kurtaj sonrasi adet gecikmesi

merhaba arkadaşlar.. mevcut bir konu yakin zamanda açıldığı için buraya yazmak istedim sıkıntımı. bende yakin zamanda kürtaj oldum kürtajdan 23 gün sonra edet oldum normalden çok yoğun ve uzun bir kanama yasadim. ikinci adetimi daha olamadim bugün 29 cu gün. normalde de 25 gunde adet olurdum. ilki neredeyse normal zamanda oldu ama ikinci adetim gecikti bu normal mi. önceden de duzenliydi yani sıkıntı olmazdı
Canim bende kurtaj oldum 2 ay normal miktarda idi hatta fazlaydı sonra reglim azaldı ama çok şükür düzenli miktarı az

merhaba arkadaşlar.. mevcut bir konu yakin zamanda açıldığı için buraya yazmak istedim sıkıntımı. bende yakin zamanda kürtaj oldum kürtajdan 23 gün sonra edet oldum normalden çok yoğun ve uzun bir kanama yasadim. ikinci adetimi daha olamadim bugün 29 cu gün. normalde de 25 gunde adet olurdum. ilki neredeyse normal zamanda oldu ama ikinci adetim gecikti bu normal mi. önceden de duzenliydi yani sıkıntı olmazdı
canim gecmis olsun normaldir yani sasmasi 3=4 aya ancak duzene giryor ama sen yene icine isinmiyorsa doktora gorn ben kurtadan 56 gun sonra adet oldm ikinci adetm 25 gun sonra oldu hen uz 3 ci adetme var yani ancak duzune giricek ilk adetm yogn oldu amma 2ci yani dusun onun yarisndan bile az oldu bellki hen uz bir duzensizlik var /birde kurtajdan sonra adet duzeni deysyor 28 gunde bir olan arkadasn 35 gunde bir oluyor simid

Back