Kürtaj sonrası akıntı

nzs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
44
7
34
Merhaba arkadaşlar 19 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim kürtaj oldum üç hafta bitti ancak bı kaç gündür sarı sümüksü akıntı oluyor sebebi ne olabilir böyle böyle mi bitcek acaba anlayamdm bilgisi olan yaşayan varmı kürtaj sonrası bu akıntı normal mi ne zaman biter ki

Merhaba arkadaşlar 19 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim kürtaj oldum üç hafta bitti ancak bı kaç gündür sarı sümüksü akıntı oluyor sebebi ne olabilir böyle böyle mi bitcek acaba anlayamdm bilgisi olan yaşayan varmı kürtaj sonrası bu akıntı normal mi ne zaman biter ki
aynısını bende yaşıyorum lekelenme kanama bitti sarı akıntı başladı :KK43:

• Beğen
Reactions: nzs
sarı akıntıda bir süre sonra kesilip şeffaf oluyor , bende toplamda tüm kanama 7-8 gün sürmüştü

Kizlar birde benm ilk adetim geldi ama bı hafta oldu haln devam edyr geceleri ve gün içinde bitms gibi oluyor ama Sabah kalktığımda tekrar başlıyor nedn böyle olabilir ki bilgnz varmı

Enfeksiyon vardr belki gidin bence ilaç kullnrsnz geçer ama bnm adetm haln devm edyr ya bı birmyr

Kizlar birde benm ilk adetim geldi ama bı hafta oldu haln devam edyr geceleri ve gün içinde bitms gibi oluyor ama Sabah kalktığımda tekrar başlıyor nedn böyle olabilir ki bilgnz varmı
kürtaj öncesi onu bana doktorum demişti uzun sürer demişti eski adet düzenin sonra sonra oturur demişti

Duruyor tekrar başlıyor iki hafta olcak nerdeyse ne Zaman bitecekki. Sizinde uzun sürdü mu peki
benim kürtaj günü başladı 29mayısta 17gün sürdü az az oldu zaten adet gibi degilde biter gibi oldu devam etti falan,şimdide adetimin 4.günü

Geçmiş olsun canım,bende Temmuz 5te bebeğim gelişmediği için kürtaj oldım henüz adet görmedim.bugün sadece çok az leke gelmiş kahve rengi.Ne zaman adet olurum ben moralim çok bozuk

X