapsam pozitif çıkıyormuş kürtajdan dolayı bu zaman zarfında beklemekden başka birşey yapamıcam sanırım
Merhaba Buss ,Boş gebelikten dolayı alınması gerekti doktorumuz korunmanıza gerek Yok tekrardan denemelere başlayabilirsiniz dedi inş bu ay tekrar hamile kalırım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli
Neden bu kadar acele ediyorsun ki? Elbette doktorun bir bildiği vardır degil mi?Buss
Merhaba Buss ,
Benimde bebeğim 7+5 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum vakum tekniği ile ama doktorum 3 ay beklememi söyledi tabi bende beklemek istemiyorum. Farklı bir doktora sordum vücut kendini toparlarsa hamile kalabilirsin, toparlamazsa zaten kalamazsın dedi şuan kürtaj olalı 17 gün oldu korunuyoruz ama korunmak istemiyorum bebeğimiz verecek olan allah alan da allah ben beklemek istemiyorum ama eşim bekleyeceğiz diyor 3 ay çok moralim bozuk benimde etrafımda herkes doktor beklemen gerekiyor beklemelisin diyor daha çok canım sıkılıyor.Senin doktorun ne güzel bekleme demiş tutma olasılığı çok yüksek bence kürtaj sonrası allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Benim dr korunmana gerek Yok dedi zaten vücut hazır olunca kalıyorsun hamile ilk ay tabi enfeksiyon kapmamak için dikkat etmek gerekiyor en azından 1 ay adet döngünü geçirBuss
Merhaba Buss ,
Benimde bebeğim 7+5 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum vakum tekniği ile ama doktorum 3 ay beklememi söyledi tabi bende beklemek istemiyorum. Farklı bir doktora sordum vücut kendini toparlarsa hamile kalabilirsin, toparlamazsa zaten kalamazsın dedi şuan kürtaj olalı 17 gün oldu korunuyoruz ama korunmak istemiyorum bebeğimiz verecek olan allah alan da allah ben beklemek istemiyorum ama eşim bekleyeceğiz diyor 3 ay çok moralim bozuk benimde etrafımda herkes doktor beklemen gerekiyor beklemelisin diyor daha çok canım sıkılıyor.Senin doktorun ne güzel bekleme demiş tutma olasılığı çok yüksek bence kürtaj sonrası allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.