Kürtaj sonrası adet görememe

SEV_tap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
525
523
Kızlar merhaba,ben 27 martta 10 haftalik bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum. Doktorum ilk adet sonrasi kontrole cagirdi. 25 nisanda ilk adetimi oldum. 2 mayista bitti. Ilk kez bu kadar uzun surdu her neyse ayın 12sinde ilk kez iliskiye girdik ve sabah uyandigim yatagim kan icinde kanamam basladi tekrar doktora gittim 16 mayista dediki parca kalmis onu almaya calisti ama cok agridigindan devamina izin veremedim. Bana dedi ki cok ufak bir parca kaldi ilk adetinde atarsin atamazsan bir daha kurtaj olcan (sabir!!) Her neyse bu 16sinda baslayan kanama 22sinde bitti. 23 mayista ve 31 mayista korunmasiz iliski yasadim.1 haziran adet tarihimdi ama Adet tarihim 4 gun gecikti doktoru aradim regl tarihini etkilememesi lazim dedi test oldum negatif kanda 0 100 cikti negatifim yani. Az once kahverengi peceteye silince bi kan geldi akintili gibi. Ben anlamadim bu işi sol kasığım belim başım sol bacagım agriyor adet de olamiyorum tarihimde gecti ama negatifim. Basina daha once gelen var mi? Acaba kurtaj mi adet tarihimi degistirdi bilemedim kahverengi azicik akinti 1 2 kere geldi durdu az once bilenler beni aydinlatirsa cok sevinirim.

Kızlar merhaba,ben 27 martta 10 haftalik bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum. Doktorum ilk adet sonrasi kontrole cagirdi. 25 nisanda ilk adetimi oldum. 2 mayista bitti. Ilk kez bu kadar uzun surdu her neyse ayın 12sinde ilk kez iliskiye girdik ve sabah uyandigim yatagim kan icinde kanamam basladi tekrar doktora gittim 16 mayista dediki parca kalmis onu almaya calisti ama cok agridigindan devamina izin veremedim. Bana dedi ki cok ufak bir parca kaldi ilk adetinde atarsin atamazsan bir daha kurtaj olcan (sabir!!) Her neyse bu 16sinda baslayan kanama 22sinde bitti. 23 mayista ve 31 mayista korunmasiz iliski yasadim.1 haziran adet tarihimdi ama Adet tarihim 4 gun gecikti doktoru aradim regl tarihini etkilememesi lazim dedi test oldum negatif kanda 0 100 cikti negatifim yani. Az once kahverengi peceteye silince bi kan geldi akintili gibi. Ben anlamadim bu işi sol kasığım belim başım sol bacagım agriyor adet de olamiyorum tarihimde gecti ama negatifim. Basina daha once gelen var mi? Acaba kurtaj mi adet tarihimi degistirdi bilemedim kahverengi azicik akinti 1 2 kere geldi durdu az once bilenler beni aydinlatirsa cok sevinirim.
Gecmiş olsun. Kürtaj genelde ilk adet görme ayınızı etkiler. Ben kürtajımdan 40 gün sonra adet görmüştüm ve sonraki aylar normale dönmüştü ama doktorunuzun bu konuda saşırması bana abes geldi açıkçası. Neticede içerde parça kaldığını kendisi söylemiş vücut o parçayı temizlemek adına kendi kendine bir uğraş verme durumunda kalmış, işini dogru dürüst yapıp içerde parça bırakmasaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum. Bana kalırsa içerisi tamamen temizlenmiş mi temizlenmemiş mi diye bu ay kontrole gidip yine bir baktırın. Temizlendiyse ona göre korunmasız ilişkiye girecekseniz girin. Muhtemelen temizlenmiştir ama temizlenmeden hamile fln kalirsaniz Allah korusun vucut o parcayi atmaya calisirken bebegi de tehlikeye sokabilir.

Evet ne yazık kı. Bin pişmanım zaten o kadına kürtaj olduguma.. dun test verdim gecikmemin 4. Gunu kanda negatifim. Gece acık kahverengi akintim geldi dedim adet olcam sanirim ped taktim hala birsey yok sadece silince az once pembe kan geldi. Bilmiyorum yerlesme kanamasimi yoksa adet mi yoksa icerideki parcadan kaynakli mi inanin sinirlerim bozuldu artik

X