Soğan kürüne yalnizca adetin 2.gununde mi başlanir?

OzdemirGuneriBusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
16
6
1
30
Bayanlar merhaba , gecen hafta 5.haftalik gebeyken bir dusuk yasadim. Fakat doktorum kurtaja gerek olmadigini dusugu adet kanamasi seklinde atacagimi soyledi , dedigi gibide 1hfta kanamam oldu ve simdi bitti. Fakat suanda da ne zaman adet olacagimi bilmiyorum, muhtemel 45 gun icinde olur deniyor
Bende zaman kaybetmeden bu donemde sogan kurune baslamak istiyorum. Adetimin 2.gununu beklemeden bu kure baslamam sorun yaratirmi kizlar acilll yardimm😖😖

Muhtemelen kimyasal gebelik yasamissin.45 gunu kim dedi drmu? Benim öyle bisey olmadi tam adet döngümde olmustu.sogan kürü adetin 2.günü deil adet bittikten 2 gun sonra baslaniyor.1 hafta olduysa baslanabilir diye biliyorum digerini beklemene gerek yok

Muhtemelen kimyasal gebelik yasamissin.45 gunu kim dedi drmu? Benim öyle bisey olmadi tam adet döngümde olmustu.sogan kürü adetin 2.günü deil adet bittikten 2 gun sonra baslaniyor.1 hafta olduysa baslanabilir diye biliyorum digerini beklemene gerek yok
Bildigim hersey yanlismis suan anladigim kadariyla🤔🤔45gune kdar adetin gelme suresinin uzayacaginida sanirim hormon dengesizliklerine dayanarak aile hekimi soylemisti. doktorlar kimyasal gebelik vs bilgi vermiyor malesef. Ilk baslarda progesteron hormonum dusuk denmisti destekleyici progestan ve folik asit kullandim ama faydasi olmadi sanirim. Bende progesteron hormonumun dusuklugune bagladim gebeligin bitisini.

Adet tarihimide tam takip etmedigimden suan ne zaman olurum bilemiyorum acikcasi en son 1subatta olmusum mesela😑 ama yinede küre baslanabilir mi dersiniz yani

Bildigim hersey yanlismis suan anladigim kadariyla🤔🤔45gune kdar adetin gelme suresinin uzayacaginida sanirim hormon dengesizliklerine dayanarak aile hekimi soylemisti. doktorlar kimyasal gebelik vs bilgi vermiyor malesef. Ilk baslarda progesteron hormonum dusuk denmisti destekleyici progestan ve folik asit kullandim ama faydasi olmadi sanirim. Bende progesteron hormonumun dusuklugune bagladim gebeligin bitisini.
Doktrlar kimyasal gebeligi cok fazla önemsemiyorlar evet benimde öyle olmustu.kimyasal düsukten sonraki.adet gecikebilir deniyor ama dedigim gibi tam 32. Gun sonra diger adet gunumde oldum ben.progesteron 21.gun bakilan dimi kac cikmisti? Aslinda belli biseye baglamiyolar kese falan görunmediginden düsük diye bile saymiyolar.1 subatta dusukmu oldu bu ay adet olmadinmi?

Hayir en son 1subatta adet olmustum, tarih degisken olabiliyor oyuzden tam adet gunumu kestiremiyorum suan onu demek istedim. 21.gun bakilan ney bilmiyorum? Ben Adetim 1hafta gecikince gidip kan testi yaptirmistim orada cikmisti progesteronun dusuklugu.betahcgde 165 cikmisti. Ikinci kan testimdede 465e yukseldi betahcg. Aksine bende kesede gorunmustu ama kalp atisi yoktu henuz

Hayir en son 1subatta adet olmustum, tarih degisken olabiliyor oyuzden tam adet gunumu kestiremiyorum suan onu demek istedim. 21.gun bakilan ney bilmiyorum? Ben Adetim 1hafta gecikince gidip kan testi yaptirmistim orada cikmisti progesteronun dusuklugu.betahcgde 165 cikmisti. Ikinci kan testimdede 465e yukseldi betahcg. Aksine bende kesede gorunmustu ama kalp atisi yoktu henuz
O zaman simdi yapma adetini bekle ol bitsin 2 gün sonra basla derim ben.

Back
X