kürtaj sonrası ağrı

ecmel45

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
17
0
6
34
İstanbul
merhabalar ben yaklaşık 18 gün önce kürtaj oldum kanamam çok yoğun devam etti düne kadar bugün kesildi asıl sorunum çok şiddetli karın agrisi dayanamıyorum uyutmuyor nefes almada zorluk çekiyorum bazen o kadar şiddetli oluyorki bayilacakmisim gibi dogrulmakta zorlaniyorum eğer 1dk daha sürerse sanki oleceğim hissine kapılıyorum doktora gittim kan idrar tahlili yaptım birşey çıkmadı birşeyi yoksa niye böyle oluyorum arkadaşlar yardım edin benim gibi olan varmı bu ağrılara katlanmak çok zor

Peki Ultrasonla da baktı mı doktor? Parça falan kalmış olabilir
Böyle ağrın olmuş olmasi normal değil
Cok geçmiş olsun

bende yaklaşık bir ay önce kürtaj oldum ama hiç ağrım olamadı 10günde kanamam kesildi ve 28 gün sonra adet oldum şimdi gayet iyiyim sen bi kadın doğumcu ile görüş bence parça kalmış olabilir yoksa bu kadar uzun sürmez kanamada ağrıda canım

Canım bende bır ay once kürtaj oldum boş gebelık nedenıyle kanamam bır hafta surdu ama az azdı sancım kürtaj gunu oldu sadece ertesı gunu normal hayatıma dondum senın bu kadar sancı bu kadar kanama normal degıl mutlaka doktora gıt istersen dr degıstır ben bır hafta sonra kontrole gıttım hersey normal demişti

kürtajdan sonra aynı sorunları yaşadm doktora gttgmde parça kalmış dediler ve tekrar kürtaj yaptılar...

Bende 10 haftalik bebegimi kalp durması sonucu kürtajla kaybettim ..kanamam 10gun surdu 1 ay sonrada adet oldum seninki normal değil canim iltihaplanmada olabilir mutlaka doktora git

Kürtajdan 1 hafta 10 kadar sonrası gayet normal sonuçta için daha yara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…