Kızlar merhaba,ben 27 martta 10 haftalik bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum. Doktorum ilk adet sonrasi kontrole cagirdi. 25 nisanda ilk adetimi oldum. 2 mayista bitti. Ilk kez bu kadar uzun surdu her neyse ayın 12sinde ilk kez iliskiye girdik ve sabah uyandigim yatagim kan icinde kanamam basladi tekrar doktora gittim 16 mayista dediki parca kalmis onu almaya calisti ama cok agridigindan devamina izin veremedim. Bana dedi ki cok ufak bir parca kaldi ilk adetinde atarsin atamazsan bir daha kurtaj olcan (sabir!!) Her neyse bu 16sinda baslayan kanama 22sinde bitti. 23 mayista ve 31 mayista korunmasiz iliski yasadim.1 haziran adet tarihimdi ama Adet tarihim 4 gun gecikti doktoru aradim regl tarihini etkilememesi lazim dedi test oldum negatif kanda 0 100 cikti negatifim yani. Az once kahverengi peceteye silince bi kan geldi akintili gibi. Ben anlamadim bu işi sol kasığım belim başım sol bacagım agriyor adet de olamiyorum tarihimde gecti ama negatifim. Basina daha once gelen var mi? Acaba kurtaj mi adet tarihimi degistirdi bilemedim kahverengi azicik akinti 1 2 kere geldi durdu az once bilenler beni aydinlatirsa cok sevinirim.