Kürtaj sonrası adet kanaması

Merhabalar benimde kürtajdan sonraki ilk adetim kahverengi hatta siyaha yakındı ve üstelik 3 gün belli belirsiz sürdü çok dert etmiştim ama bir sonraki ayda normale döndü. Bazilarinin ilk kanaması o şekilde olabiliyormuş belli ki adet oldunuz çünkü 42 gün diyosunuz

Merhabalar. Bende endişeliym sürekli adet olmadim. 6ocakta kurtaj oldm. Zor bir surec biliyorum ama her risk aklimin ucundan geçiyor

Merhabalar. Bende endişeliym sürekli adet olmadim. 6ocakta kurtaj oldm. Zor bir surec biliyorum ama her risk aklimin ucundan geçiyor
Olursunuz 30-40 gün arası normal kabul ediliyor zaten. Başta çok zor oluyor ama insanoğlu kötüyü unutmaya programlanmış farkında olmadan unutuyor yaşadıklarını

Ben yavaştan oluyorum galiba. Kahverengi akıntı başladı hafif hafif. Adet belirtim yok ama hiç olmadı, göğüslerim bile hassaslasmadi tekrar (adet öncesinde olduğu gibi). Endişelenmeyin, siz de bir haftaya olursunuz muhtemelen.

Bende dun adet sancisi gibi sancı vardı göğüslerde hassasiyet yok. 28. Gun bugün. Nornalde 30 30 28 giderdim ama bakalim bekliyorum. Hic adet olmayı 4gozle bekleyeceğim aklima gelmezdi

Bende dun adet sancisi gibi sancı vardı göğüslerde hassasiyet yok. 28. Gun bugün. Nornalde 30 30 28 giderdim ama bakalim bekliyorum. Hic adet olmayı 4gozle bekleyeceğim aklima gelmezdi
Ben de 25, 26 günde olurdum bugün 34. Gün. Kurtajdan sonra zaten beş altı hafta sonra adet görülür diyorlar.

Dün oldum sandım ama bilmiyorum ya. Kırmızı kanama başladı bir ped doldurmadan kesildi, açık kahve akıntı şeklinde devam ediyor. Adet kanaması mı şimdi bu değil mi bilmiyorum.
Bende aynı durumdayım 38.gün bugün 3 4 gündür tam oldum diyorum ama sokulmuyo bi türlü leke gibi ped dolmuyor köyü kahve şuan 45.günüde beklicem olmazsam doktora gidicem

Bnmde hic kanamam olmamisti dr normal demisti canm bekledim baya 45 gun olmazsan gel dedi dr bende bekledim sende bekle canim

Benim de dün başladı az kanama geldi kesildi sökülemiyo bekliyorum inşallah sökülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…