Merhabalar benimde kürtajdan sonraki ilk adetim kahverengi hatta siyaha yakındı ve üstelik 3 gün belli belirsiz sürdü çok dert etmiştim ama bir sonraki ayda normale döndü. Bazilarinin ilk kanaması o şekilde olabiliyormuş belli ki adet oldunuz çünkü 42 gün diyosunuzbenim lekelenmelerim hala bitmediği içni adet oldummu olmadımmı anlamadım. Kürtaj olalı bugün tam 42 gün oldu. 19 Aralıkta kürtaj oldum 20 ,Ocakta kanamda bir artışoldu acaba ogün rengl olmuş olaiblir miyim. Sonra ara ara kesildim yine lekelendim şuan yine aynı akıntı devam lekelenme şeklinde.
Merhabalar. Bende endişeliym sürekli adet olmadim.Merhabalar benimde kürtajdan sonraki ilk adetim kahverengi hatta siyaha yakındı ve üstelik 3 gün belli belirsiz sürdü çok dert etmiştim ama bir sonraki ayda normale döndü. Bazilarinin ilk kanaması o şekilde olabiliyormuş belli ki adet oldunuz çünkü 42 gün diyosunuz
Olursunuz 30-40 gün arası normal kabul ediliyor zaten. Başta çok zor oluyor ama insanoğlu kötüyü unutmaya programlanmış farkında olmadan unutuyor yaşadıklarınıMerhabalar. Bende endişeliym sürekli adet olmadim.6ocakta kurtaj oldm. Zor bir surec biliyorum ama her risk aklimin ucundan geçiyor
Ben yavaştan oluyorum galiba. Kahverengi akıntı başladı hafif hafif. Adet belirtim yok ama hiç olmadı, göğüslerim bile hassaslasmadi tekrar (adet öncesinde olduğu gibi). Endişelenmeyin, siz de bir haftaya olursunuz muhtemelen.Merhabalar. Bende endişeliym sürekli adet olmadim.6ocakta kurtaj oldm. Zor bir surec biliyorum ama her risk aklimin ucundan geçiyor
Bende dun adet sancisi gibi sancı vardı göğüslerde hassasiyet yok. 28. Gun bugün. Nornalde 30 30 28 giderdim ama bakalim bekliyorum. Hic adet olmayı 4gozle bekleyeceğim aklima gelmezdiBen yavaştan oluyorum galiba. Kahverengi akıntı başladı hafif hafif. Adet belirtim yok ama hiç olmadı, göğüslerim bile hassaslasmadi tekrar (adet öncesinde olduğu gibi). Endişelenmeyin, siz de bir haftaya olursunuz muhtemelen.
Unutmuyor alışıyor insan galiba..Olursunuz 30-40 gün arası normal kabul ediliyor zaten. Başta çok zor oluyor ama insanoğlu kötüyü unutmaya programlanmış farkında olmadan unutuyor yaşadıklarını
Ben de 25, 26 günde olurdum bugün 34. Gün. Kurtajdan sonra zaten beş altı hafta sonra adet görülür diyorlar.Bende dun adet sancisi gibi sancı vardı göğüslerde hassasiyet yok. 28. Gun bugün. Nornalde 30 30 28 giderdim ama bakalim bekliyorum. Hic adet olmayı 4gozle bekleyeceğim aklima gelmezdi
Oldunuz mu adet? Bekliyor musunuz?Ben de 25, 26 günde olurdum bugün 34. Gün. Kurtajdan sonra zaten beş altı hafta sonra adet görülür diyorlar.
Dün oldum sandım ama bilmiyorum ya. Kırmızı kanama başladı bir ped doldurmadan kesildi, açık kahve akıntı şeklinde devam ediyor. Adet kanaması mı şimdi bu değil mi bilmiyorum.Oldunuz mu adet? Bekliyor musunuz?
Ilk adet az veta kesintili olur diye biliyorum. Bende tık yok daha. 2.adette düzene giriyor diye okumuştum.Dün oldum sandım ama bilmiyorum ya. Kırmızı kanama başladı bir ped doldurmadan kesildi, açık kahve akıntı şeklinde devam ediyor. Adet kanaması mı şimdi bu değil mi bilmiyorum.
İnşallah olursun sen de bu bir hafta içinde. Zaten ne adet sancım oldu ne birşey.Ilk adet az veta kesintili olur diye biliyorum. Bende tık yok daha. 2.adette düzene giriyor diye okumuştum.
30. Günüm bugün oldum çok şükür. Çok koyu şekilde hafif. Düzenim aynı gidecek sanırım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda kucaklari doldursun.İnşallah olursun sen de bu bir hafta içinde. Zaten ne adet sancım oldu ne birşey.
Bende aynı durumdayım 38.gün bugün 3 4 gündür tam oldum diyorum ama sokulmuyo bi türlü leke gibi ped dolmuyor köyü kahve şuan 45.günüde beklicem olmazsam doktora gidicemDün oldum sandım ama bilmiyorum ya. Kırmızı kanama başladı bir ped doldurmadan kesildi, açık kahve akıntı şeklinde devam ediyor. Adet kanaması mı şimdi bu değil mi bilmiyorum.
Bende bugün başladı ama resmen kahverengi ve çok az oluyor. Nornal mi bilemiyorum.Bende aynı durumdayım 38.gün bugün 3 4 gündür tam oldum diyorum ama sokulmuyo bi türlü leke gibi ped dolmuyor köyü kahve şuan 45.günüde beklicem olmazsam doktora gidicem
Bende aynı durumdayım 38.gün bugün 3 4 gündür tam oldum diyorum ama sokulmuyo bi türlü leke gibi ped dolmuyor köyü kahve şuan 45.günüde beklicem olmazsam doktora gidicem
Hepimizde aynıysa normaldir herhalde ya.Bende bugün başladı ama resmen kahverengi ve çok az oluyor. Nornal mi bilemiyorum.
Bnmde hic kanamam olmamisti dr normal demisti canm bekledim baya 45 gun olmazsan gel dedi dr bende bekledim sende bekle canimMerhaba kızlar. Bundan 1 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 7 haftalıktı. Kürtaj sonrası hiç kanamam olmadı neredeyse desem yeridir. Sadece ilk gün hastaneden çıkarken çok az oldu ve ertesi gün damla halinde geldi sonra kesildi. Ve bir aydır da henüz adet olmadım. Aranızda kanaması bu kadar kısa süren oldu mu? Kürtajdan bi hafta sonra doktora muayene de oldum ve bi sıkıntı yok demişti. Hala adet olmayıncada kafama takılıyor açıkcası. Adetleriniz normalden ne kadar gecikti sizlerin de acaba? Ya da kanamanın böyle kısa sürmesi normal mi
Normal canim boyle oluyorsun zaten camur gibiBende bugün başladı ama resmen kahverengi ve çok az oluyor. Nornal mi bilemiyorum.
3. Günüm çok yoğun. Resmen ped yetiştiremiyorum.Hepimizde aynıysa normaldir herhalde ya.
Evet ilk gün oyleydi 2. Gün günde 2 ped değiştirecek kadar vd bugün 3. Günüm resmen banyoluk oldm nevresimlere kadar gece 3de halbuki değiştirdim pedimi aşırı kanamam var.Normal canim boyle oluyorsun zaten camur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?