Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısını bende yaşıyorum lekelenme kanama bitti sarı akıntı başladıMerhaba arkadaşlar 19 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim kürtaj oldum üç hafta bitti ancak bı kaç gündür sarı sümüksü akıntı oluyor sebebi ne olabilir böyle böyle mi bitcek acaba anlayamdm bilgisi olan yaşayan varmı kürtaj sonrası bu akıntı normal mi ne zaman biter ki
Doktara gittm normal adetn olms dedi fitl ilaç flan verdi ama adetn uzun surck gibi yaaynısını bende yaşıyorum lekelenme kanama bitti sarı akıntı başladı
Benm 20 haftalıkt 3 hafta kanamm devam etti sizn kaç haftalıkdisarı akıntıda bir süre sonra kesilip şeffaf oluyor , bende toplamda tüm kanama 7-8 gün sürmüştü
8-9 haftalıktıBenm 20 haftalıkt 3 hafta kanamm devam etti sizn kaç haftalıkdi
benim de gitmeme gerek varmı ki bazen beyaz akıntı oluyor genelde sarı..Doktara gittm normal adetn olms dedi fitl ilaç flan verdi ama adetn uzun surck gibi ya
kürtaj öncesi onu bana doktorum demişti uzun sürer demişti eski adet düzenin sonra sonra oturur demiştiKizlar birde benm ilk adetim geldi ama bı hafta oldu haln devam edyr geceleri ve gün içinde bitms gibi oluyor ama Sabah kalktığımda tekrar başlıyor nedn böyle olabilir ki bilgnz varmı
Duruyor tekrar başlıyor iki hafta olcak nerdeyse ne Zaman bitecekki. Sizinde uzun sürdü mu pekikürtaj öncesi onu bana doktorum demişti uzun sürer demişti eski adet düzenin sonra sonra oturur demişti
benim kürtaj günü başladı 29mayısta 17gün sürdü az az oldu zaten adet gibi degilde biter gibi oldu devam etti falan,şimdide adetimin 4.günüDuruyor tekrar başlıyor iki hafta olcak nerdeyse ne Zaman bitecekki. Sizinde uzun sürdü mu peki
Adetinix nasl oldu peki yoğun mu normal mi benm hem uzadı hem iki gündr yoğun gelyrbenim kürtaj günü başladı 29mayısta 17gün sürdü az az oldu zaten adet gibi degilde biter gibi oldu devam etti falan,şimdide adetimin 4.günü
normalde benim adetim az olur yogunluguda günüde kürtaj sonrası hem yogun oldu hemde 8gun oldu hala devam ediyorAdetinix nasl oldu peki yoğun mu normal mi benm hem uzadı hem iki gündr yoğun gelyr
Geçmiş olsun canım,bende Temmuz 5te bebeğim gelişmediği için kürtaj oldım henüz adet görmedim.bugün sadece çok az leke gelmiş kahve rengi.Ne zaman adet olurum ben moralim çok bozukMerhaba arkadaşlar 19 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim kürtaj oldum üç hafta bitti ancak bı kaç gündür sarı sümüksü akıntı oluyor sebebi ne olabilir böyle böyle mi bitcek acaba anlayamdm bilgisi olan yaşayan varmı kürtaj sonrası bu akıntı normal mi ne zaman biter ki