• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası doğal yöntemle korunhrken hamile kalma riski var mıdır ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
17 gün önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Doktor 3 ay korunma önerdi 3 ay en olmadı 2 ay beklemek istiyoruz.14 aylık evliyiz 10 ay vajinismusla geçti vajinismusu yendiğimizden beri korunma olmadığı için korunma gibi bir tecrübemiz olmadı kürtaj sonrasındaki ilk yakınlaşmada doğal yöntemle korunduk ama araştırmalarım sonucu kürtaj sonrası çok kolay hamile kalınıyormuş.Dikkat edilse de kalan varmış yumurtlama dönemine denk geldi.Kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım ay hep kasıklarım ağrımıştı 2 gündür yine aynı ağrılar var aynısını yaşamaktan çok korkuyorum bu şekilde kazayla da olsa hamile kalmak tehlikeli midir ? Bi mucize olur da hamile kalırsam doktorum dinlemedin beni diyerek azarlar mı ? Hem inşallah olur diyorum hem deçok korkuyorum

Kurtajdan sonra neden 3 ay dedi doktor anlamadım. 1.5 ay önce kürtaj oldum adet gördüm yeni ve bitti biz tekrardan başladık hamile kalmak istiyorum çünkü. Kurtajdan sonra ilk adetini gördükten sonra tekrar hamile kalabilirsin. Peki sen adet oldu mu olmadanmi tekrar hamile kaldığını dusunuyiosn. Çünkü öle olanlarda var. Adet olmadan hamile kalanlar. Yada adet olacaksın onun agrisida olabilir. Kurtajdan sonra 35.45 gün içinde adet olunması gerekiyormuş küçük gebe kayiplarinda

Kurtajdan sonra neden 3 ay dedi doktor anlamadım. 1.5 ay önce kürtaj oldum adet gördüm yeni ve bitti biz tekrardan başladık hamile kalmak istiyorum çünkü. Kurtajdan sonra ilk adetini gördükten sonra tekrar hamile kalabilirsin. Peki sen adet oldu mu olmadanmi tekrar hamile kaldığını dusunuyiosn. Çünkü öle olanlarda var. Adet olmadan hamile kalanlar. Yada adet olacaksın onun agrisida olabilir. Kurtajdan sonra 35.45 gün içinde adet olunması gerekiyormuş küçük gebe kayiplarinda
İlk başta bana da 1 ya da 2 adet bekle dedi sonra 3 ay dedi anlamadım ki hiç.1 kasımda kürtaj oldum kanamam 1 2 gün oldu kesildikten 3 4 gün sonra yine oldu sonra tamamen bitti.Adet olmadım yani ama kürtaj da adet sayılır sonrasınsa yumurtlama olur demişti doktorum.Şu an yumurtlama döneminde olduğumu hissediyorum vücudumu tanıyorum çünkü.İnşallah öyle olmamıştır ve 12 13 güne olurum adetimi 😐

Benim 10 gün sürdü kanamam küçük gebe kayiplarinda 1 adet görmek yeterli dedi doktor bnmki 9 haftalık ti ve biz yeniden başladık hayırlısı bakalım ewet kurtajdan 15. 20 gun sonra yumurtaliklar catliyor hamile kalma oluyormuş. Artık hayırlısı merak ettim sonucu yazarsınız

Bende kürtaj oldum ama doktorum korunma önermedi bana 1 kere refl gör sonra devam dedi . İyi kide öyle yapmışım hemen hamile kaldım evladım kollarımda şuan ..

darısı isteyen herkese

Allah bağışlasın ne güzel 😍Bir yanım bekleme diyor bi yanım bekle diyor ne hissedeceğimi bilmiyorum acım çok taze.Bu aralıkta hamile kaldıysam da ne hissederim bilmiyorum

Back