- 25 Temmuz 2013
- 12.874
- 52.765
- 798
Benim hiç öyle olmadı, hala da bir şey yok. Bitti sanırım. Çok saçma sapan bir adetti.3. Günüm çok yoğun. Resmen ped yetiştiremiyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç öyle olmadı, hala da bir şey yok. Bitti sanırım. Çok saçma sapan bir adetti.3. Günüm çok yoğun. Resmen ped yetiştiremiyorum.![]()
Adetiniz geldimi benim de 30. Günüm üç gündür leke geliyo bugün biraz kanama geldi koyu bi türlü sökülmediBende aynı durumdayım 38.gün bugün 3 4 gündür tam oldum diyorum ama sokulmuyo bi türlü leke gibi ped dolmuyor köyü kahve şuan 45.günüde beklicem olmazsam doktora gidicem
Malesef 40.gün oldu şuan hiç yok kahve rengi akıntı var az o kadar bi ara tam geliyo kırmızı her dedim başlıyo ama yok malesefAdetiniz geldimi benim de 30. Günüm üç gündür leke geliyo bugün biraz kanama geldi koyu bi türlü sökülmedi
Bi doktora görün istersen beni haberdar et cnm olur mu benim de aynı şekilde tam geliyo bi daha yokMalesef 40.gün oldu şuan hiç yok kahve rengi akıntı var az o kadar bi ara tam geliyo kırmızı her dedim başlıyo ama yok malesef
45 günü geçerse gidicem haftaya zaten yazarımBi doktora görün istersen beni haberdar et cnm olur mu benim de aynı şekilde tam geliyo bi daha yok
Senin le aynıyız canım ben de 7 ocakta oldum kürtaj 5 Şubat kahverengi akıntım çok az kanama oldu bi sonraki adeti bekliyorum doktora gitmedimKızlar ben 2 ocakta kürtaj oldum. 4 şubatta çok hafif geçen bir adet gördüm. İlk gün bir pedi doldurmayacak kadar az kırmızı kanamam ve sonrasında kahverengi akıntı oldu iki gün sürdü bu akıntı hafif hafif sonra bitti. Üçüncü gün temizdim. Şimdi üç dört gündür pembemsi akıntım var sadece peceteye gelen. Ağrım sancim da yok. Böyle olan var mı aranızda? Normal mi?
Galiba ikinci adette düzene girecek her şey.Senin le aynıyız canım ben de 7 ocakta oldum kürtaj 5 Şubat kahverengi akıntım çok az kanama oldu bi sonraki adeti bekliyorum doktora gitmedim
Yok olmadıGaliba ikinci adette düzene girecek her şey.
Sizin de pembe akıntınız oluyor mu?
Bende senle aynıydım canım ben de daha bişey yokİlk adetimden 17gün sonra dün tam anlamıyla adet oldum. Zaten ilk adetim adet gibi değildi ve çok kısa sürmüştü. Belki de öyle bir ara kanamaydı ve ilk adetim bu olabilir. Çünkü onyedi günde tekrar adet olunması saçma geldi bana.
Sonuç olarak düzene girmeye başlayacak sanırım bundan sonra. Böyle olan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim.
Birkaç güne adet olabilirsin sen de.Bende senle aynıydım canım ben de daha bişey yok
Birkaç güne adet olabilirsin sen de.
Merhaba kürtajdan sonra adet olabildiniz mi ne kadar sürdü yardımcı olabilir misiniz ben de 35. Günümdeyim hala hiç bir belirti yokMalesef 40.gün oldu şuan hiç yok kahve rengi akıntı var az o kadar bi ara tam geliyo kırmızı her dedim başlıyo ama yok malesef
Merhaba canım 45.günde adet oldum ben 1 kere adet gördüm şimdi 12 haftalık hamileyim geç gelmesi normalmiş 50 günü bile bulabilir demişti doktorMerhaba kürtajdan sonra adet olabildiniz mi ne kadar sürdü yardımcı olabilir misiniz ben de 35. Günümdeyim hala hiç bir belirti yok![]()