• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik belirtisi

Busss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
58
17
3
33
Kürtajdan sonra 24 günüm göğüslerimde hassasiyet var adet olmadan önce böle şikayetim yokdu hiç ilk hamileliğimde böle bi belirtim olmuştu acaba tekrardan hamilelik belirtisi mi veriyor yardımcı olun lütfen

İsteseniz kürtaj olmazsanız demek ki çocuk istemiyorsunuz bi zahmet korunun

Boş gebelikten dolayı alınması gerekti doktorumuz korunmanıza gerek Yok tekrardan denemelere başlayabilirsiniz dedi inş bu ay tekrar hamile kalırım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli

E

Ski konularınızı bilmiyorum kusura bakmayın 24 gün kürtajdan sonra kısa bi süre yine korunmanız gerekiyor
Dr gerek olmadığını söyledi vakumlu kürtaj yöntemi ile alındı rahim toparlanmıştı kazıma yöntemide olmadı enfeksiyon riski oluşturacak yara da olmadıgından sanırım sakınca bulmadı.denedik bu ay haftaya felan belli olur herhalde ya da en fazla haziran sonu

Göğüs hassasiyetine bakarak nasıl anlayacaksınız ki, Burada bin üye evet hamilesin dese de test yapmadan belli olmayacak..

Göğüs hassasiyetine bakarak nasıl anlayacaksınız ki, Burada bin üye evet hamilesin dese de test yapmadan belli olmayacak..
Test yapsam pozitif çıkıyormuş kürtajdan dolayı bu zaman zarfında beklemekden başka birşey yapamıcam sanırım

Test yapsam pozitif çıkıyormuş kürtajdan dolayı bu zaman zarfında beklemekden başka birşey yapamıcam sanırım
Kürtaj sonrası ilk ay olma olasılığı yok denecek kadar azmış bence yoktur ama inş ilk adet sonrası hemen olur inşallah

Buss
Boş gebelikten dolayı alınması gerekti doktorumuz korunmanıza gerek Yok tekrardan denemelere başlayabilirsiniz dedi inş bu ay tekrar hamile kalırım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli
Merhaba Buss ,
Benimde bebeğim 7+5 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum vakum tekniği ile ama doktorum 3 ay beklememi söyledi tabi bende beklemek istemiyorum. Farklı bir doktora sordum vücut kendini toparlarsa hamile kalabilirsin, toparlamazsa zaten kalamazsın dedi şuan kürtaj olalı 17 gün oldu korunuyoruz ama korunmak istemiyorum bebeğimiz verecek olan allah alan da allah ben beklemek istemiyorum ama eşim bekleyeceğiz diyor 3 ay çok moralim bozuk benimde etrafımda herkes doktor beklemen gerekiyor beklemelisin diyor daha çok canım sıkılıyor.Senin doktorun ne güzel bekleme demiş tutma olasılığı çok yüksek bence kürtaj sonrası allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Buss

Merhaba Buss ,
Benimde bebeğim 7+5 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum vakum tekniği ile ama doktorum 3 ay beklememi söyledi tabi bende beklemek istemiyorum. Farklı bir doktora sordum vücut kendini toparlarsa hamile kalabilirsin, toparlamazsa zaten kalamazsın dedi şuan kürtaj olalı 17 gün oldu korunuyoruz ama korunmak istemiyorum bebeğimiz verecek olan allah alan da allah ben beklemek istemiyorum ama eşim bekleyeceğiz diyor 3 ay çok moralim bozuk benimde etrafımda herkes doktor beklemen gerekiyor beklemelisin diyor daha çok canım sıkılıyor.Senin doktorun ne güzel bekleme demiş tutma olasılığı çok yüksek bence kürtaj sonrası allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Neden bu kadar acele ediyorsun ki? Elbette doktorun bir bildiği vardır degil mi?

Tabiki bi bildiği vardır ama insan bu dönemde hemen hamile kalınca bütün üzüntülerini dindireceğini düşünüyor şuan tam o durumdayım oturup düşündüğümde evet bekle pişmanlık yaşama sonra diyorum ama tekrar o hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar aklıma geliyor şuan bebeğimin olmadığını düşününce aklım gidiyor mantıklı düşünemiyorum daha kendimi hamileliğe bile alıştıramadan bebeğimi kaybettim belki hemen yerine koymak istiyorum bilmiyorum belki zaman herşeyin ilacıdır.

Buss

Merhaba Buss ,
Benim dr korunmana gerek Yok dedi zaten vücut hazır olunca kalıyorsun hamile ilk ay tabi enfeksiyon kapmamak için dikkat etmek gerekiyor en azından 1 ay adet döngünü geçir

Back
X