Benimde kürtajdan tam 10 gün sonra lekelenmelerde dahil kanama sona ermişti tamamen.12.gün doktor rahim tertemiz toparlanmış dedi o kadar.keşke betaya baktır deseymiş.ben bekledim kanamam bitince dr gittim temiz dedi rahim bhcg kontrol ettir dedi sadece
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj sonrası beta hcg ne kadar sürede sıfırlanır?
- Konu Sahibi yazgelini
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hcg hcg değeri kürtaj
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Temmuz 2018
- 60
- 21
- 8
- 34
Herkese merhaba bu konu hakkında yeteri kadar bilgiye ulaşamadım. 5 ocakta zorunlı kürtaj oldum 7+1ken. Bugün kürtaj sonrası 22.günüm idrar testlerinde silik ikinci çizgi çıkıyor. Yeni bir gebelik olsa bu kadar çabuk çıkmaz testte diye düşünüyorum. Aslında yeni gebelik olmasını umut ediyorum. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? Beta hcg sıfırlanmadığı için idrar testi pozitif çıkan yada yeni gebelik oluştuğu için testi pozitif olan varmı?
Bilgisi olanların düşüncelerine ihtiyacım var. Vaktini ayırıp cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
CANİM MERHABA aradan çok uzunzaman gecmis hamilesin sanırım ve dogurmak uzeresin merak ettim bu konuyu konustuktan sonra adet oldun mu yoksa hamile mi kalmissin kurtajdan hemen sonra
Bende merak ettimCANİM MERHABA aradan çok uzunzaman gecmis hamilesin sanırım ve dogurmak uzeresin merak ettim bu konuyu konustuktan sonra adet oldun mu yoksa hamile mi kalmissin kurtajdan hemen sonra
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Merhabalar,
Bende 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı . Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. En son doktora gittiğimde rahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis denildi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Bende 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı . Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. En son doktora gittiğimde rahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis denildi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Merhaba 5 zaten sınır değer diye biliyorum.Bir daha baktirdiniz mi? Şimdi ne durumdasınız, adet olmus muydunuz?Merhaba zorunlu kürtaj oldum ben de 45 gün oldu. beta hcg degerim 5,7 cıktı. hala sıfırlanmaması normal mi. Adetimin 3.gunu bu arada..
Merhaba hiç böyle birsey duymamıştım, doktor bana beta hcg baktır da dememişti, kontrole gittiğimde soracağım çok merak ettimMerhabalar,
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Benim lekelenmelerin hiç bitmemesi asıl tuhaf olanMerhaba 5 zaten sınır değer diye biliyorum.Bir daha baktirdiniz mi? Şimdi ne durumdasınız, adet olmus muydunuz?
Merhaba hiç böyle birsey duymamıştım, doktor bana beta hcg baktır da dememişti, kontrole gittiğimde soracağım çok merak ettim
- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
mol gebelik olabilir mi acabaMerhabalar,
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Gebelik ihtimaline karşı yapmamışlar, ihtimal yok diyorsun beta takibiyla bunu kanıtlayarak işlemi yaptirabilirsin canimBenim lekelenmelerin hiç bitmemesi asıl tuhaf olan
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Yok canım benim normal kesem vardi bebek vardi içinde bu şekilde kürtaj oldum. Sonrası zaten ilişki bile olmadı mol gebelik de rahim de benim bildiğim üzüm taneleri gibi parçalar olurmsus bendr öyle birşey görülmedi kimol gebelik olabilir mi acaba
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Aynen canım öyle oldu bugün de verdik kan 8 hane daha düşmüştü. Pazartesi yapalım dediler ooperasyonu ama şimdi de sanki adet olacak gibiyim yaGebelik ihtimaline karşı yapmamışlar, ihtimal yok diyorsun beta takibiyla bunu kanıtlayarak işlemi yaptirabilirsin canim
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Parsiyel mol gebelikte bebek oluşumu da oluyor. Biz kalp atışını da duyduk mesela sonrasında mol olduğu anlaşıldı kürtaj oldum. Patolojiye gitmedi mi parça?Yok canım benim normal kesem vardi bebek vardi içinde bu şekilde kürtaj oldum. Sonrası zaten ilişki bile olmadı mol gebelik de rahim de benim bildiğim üzüm taneleri gibi parçalar olurmsus bendr öyle birşey görülmedi ki
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Gitti temiz dediler canımParsiyel mol gebelikte bebek oluşumu da oluyor. Biz kalp atışını da duyduk mesela sonrasında mol olduğu anlaşıldı kürtaj oldum. Patolojiye gitmedi mi parça?
- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
benimde kesem ve kalp atışı vardı 9. haftaya kadar yaşadı. sonucumuz parsiyel mol ihtimali olabilir dendi ama doktorum olmadığını söylüyorYok canım benim normal kesem vardi bebek vardi içinde bu şekilde kürtaj oldum. Sonrası zaten ilişki bile olmadı mol gebelik de rahim de benim bildiğim üzüm taneleri gibi parçalar olurmsus bendr öyle birşey görülmedi ki
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
İlginç bende hiç mol gebelikten suphenilmedibenimde kesem ve kalp atışı vardı 9. haftaya kadar yaşadı. sonucumuz parsiyel mol ihtimali olabilir dendi ama doktorum olmadığını söylüyor
- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 28
Merhaba araştırma yaparken gördüm mesjaınızı ben 13 haftalık bebeğimi doğurarak kaybettim.acaba ne kadar süre sonra hamile kaldınız?13 haftalıktı Doğum yaptım plasenta kaldı onu aldılar evet normalde öyle ama kürtaj sonrası yumurtlama da değişiyor ya ondan tereddütteyim normalde 14. Gün yumurta atarım ama bu sefer 22. Gündü yumurta çatldığında 27. Gündeyim regl oldum işte
- 30 Ağustos 2021
- 37
- -7
- 6
- 32