KÜRTAJ SONRASI ADET OLMADAN GEBELİK

O gidince hissettiğimi farkettim. İçimde kıpır kıpır ediyormuş meğerse. Varken hissettiğimin farkında değilmişim çok üzüldüm sonradan farkına varınca. Sütün geldiği gün çok zordu. Süt var ama bebek yoktu çok ağladım. Şimdi daha iyiyim şükür. Rabbim bir daha yaşatmasın beterinden sakınsın.

Cok zor gerçekten.. Allahım bi güç veriyor iste onda da olanlara anlam veremeden o günleri geciriyoruz. Yoksa normalde anlatilsa ben altindan kalkamazdim diye dinlerdik bu başımıza gelenleri.. aminn rabbim uzak etsin yaşatmasın böyle kötü tecrübeler, beterinden korusun hepimizi
Bende o giderken hissettim ilk hareketini kurtuldu birseyden kaydi sanki içimden birsey gibi geldi o an. Iki hamlede gitti, ilkinde karnimdaki sanci hafifler gibi gelmisti oh iyi oluyor heralde dedim ama ikinci bir hareket hissettim hemen ardindan o harekette kalbimin ici sızladı sanki birsey oldu heralde dedim ve icimde o kanin resmen tazyik sesini duydum. Sonrasi zaten malum acı son...
Öyle bir sevinelim Öyle bir mutlu olalim ki inşallah rabbim kucağımıza sağlıkla evladımızı alacağımız sağlıklı hamilelik nasip etsin hersey gececek insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…