Kürtaj sonrasi bitmeyen ara kanamalar

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
14 kasimda bos gebelikden dolayi kurtaj oldum
40 gun oldu ara ara kanamalar yasiyorum
Bi an gecdi diyorum bikac gun olmuyo sonra yine basliyo
Ozellikle ayagim hafif usurse ve ev isi yaptigimda oluyo
Mesela 2 gundur yoktu bugun temizlik yapdim biraz fazla egildim kalktim hicbisey yokken birden basladi bazen kahverengi bazen tam kanama
Bukadar ara kanama durumu yasayan varmi
10 gun once kontrole gittim sorun yok dedi doktor.

Ne zaman biticek bu kanamalar?

bence sız baska bı doktora ıcerde parca kalıp kalmadıgını kontrol amaclı gıdin baksın bı enfeksıyona falan nolur nolmaz ıcınız rahat eder. 15 20 gun lekelenme olabılır adet gıbı uzun surerse gel demıstı doktor. 3 gun adet oldum leke bıle olmadı bende. agrı sızı falan var mı?

28.gunden sonra farkli agrilarim oldu adet agrisi gibide degildi tuhafti 30.gunde kontrole gittim kurtajdan sonra ilk ay farkli olabilir dedi ultrasonda sorun yok dedi iyi peki dedim ciktim
Evet herkesin kisa surmus anlam veremedim
Cok fazla ara ara kanamalarim oluyo bitti diyorum bikac gune tekrar geliyo
Bu aralar kanama olunca adet sancisi gibi oluyo.

yok duzenı bozması normal adet olman gb ara kanama dedıklerı dogal da . oyle ıs yaptın dıye gelmesı bana anormal geldı. ınsallah bısey yoktur . belkı o kanama deıl de rahım toparlanıyo dıye ara ara gelen lekelenme falandır. vakumlu kurtaj daha cabuk gecmesını saglıyo. dıgerı bıraz daha uzun suruyomus. ayy rabbım acıl sıfa versın ınsallah. 40 gun ıcınde olursun adet dedıydı bakalım . 1 ay oldu benım de. adet olursam sıkıntı kalmıycak ınsallah.

Cok tesekkur ederimm rabbim seninde yardimcin olsun lekelenmen oluyomu hic seninde belki bende adet olsam duzene gircek
Yok benimki rahim toparlamak icin lekelenme degil bildigin kanama sadece az oluyo
Cözdum artik Ayagim bacaklarim usuyunce birden basliyo adet kanamasi gibi ve temizlik gibi islerde kendimi zorlayinca

cok sağol. yok 2 gun normal adet kanaması oldu 3. gun eh ıste damla damla bısey. 4 gun sonra wc de peceteye gelcek kadar bı dmla kahvemsı leke geldı. korktum hatta yenıden baslıcak dıye de bısey olmadı o kadarmıs. kurtajla alakası bıle olmayabılır . ona denk gelmıstır belkı. ıcınde bısı kalsa doktor goz gore gore gondermez senı. enfeksıyonda da oyle. demekkı normal bu.

Insallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…