Merhabalaar ben de 12 şubatta kürtaj oldum benim 66. Gün bugün hala yok. İlk duphaston kullandım gelmedi. Şimdi estrofem verdi doktorum onu kullanıyorum. Sizin ikinci kullandığınız ilaç neydi. Geçmişler olsun
Merhabalaar ben de 12 şubatta kürtaj oldum benim 66. Gün bugün hala yok. İlk duphasto
Çok teşekkür ederim bilgiler için ay inşallah. Bu benim 3. Kaybım oldu ama hiç böyle olmamıştı. Bu sefer dedim ki demek ki vücudum tekrar denemememiz için bir işaret gönderiyor. Hormonlar yüzünden mi bilmiyorum şiştim kilo aldım veremiyorum. Kilolu değilim de yine bana fazla geliyor. Allah aratmasın gerçekten 1,5 senede çok yoruldum. Etrafımdaki herkes maşallah hemen hamile kalıyor bir ben bu travmalarla başetmek zorunda kaldım. Allahtan burası var danışıp bilgi alabileceğimiz. En kısa zamanda allah yüzümüze güler inşallahGeçmiş olsun ilk duphaston verdi onu bitirdim sonra tarlusol verdi onu da içtim bide şuan prolaktin hormon düzenleyici verdi dostinex onu kullanıyorum benim 93. gün sonra geldi adetim.bugun doktora gittim rahim kendini toparlıyor kalınlaşmış rahim duvarı dedi.insallah en kısa zamanda sizde normale dönersiniz adet olursunuz çok zor bir süreç ve en kısa zamanda bebeğimiz tekrar olur
İnşallah en kısa zamanda Allah bize evlat sevincini yaşatır tekrardan.caninizi sıkmayın stres yapınca da geciktiriyor.oldugunuzda yazın buraya inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarimiz olur hayirlisiylaÇok teşekkür ederim bilgiler için ay inşallah. Bu benim 3. Kaybım oldu ama hiç böyle olmamıştı. Bu sefer dedim ki demek ki vücudum tekrar denemememiz için bir işaret gönderiyor. Hormonlar yüzünden mi bilmiyorum şiştim kilo aldım veremiyorum. Kilolu değilim de yine bana fazla geliyor. Allah aratmasın gerçekten 1,5 senede çok yoruldum. Etrafımdaki herkes maşallah hemen hamile kalıyor bir ben bu travmalarla başetmek zorunda kaldım. Allahtan burası var danışıp bilgi alabileceğimiz. En kısa zamanda allah yüzümüze güler inşallah
Amin inşallah güzel haberlerinizi almak dileğiyleİnşallah en kısa zamanda Allah bize evlat sevincini yaşatır tekrardan.caninizi sıkmayın stres yapınca da geciktiriyor.oldugunuzda yazın buraya inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarimiz olur hayirlisiyla
Bende 16 mart ta kürtaj oldum bugün hala adet olmadım doktora kürtaj sonrası gitmiştim bir sorun yok demişti muayene etti ama tedirgin olmaya başladım normal mi acaba İnternet kötü şeyler yazıyorHanımlar kurtajim 9 ocakta olmuştu ve sonunda 11 Nisan'da yani bugün adet oldum Allah'a şükür rabbim inşallah en kısa zamanda çocuğumu kucağıma tekrar alırım.hicbir sorun yok
Hayır hiç bir şey yazmadı mesajlaştım doktorla bekle dedi ama içim tedirginKürtaj sonrası kontrole gittiğinde sorun yok demiş doktorun.peki adet söktürücü yazmadı mi tekrar bir görün istersen kürtaj olduğun yere
Kürtajdan sonra 45 güne kadar normal diyorlarHayır hiç bir şey yazmadı mesajlaştım doktorla bekle dedi ama içim tedirgin
Tedirgin olma stres te olacağın günü uzatır hiç bir sıkıntı yoktur umarım ama yine de bı doktora tekrar görünün en azından adet söktürücü verir başka bı doktora gidin kadın doğumHayır hiç bir şey yazmadı mesajlaştım doktorla bekle dedi ama içim tedirgin
İnşallah kötü bir şey yoktur yapışma filan çalıştığım için cumartesi ye randevu aldım gideceğim gelmezse çok korkuyorum stres hat safhada benimde 5. KaybımTedirgin olma stres te olacağın günü uzatır hiç bir sıkıntı yoktur umarım ama yine de bı doktora tekrar görünün en azından adet söktürücü verir başka bı doktora gidin kadın doğum
50 güne kadar normal diye biliyorum. Bence birkaç gün içinde başvurmak için bi muayene olunKızlar merhaba ben de 9 nisanda kürtaj oldum bugün 51 gün oldu daha adet olmadım sizce doktora gitmek gerekiyor mu ne yapmalıyım?
Haftaya gideyim o zaman zaten 2 ay olmuş oluyor artık haftaya. Teşekkür ederim50 güne kadar normal diye biliyorum. Bence birkaç gün içinde başvurmak için bi muayene olun
İnşallah kötü bir şey yoktur yapışma filan çalıştığım için cumartesi ye randevu aldım gideceğim gelmezse çok korkuyorum stres hat safhada benimde 5. Kaybım