Kürtaj sonrası ağrılar ne zaman geçer?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
205
68
13
26
Perşembe günü sağlıksız gebelik oluşması sebebiyle kürtaj oldum ancak ağrılarım ve şiddetli kramplarım devam ediyor doktor başarılı bir operasyon olduğunu haftaya cuma kontrole gitmemi istedi ancak ben ağrıya dayanamıyorum kürtaj sonrası bu ağrılar normal mi kanamam çok az düzeyde hafif hafif. İçeride parça kalmış olma ihtimalinden ya da enfeksiyon kapmış olma ihtimalinden çok korkuyorum doktor başarılı bir operasyon dedi ama bu ağrılar kıvrandırıyor 3 4 gün geçti ağrıların tam tersi geçmesi gerekmez miydi

Ateşiniz 38 ve üzeri varsa enfeksiyon olabilir. Rahim ağzınız erken kapanmış olabilir kanamanız o yüzden az olabilir. 1 hafta beklemek zorunda değilsiniz dayanamıyorsanız doktorunuza görünün.

Geçmiş olsun, benim de ilk günler ağrı çok yoktu ama 3. Ve 4. Gün çok ağrılarım oldu sonra geçti

Ateşiniz 38 ve üzeri varsa enfeksiyon olabilir. Rahim ağzınız erken kapanmış olabilir kanamanız o yüzden az olabilir. 1 hafta beklemek zorunda değilsiniz dayanamıyorsanız doktorunuza görünün.
Teşekkür ederim eğer bir kaç gün daha geçmezse gitmeyi düşünüyorum.

Evet ilk gün gerçekten bu kadar yoktu ama şu an çok fazla ağrılarım var.
Sizin sanırım kistiniz de vardı o da ağrı yapıyordur. Bende kürtajdan sonra çok ağrı yaşadım ikinci günü rahim ağzı erken kapanmış kanama durduğu için ağrı yapıyormuş geçmiş olsun

Evet doğru kistim sol tarafta ama ağrıyı daha çok sağ tarafta hissediyorum ve çok şiddetli rahmim kasıldıkça kasılıyor ufak parçalar atıyorum ama geçmiyor kasılmaya devam ediyor sizin kaç gün sonra geçti.

Benim 3. Ve 4. Günden sonra olmadı. Özellikle 3. Gün tüm gün boyunca 3 dakikada bir sancı girmişti çok kötüydü ağrı kesiciyle zor geçmişti

Ben 2. Günü tekrar doktora gittim bana dil altı ilaç verdi rahim kasılması için kanama başlayınca çok rahatladım bidaha ağrım olmadı

Benim 3. Ve 4. Günden sonra olmadı. Özellikle 3. Gün tüm gün boyunca 3 dakikada bir sancı girmişti çok kötüydü ağrı kesiciyle zor geçmişti
Allah'ım inşallah benim de bugün son gün olur dediğiniz gibi ağrı çok kuvvetli şu ana kadar yaşadığım en şiddetli ağrı. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…