21 şubatta kürtaj oldum, 39 gün sonra ilk adetim oldu ve bundan sonraki adetlerim de düzenli oldu.
Normalde adetlerim zaten sancılı olurdu ama bir apranax alırdım o yeterdi bana ama kürtajdan sonra dehşet sancım oluyor,
3 tane içmezsem kesmiyo, kadın doğuma gittim ağrı kesici verdi ama değişen yine birşey yok Kürtajdan sonra sancının artma sebebi var mıdır?
Benim gibi kürtaj sonrası adet sancısı artan veya sancısı yokken sancı durumunu yaşayan varsa ne yaptığı hakkında bilgi verebilir mi Dün akşam adet oldum bu saat oldu sancıdan öldüm geberdim::
mrb benim bi arkadaşımda kürtaj olmuştu ama kürtaj sırasındada kürtajdan sonrada hiç ağrı çekmedi kürtaja girerken zaten ağrı kesici bir iğne yaptılar o operasyon sırasında hiç ağrı yapmadı onun dışındada doktorun verdiği hiçbir ilacıda kullanmadı antibiyotikte dahil ama dediğim gibi ağrı sızı olmadı sizin operasyon biraz zor geçmişki ağrınız var buarada ağrı kesici olarak nurofed alın bence ben biryerim ağrıdığında onu kullanıyorum benim diş ağrısını kesiyorsa sizin sancılarınızıda kesicektir eminim
kürtajdan sonra çok ağrım olmadı zaten , sorun adet görmeye başladığım andan itibaren her adetimin ilk günü daha sancılı geçiyor artık, önceden daha az sancım olurdu,
şimdi ölüyorum kürtajla bu sancının bağlantsı var mı onu merak ediyorum.